Miért nem vállalják a TrollFoci adminok az arcukat?

Trollfoci

Mindig is kérdés volt ez az oldal kommentelői között. Van, aki simán leszarja és elvan a bejegyzésekkel, lájkol, hosszászól, ne adj isten még meg is osztja. Van a másik réteg, aki valamilyen megmagyarázhatatlan okból kurvára kíváncsi erre, maszk mögött rejtőzködő tizenéves kis faszoknak hisz minket és amikor már minden józan érv elfogyott, akkor ez az utolsó puskaporuk, amit ellőhetnek. Mondjuk lepereg rólunk, de összeszedtünk 11 indokot, hogy vajon miért hordhatunk maszkot?

Hogy melyik lehet igaz, azt tippeljétek meg ti! Több megoldás is lehetséges!

1. Ahogy Rekop György egy korábbi tévés interjú alkalmával megmondta: rondák és néha büdösek is vagyunk.

2. Amikor jött az első tévés interjú, annyira kamera paránk volt, hogy felvettünk egy maszkot, hogy ezzel is csökkentsük annak a lehetőségét, hogy még jobban beégjünk.

3. Félünk a többnyire 14-15 éves fenyegetőző srácoktól, akik szét akarják baszni a fejünket, mert a szánkra vesszük Ronaldot és Messit.

4. Félünk a többnyire bölcsészhallgató lányoktól és unatkozó háziasszonyoktól, akik szét akarják baszni a fejünket az ironikus stílusunk miatt.

5. Félünk a szkenneresektől.

6. Annyira jóképűek vagyunk, hogy minden nő szétrakná a lábát.

7. Annyira jóképűek vagyunk, hogy minden férfi bepucsítana.

8. Azért indokolt a maszk, mert két fehérvári játékos is volt bent nálunk a TrollFoci tv-ben és a látványunktól sokkot kaptak. Meg lehet nézni, hogy áll most a Videoton.

9. Mert eltakarja az SZTK keretes szemüvegünket és a gennyes pattanásainkat, amelyek,  összedörzsölődnek belülről a maszkkal, így a kicsapódó zöldes fehéres véres váladék a szánkba folyik és ezt mi nagyon szeretjük.

10. Azért van, mert már megszoktuk, hogy páran basztatnak minket ezzel, ahelyett, hogy az interneten hármat kattintanának és simán kiderülne, hogy kik vagyunk, de erre sem veszik a fáradtságot.

11. Egyszerűen nem vagyunk magamutogatók, élvezzük, amikor bulikban TrollFoci adminokkal találkozunk, akik előadják, hogy mekkora celebséggel jár ez, mennyi pénzt keresnek ezzel és fűszoknyás thai kurvák seggéről szívják fel a kokaint.

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/20944/pics/14424811958584105_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?