Szalai Ádám levelét megírta, szerelmes könnyével, azt is telesírta...

Trollfoci

Még mielőtt jönnének a megmondóemberek és belemagyarázzák, azt az ostoba faszságot, hogy a TrollFocin "utáljuk" Szalai Ádámot, rögtön leszögeznénk, hogy ez ABSZOLÚT NINCS ÍGY! Elismerjük a tudását? EL! A Bundesligában játszik évek óta? OTT! El tudja valaki venni tőle azt, amit eddig letett az asztalra? NEM! El akarjuk? NEM! Miért "csesztetjük"? Irónia,vicc, poén! Hogy ez már túl sok és befolyásoljuk egy labdarúgó pályafutását? Na ez a vicc kategória. Egy magát profinak nevező labdarúgót NE befolyásoljon egy facebook oldal, hanem eddzen, küzdjön, hajtson, hozza ki magából a maximumot, mással ne foglalkozzon. 

Nicklas Bendtner-t, avagy Lord Bendtner-t több millióan csesztették nap, mint nap. 

Emile Heskey egy időben mémóriássá vált.

Ronaldot, Messit naponta milliószor előveszik világszerte.

Foglalkoznak vele? Nem hinnénk...

Mémek, troll, humor. Ez erről szól. Híres vagy? Közszereplő vagy? Írnak rólad? Véleményük van rólad az embereknek? Hát, figyi: ez sajnos ilyen.

Szalai Ádám ezt a mémhullámot egy pillanat alatt megszüntethetné, ahogy azt már tették korábban többen is. Deve nyomott egy devecseringet, Dzsudzsák tankolós képet küldött stb stb. Ha az ember pozitívan fogja fel a dolgokat, akkor még hasznára is válhat a felhajtás körülötte.

" Egyúttal elfogadhatatlannak tartom, ha az egyik magyar ócsárolja a másikat. Egy nemzet vagyunk! "

Hogy is volt anno Ádi, amikor elkezdted lengetni a tolladat és a kapitány személye miatt nem vetted fel a szent meggypiros mezt, ami minden labdarúgónak az álma?

Jaj, az a kurva fagyi...

"Egyébként meg nem a fórumozók között találom meg azokat az embereket, akiknek a véleménye fontos számomra."

Akkor meg mi a baj? :)

Ádi, te itt egy mém vagy. Bármit is hiszel, mi kedvelünk, mi azt kívánjuk, hogy ontsd a gólokat a csapatodba, a válogatottba. Akkor minden bizonnyal ismét sztár leszel nálunk, mert anno ugye voltál. De hidd el, hogy nosztalgiából, akkor is lesznek pados képek, mert ez csak vicc.

Ja, igen! Szeretnénk mi ennyi mindent elérni, mint te és akár csak 2 percig azon a padon ülni. Ezt most hulla komolyan írjuk!

Minden jót!

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/22016/pics/14461292563369685_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?