Kijutunk az Európa Bajnokságra???

Trollfoci

G. admin:

Végig izgultuk a selejtezősorozatot, egy ukrán-spanyol meccset, egy lett-kazah és török-izlandi párharcot. Végigizgultuk, de az eredmény ugyanaz, mint mindig: nem sikerült. Optimistábban: majdnem sikerült. Még optimistábban: még mindig sikerülhet. Csak a válogatott teljesítményén múlik minden további. Teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél, amennyire izgultam eddig, pont annyira szartam telibe a mai sorsolást. Egy biztos: most nem kapunk 12 gólt a két meccsen, mint a legutóbbi pótselejtezőnkön. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Hajrá Magyarország!

H. admin:

Szerintem képesek vagyunk 2 meccsen megverni a norvégokat és kijutni az Eb-re. Kurva nehéz lesz...de Döntetlenke néni összehoz egy tuti taktikát. idegenben 0-0 végig védekezve, itthon 1-0, a 89. percben érkező drámával.

S. admin:

Hát… jobb, mintha a női kéziseiket kaptuk volna…
Na igen, megkaptuk Norvégiát. Nem a szlovének, bár ki tudja, velük jól jártunk volna-e...
Az utóbbi keserves 30 évünk keserűségét nem utolsó sorban a norvégoknak köszönhetjük, hiszen jó párszor vertek minket ez idő alatt. Viszont, ellenük hangzott el az emlékezetes mondat is: „IMREEE! HÁ MÉ NEM VÁLTOTOK BAZMEG?!” – itt van hát az ideje, hogy mi is váltsunk: hatékonyabb támadásra, de főleg tökösebb védekezésre! És meg is érkeztünk oda, amiben viszont ők bízhatnak, hogy, ha mégse nem megy az a golyónövesztés a hátsó alakzatban, és olyan védekezést mutatunk be, mint a görögök ellen, akkor nemhogy Norvégia, de még a Taktaharkány női csapata is kitömhet minket…

K. admin:

Megérdemeljük az EB-t? Ha a játékot nézzük minden bizonnyal nem. Könnyen lehet, hogy pont nélkül esnénk ki a csoportból... De a magyar szurkolói társadalom megérdemelné? Egyértelműen! Több ezer társammal együtt mióta az eszünket tudjuk arra pillanatra várunk, hogy elkísérjük a csapatunkat egy világversenyre és együtt képviseljük hazánkat. Pénz, szabadság, munka, család nem számít. Ha kell gyalog indulunk el, sokan, nagyon sokan, rengetegen! Így kurvára nem érdekel hogy, de húzzuk be a pótselejtezőt! Vegyük meg a norvégokat, esküdjünk össze az illuminatival, vagy adjuk el a lelkünket a gyíkembereknek, CSAK LEGYÜNK MÁR OTT! Ez minden futballszerető magyar embernek jár, sőt azoknak is akik csak legyinteni tudnak minden kudarcnál, hogy "mit vártok a magyar focistáktól?" Én azt várom, hogy Norvégiát oda-vissza, hogy haljatok meg a pályán értünk, hogy döntsétek el a meccset már az elején és ne kelljen lerágnunk a fél kezünket a meccs lefújásáig az idegtől. Ezt várom tőletek és bízom bennetek!

L. admin:

Körülbelül annyian tapadtak a képernyőre a sorsoláskor, mint ahányan végig izgulták a török, illetve a lett meccseket. Mindent elmond a sorsról, hogy most is kajak utoljára hagytak minket... Jelenleg ennyit ér a magyar foci nemzetközi szinten, hogy még a véletlen is baszakodik velünk. Az esélyekről? Teljesen mindegy, hogy kit kaptunk volna, sajnos már csak azon izgulok, hogy miként tudok bevinni a reptéri ellenőrzésen egy üveg házi pálinkát, mert a norvégoknál baszott drága minden. Továbbra is szurkolok a válogatottnak ez nem kétséges, de tartom a véleményem, hogy a magyar nemzeti tizenegyet követni mindig jó buli, csak azok a kurva meccsek ne lennének! Az utóbbi 30 év feljogosít minket arra, hogy beletörődjünk a dolgokba, vagy, hogy éppen végtelenül reménykedjünk továbbra is. A pótselejtezős ellenfelünkről csupán csak egy dolog jut eszembe, ami most mindennél fontosabb: Osloban még nem rúgtam be, de most befogok...

Adrián /tiszteletbeli admin/

Amióta megtudtam, hogy kit kapunk van egy furcsa zsibbadó érzés a jobb kis lábujjamban. Ez pedig csak egyet jelenthet: idegenben 1:0-ás vereség, itthon pedig egy utolsó perces góllal nyerünk 2:0-ra (Böde). Aztán mehetünk a franciákhoz franciáztatni fél Európát.

Németh András:

Norvégia jutott nekünk végül. Vélemény? Bárkit kaptunk volna masszív kis ellenféllel találjuk magunkat szemben. DE! Egyik csapat sincs a pályája csúcsán, így elkaphatjuk őket! Miért mondom ez? Azért, mert magyar vagyok, azért mert imádom a futballt és azért mert szurkoló vagyok... Az nem lehet, hogy ne álljunk a srácok mellé minden esetben! Egy jó eredmény kint, itthon meg kistorckingoljuk a továbbjutást! HAJRÁ MAGYAROK!!!

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/21750/pics/14451639133019063_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?