K*rvára félek! /Olvasónk a magyar-norvégról/

Trollfoci

Kurvára félek! Az éjszaka sem tudtam rendesen aludni. Folyamatosan felébredtem, ahogy egy kicsit lehunytam a szemem a meccset láttam magam előtt. Láttam Kleinheisler Lacit, ahogy bevágja a norvégok kapujába, az a srác, akinek mindenkinek-köztük nekem is- megakadt a szeme, amikor megláttuk a keretben és átkoztuk Storck-ot. Na jó, elismerem, hogy nagyszerű húzás volt a fiatal srác bevetése, de a német edzőt talán akkor fogom a szívembe zárni, ha esetleg EB-t nyer nekünk. Akkor szobrot emelek neki a kertembe és megkövetem.

Nézegetem a közösségi oldalakat, mindenki lázban ég, de valahogy senki nem meri kiírni, hogy már megvan a meccs és kijutottunk. Annyira félünk, hogy elkiabáljuk, hogy erről szinte nem is beszélünk. 1972-ben voltunk utoljára Európa Bajnokságon, most, hogy itt állunk a kapujában, nem akarjuk elhinni. Túl sokszor buktunk már el az utolsó pillanatban, túl sokszor remegett meg a láb, túl sokszor nem éltünk a lehetőséggel.

Pedig most a lehetőség adott! A norvégok lenéztek minket, örömtáncot jártak, amikor minket kaptak meg a sorsoláson, legyártatták már a 2016-os EB sálakat, szállásokat foglalgattak Franciaországban. Osloban sikerült kissé magukhoz téríteni őket, de a norvég sportlapok és adások továbbra is arról szólnak, hogy Budapesten nyernek és utaznak. Istenem, de szeretném látni, ahogy elterülnek a Grupi gyepén és eltakarják a könnyektől patakzó szemüket és beletemetik a fejüket a fűbe. De szeretném látni, ahogy a magyar csapat rója a köröket meccs után, az extázisban tomboló magyar szurkolók előtt. De szép lenne valamikor reggel atom részegen hazaérni, és holnap délután kibaszott fejfájással ébredni arra, hogy hív a főnök, hogy ma ő sem jön be dolgozni, mert annyira berúgott előző éjjel a történelmi siker miatt.

De egyelőre felemás érzések uralkodnak bennem. Egyik pillanatban elhiszem, hogy meglehet, a másikban látom magam előtt az ünneplő norvégokat, cikáznak a gondolatok a fejemben össze-vissza. Mindjárt pattintok pár sört, meg hozzá valami jó kis hazai kerítésszaggatót, mert attól bátrabb leszek és hinni fogok. Remélem a CSAPAT is hisz magában, mert nagyon sokkal tartoznak nekünk szurkolóknak. Generációs tartozásotok van felénk fiúk! Ma este adjátok meg!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

(Gábor)

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/22370/pics/14475845802127064_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?