Rekop kifakadt! A humorista extázisban tombolt!

Trollfoci

"- Levike, mennyire komoly már ez a beírás a Magyarország-Románia facebook csoportban! Láttad?

- Persze, néztem! Becsapós a dolog, mert elolvassa az ember és első gondolata, hogy feldugja a selfie botot a srác seggébe.

- Okés, de a vak is látja, hogy poén! Viszont úgy ugranak rá az emberek, mint légy a szarra. Te, nem kezdünk valamit ezzel? Mondjuk csinálhatnék egy videót a témában. Emlékszel, hogy Rómában 25 euróról, 2 euróra lealkudtam azt a selfie botot a pakisztáni csókánál? Na azt mondjuk valami monológ után széttöröm a fejemen!

- Persze, nyomasd! Nem rossz ötlet, szerintem ha most kiteszem, akkor estig pár száz lájkot begyűjt.

- Baaaaszki!!! Már ezer éve el akarom sütni a Trópusi viharos poént, eljött az idő!

- Jól van Gyurika, csak ne nyomd fullba a kretént! "

Körülbelül ennyi előzménye volt annak a videónak, amely tegnap bejárta az internetet. 90 %-ban az emberek értették, hogy miről van szó, 5 %-a megmagyarázta, hogy Gyurinak komoly pszichés problémái vannak, a maradék pedig kifakadva, caps lock-ot bekapcsolva fröcsögte tele a netet.

Semmi mögöttes tartalmat nem kellett volna belelátni. De ugye nem tudunk egyetlen olyan bejegyzést sem készíteni, amely mindenkinek, maradéktalanul tetszene. Mondjuk azon már mi is csodálkoztunk, amikor a videónk megjelent különböző oldalakon és óriási betűkkel hirdették: "Az ismert humorista kifakadt! Rekop nem bírta tovább! Rekop két lányra irigykedik, mert elvitték előle a jegyeket!" Nagyon vicces, hatás és likevadász címek. Gyuri ki szokott fakadni. Mondjuk akkor, amikor a kocsijában rágyújtok és a parázs kiégeti a kárpitot, akkor nem szeret egy ideig. Kifakad akkor, amikor bármilyen TrollFoci rendezvényen elisszuk előle az utolsó üveg száraz fehérbort is. Annak sem örül. Azon gondolkozom, hogy mit érez át egy szerkesztő, amikor egy nyilvánvalóan poénnak szánt videót, ilyen köntösben akarja az olvasói elé tárni. Minden bizonnyal elérést, nézettséget. Az még rendben van, hogy a cikk címe szenzációhajhász, mert értjük mi, hogy minél több kattintás kell az írásra, de hogy a pár mondatos fröcsögés is értelmetlen baromság legyen, azt már nem fogja az agyunk.

De ez a videó baszottul jól sikerült!Nagyon sokan kedvelték, hatalmas elérése lett, csak úgy végigsöpörte a netet, rengeteg hozzászólás érkezett rá. Ez nekünk csak jó. Mindenki rólunk beszél. Olyan ismerősök hívtak fel nevetve, akikről nem is tudtam, hogy hallottak egyáltalán az oldalunkról. Az iróniát és a humort értő barátaim. Hisz ezért is a barátaim. Lassan 2 éve gondolkodtunk a TrollFocinál, hogy melyik bejegyzés lenne az, amelyik alatt az emberek nem ugranak össze, nincs kommentháború, mindenki egyet ért a másikkal. Végül megérkezett a nagy ötlet! Tegyünk ki egyetlenegy pontot. Csak egy icipici pontot, semmi mást. Jöttek a like-ok, a hozzászólások. Alakult a buli, semmi gond. A 8. kommentelő megkérdezte, hogy mi ez a pont? Ezzel mit akarunk sugallni? A politikai beállítottságunkat? Na itt pislogtunk, hogy "miaaaaaag*ci van"??? Aztán itt el is szabadult a pokol. Egyetlenegy pont miatt. Nem tudsz olyan cikket, képet, mémet szerkeszteni, amivel mindenki maradéktalanul elégedett lenne és értené, hogy miről is van szó. Ilyen volt a videónk is.

Most pedig írtunk egy cikket szenzációhajhász címmel... Köszi, hogy elolvastad!

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?