TrollHoki, avagy hányat b@szunk Kanadának?

Trollfoci

Mivel Rekop Gyuri kollégánknak más elfoglaltsága akadt és nem tudott részt venni a a TrollFoci tv mai felvételén, ezért a srácokkal egy korábban felmerült ötletet vettünk elő, miszerint foglalkozzunk egy kicsit a jégkoronggal, hisz a hokis posztok az oldalunkon mindig nagy sikert arattak korábban és valljuk be, hogy a fiúk megérdemelnek egy kis rivaldafényt, hisz nem mindennapi tettet hajtottak végre pár hónappal korábban Krakkóban. Kivívták az A csoportos indulás jogát, na meg a fehérvári csapat két meccsből kettőt behúzott az EBEL-ben. 

Szerkesztőnkkel mindent nagyjából megbeszéltük előző este, hogy mik lennének az elképzelések, ki is tettük a TrollFocira a felhívást, hogy bátran lehet a hokisainktól  kérdezni, hisz nem kisebb személyiségek vállalták, hogy stábunk kamerái elé üljenek, mint Nagy Gergő, Kóger Dani és Rajna Miki.

Záporoztak is a különféle trollkérdések, amelyek közül párat ki is emelnénk:

- Nem furcsa nézők előtt játszani?

- A családotok mit szól, hogy nyilvánosan hokiztok?

- Fel lehet korcsolyával vágni egy zsemlét?

A forgatás előtt a stáb magunkra hagyott minket a srácokkal és bevalljuk, hogy kicsit azért tartottunk tőlük, hisz az ember nem minden nap kerül szembe ilyen sportolókkal, magyarra lefordítva úgyis fogalmazhatnánk, hogy: beszartunk. Minden félelmünk szertefoszlott, amikor Nagy Gergő megkérdezte, hogy: "- Ezt a sok f*szságot ti találjátok ki, ami az oldalon van?" (Természetesen nem káromkodott :) ) Valahol itt tört meg az a bizonyos jég és onnantól kezdve úgy beszélgettünk velük, mintha ezer éves ismerősök lennénk. Előkerültek a válogatott románok, illetve észak-ír meccse, elmondták, például azt is, hogy közösen nézték a mérkőzést, amikor Dzsudzsák szabadrúgásánál előkerült egy xbox controller és poénból elkezdték azt játszani, hogy ők adják be a labdát és Guzmics befejeli. Ha nem is fejelte, de berúgta, így valahol a hokisainknak köszönhetjük, hogy megszereztük Belfastban a vezetést. A TrollFoci oldaláról elmondták a kedvenc posztjaikat, tudták, hogy milyen mémek kerültek fel a napokban, szóval eléggé képben voltak velünk és ez hatalmas büszkeséggel töltött el minket.

A felvétel abszolút nem tűnt melónak, hisz nagyon közvetlen beszélgetés zajlott. Előkerült Nagy Gergő bunyója, Léderer Ákos kommentálásával, amelyre nem csak a hokifanok emlékezhetnek, megtudhattuk, hogy hol és mikor verték nagyon össze Kóger Danit, Rajna Miki (na meg amúgy mindenki) megtudta az új becenevét. Szóba került a szentpétervári világbajnokság, az hogy "hányat baszunk Kanadának", kiderült, hogy a recsi szakkifejezés nem éppen az, amire mi gondoltunk.

Természetesen jégre is merészkedtünk, annyit elárulhatunk, hogyha még kurva sokáig ülünk a kispadon, mint Szalai Ádám, minket akkor sem fognak betenni sem a válogatottba, sem a Fehérvár EBEL csapatába, de meg mernénk kockáztatni, hogy még az U9-es korosztályba sem...

Holnap /szerda/ a műsorból kiderül minden! SportKlub 19:30

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy forgathattunk, kicsit közelebb is kerültünk a jégkoronghoz és nagyon sokáig felemelő érzés lesz, hogy ilyen sportemberek társaságában tölthettünk egy délelőttöt, akiket még Krakkóban a lelátóról néztünk és ünnepeltünk, ahogy véghezvittek egy csodálatosan nagy dolgot!

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/20883/pics/14423397874260229_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?