Zsolt a troll

Trollfoci

Nem tudjuk eldönteni, hogy Zsolt csak egy magát szórakoztató troll, de ha az, akkor megemeljük a kalapunkat előtte, mert rengeteg ember idegein szteppelt egy nagyot, kiváltva ezzel a totális népharagot.

A történet előzménye: kétféleképpen lehetett a magyar-román, sorsdöntő EB selejtezőre belépőhöz jutni: ha az ember kiváltotta a szurkolói kártyát és otthonról online megrendelte (sicccc) vagy, ha vállalta a kényelmetlenséget, hogy nem váltja ki a szövetségtől a plasztikot, de így órákon keresztül sorban áll valamelyik jegyértékesítő egységnél.

Eddig minden stimmel ugye? De, hogy ne legyen ennyire egyszerű a történet, a Magyar Labdarúgó Szövetségnél nem készültek fel a jegyvásárlási rohamra, így körülbelül két perccel az árusítás megkezdése után totál lefagyott a rendszer. Nem is értjük, hogy mire számítottak? Meleg hógolyóra? Már nekünk fájt olvasni a szövetség oldalán a kommenteket, hisz elnököstől, jegyirodásig mindenkit kiosztottak a felhasználók, csuklottak az anyukák is rendesen. De, hogy még bolondítsuk kicsit a helyzetet, az emelesz kiadott egy közleményt, miszerint kissé lassabb lett a -konkrétan leállt rendszerük- jegyértékesítés, de szépen megy minden tovább és biztosak benne, hogy telt ház lesz a meccsen. Húha! Nagy felfedezés! Aki kicsit is konyít a magyar futballhoz, az tudja, hogyha egy 150 ezres stadionunk lenne, az is megtelne erre a találkozóra. A magyar válogatott szervezett szurkolói csoportja, a Carpathian Brigade továbbra is kitart a stadionon kívüli, kivetítős szurkolásnál, tiltakozva a szövetség  jegyértékesítési stratégiája ellen. Az ultrák azt szerették volna elérni, hogy mindenki egyenlő feltételekkel jusson bilétához, hisz egy kártyával nem rendelkező békéscsabainak a pesti fel és vissza utazása a belépőjegyért, körülbelül annyira jött volna ki, mint a szervezett görögországi túra. Továbbá szerették volna elérni, hogy azok az emberek, akik kétszer is voltak a román fővárosban az elmúlt években, azoknak tegyen félre a futballszövetség 3000 db jegyet, melyet külön megvásárolhatnának. Ez nem történt meg, így a vérmesebb szurkolók maradnak a kivetítőnél, akinek meg sikerült három ideg összeroppanás után tickettet szerezni az bemegy.

Ennyi lenne a történet, de itt érkezett meg Zsolt barátunk, aki egy ilyen pattanásig feszült helyzetben azt szeretné megtudni, hogy  első meccses barátnője bevihet-e selfie botot a stadionba? A pokol totálisan elszabadult. Rendesen kapott hideget-meleget az ember és azt is közölték vele a facebook felhasználók, hogy hová helyezze fel magának a kislány a selfie botot. Lényegében két táborra oszlottak a Zsoltot szapuló emberek: azokra, akik rendszeresen válogatott meccsre járók, akár még külföldre is elkísérik a csapatot, a másik tábort meg a már "agyhúgykövet" kapó online jegyvásárlók alkották, akiknek 6-8 óra elteltével még mindig nem sikerült belépőhöz jutniuk.

Zsolt néhány órára összehozta a két brigádot, hisz minden fellelhető internetes fórumon ment addig a vita szurkolói kártyáról, a jegyvásárlásról, ki baszik ki a csapattal, ki megy be a stadionba, ki marad kint, ki az igazi szurkoló, ki az, aki a csapatot bünteti a távolmaradásával stb...

De jött Zsolt és egyetlen bugyuta kérdéssel egy oldalra állította a vitatkozókat. Egy selfie bottal. Zsolt! Ha troll vagy, akkor gratulálunk! Ha viszont tényleg komolyan kérdezted, akkor azt javasoljuk, hogy hagyd ki ezt a mérkőzést, add oda a jegyedet valaki másnak, aki kicsit is konyít a futballhoz. Tudjuk, hogy névreszóló, de valahogy megoldja a bejutást a stadionba. De, hogy ne maradjatok program nélkül, vidd el a barátnődet valami szép helyre és nyomjatok magatokról pár fotót a selfie bot segítségével. Így mindenki boldog lesz.

(Azóta megtudtuk, hogy csak egy nagyon jól sikerült trollkodásról volt szó, szóval Zsolt: kalap megemelve, de b*szd arcon magad a selfie bottal és ne táncolj az emberek idegein! :) De abban viszont biztosak vagyunk, hogy nagyon sok olyan kilátogató lesz a stadionban, aki inkább a pózolást választja a szurkolás helyett. )

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/19618/pics/14386729542531084_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?