Tibi atya vs TrollFoci

Trollfoci

Tibi atya, TrollFoci. Kis országunk két szórakoztató facebook oldala, akik már kiléptek az internet világából. Rengeteg követőjük van, és ahol sok ember összegyűl, ott zajlik rendesen az élet:

- Legdurvább komment, amire emlékszel esetleg:

Tibi atya: A "Tibi atya egy fröccsért leszoplak" és társai előfordul néha, kiemelni egyet sem tudnék, rengeteg komment érkezik minden poszt alá, még elolvasni is nehéz őket, nem megjegyezni!

TrollFoci: Rengeteg ilyen komment érkezik és tényleg nem lehet rangsorolni őket. "Ronaldo lábkörme többet ér, mint tik! Rendezzük le egyvéegybe!" stb. Ezek anno mind szállóigévé váltak és amai napig bent vannak a köztudatban.

- Legfurcsább megkeresés: (vállalkozói szféra)

Tibi atya: Egy bútorgyáras vállalkozó szeretett volna velünk valamilyen együttműködést. Igazából bele sem mentünk, úgy érzem, hogy a Tibi atyás hokedli nem igazán piacképes termék.

TrollFoci: Még mindig ugyanazt a palit tudjuk mondani, aki anno 13.000 lejárt női tampont akart velünk eladatni az oldalon. Nem sok focis vonatkozása volt a dolognak, de próbált meggyőzni minket, hogy ne nézzük le a női focit, hisz "az is valahol sport"-ahogy fogalmazott- és a lányok is futballoznak, na meg ugye néha menstruálnak... Erre nyújtja ő a legjobb megoldást, 13.000 lejárt tampon formájában. Hogy a faszomba tud lejárni egy tampon? Amúgy van ilyen? Tényleg?

- Legdurvább fenyegetés:

Tibi atya: Virtuálisan már az összes rokonunk megkapta a biboldó-átkot, mi meg még többször természetesen. Mondjuk a "róka vigye el a kakasotokat" már nekünk is sok volt....Sajnos mindig vannak, akik nem értik a poént, és a kurvaanyázással nem érik be, de hál` istennek ilyenek főleg régebben voltak, mára visszaszorultak. Főleg, hogy bannoljuk őket keményen.

TrollFoci: Volt itt is minden, de manapság inkább iróniával és szarkazmussal próbálkoznak a srácok. Természetesen most is akad pár unatkozó háziasszony és bölcsész (!!!) palánta, aki a vérünkre szomjazik. Mondjuk a bölcsészeket kurvára nem értjük... Olyan cukik, meg majd adnak sajtburgert...

- Legdurvább ajánlat hölgy olvasótól: 

Tibi atya: Szexuális ajánlatot kaptunk nem egyet, nem igazán emelnék ki semmit, még esetleg mizoginnak tűnnék. Lehet, hogy éltünk a lehetőséggel, lehet, hogy nem - maradjunk ennyiben! 

TrollFoci: Privát üzenetben kép, fanszőrzetbe borotvált TrollFoci logo, nevünkkel összefirkált mellek, könyvbemutató közben orális szexre buzdító kérés (hölgytől), a kedvencünk mégis az a történet, ami nem velünk esett meg. Történt ugyanis Szarvason, hogy egy srácot a fűzfák tövében rendesen le "csabi csekkereztek", mert a TrollFocis pólójáról azt hitték, hogy admin. A sztorinak hatalmas sikere lett az oldalon, ráakadtunk a fiatalemberre és küldtünk neki még pár pólót ajándékba, hátha még párszor "sikerrel" jár.

- Heti átlagban hányan írják meg, hogy sokkal jobban tudnák csinálni az oldalt nálatok?


Tibi atya: Régen sokkal jobb volt, elkurvult az oldal, csak a pénzről és a reklámról szól, meg amúgy is csak a magyarok zsebéből akarnak pénzt kicsalni!!! A szokásos történet, mindenhol látni ezt, nem csak nálunk. Állítólag Habony személyesen vette meg az oldalt, legalábbis ez volt a legmeredekebb állítás, amit olvastunk. Annyi kérdésünk lenne, hogy ha eladtuk magunkat, akkor hol a pénz?

TrollFoci: "Én az első 10 lájkoló között voltam, akkor még 3 napig fasza volt az oldal, azóta minden napom egy kibaszott kínszenvedés és már szögeket szúrok a pöcsömbe, ha fel kell járnom a köcsög TrollFocira, akik eladták a lelkülket, pénzért kommentelhetek, mindenféle csalás van ott!!!"

Erre és a hasonló jellegű, "embéegyponthusidiótakommentelő"stílusra csak egy idevágó mondattal tudnánk válaszolni: 

A siker, olyan mint a fing! Csak akkor zavarja az embereket, ha nem a sajátjuk!

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/24265/pics/14537988763124347_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?