"A TROLLFOCI B*SSZA MEG!!!"

Trollfoci

"- Te figyelj már, most őszintén: nem lesz ebből az oldalból semmi! Nekünk 1 év alatt 13.000 like összegyűlt, szóval, ha azt akarod, hogy valami legyen belőletek, akkor csinálhattok nekünk képeket és meglátjuk, hogy megemlítünk-e titeket a leírásban vagy nem... Majd eldöntjük. Lásd be, hogy 300 kedveléssel nem fogtok ti ugrálni."

Anno 3 és fél éve zajlott le ez a beszélgetés egy magyar focival foglalkozó oldal adminjával, aki azt szerette volna a magas lováról, hogy tartalmat gyártsunk nekik. A 13.000 lájkjukat, körülbelül 3 hónap alatt behoztuk és most rápillantva az oldalukra, az eltelt időszakban még vagy ötezer kedvelést sikerült begyűjteniük. Tudjuk, nem szép dolog a kárörvendés, de senkinek sem felejtjük el, hogy anno miként viszonyultak hozzánk.

Nagyon nagy utat tettünk meg és nagyon jól tudjuk, tisztában vagyunk vele, hogy ez NÉLKÜLETEK nem jött volna létre. Elértük a 300.000 követőt a TrollFocin, hihetetlen magas szám ez, főleg annak a tudatában, hogy szinte csakis kizárólag magyar focival foglalkozunk és annak is a megyei verziójával körülbelül 80%-ban. Álmunkban nem gondoltuk volna anno abban a bizonyos egyetemi kolesz szobában, hogy egy ekkora közösséget hozunk létre, főleg úgy, hogy csak egy csoportot szerettünk volna csinálni a haveroknak egymás szórakoztatására. Az élet úgy hozta, hogy a kolléga keze a másnaposságtól remegve az oldal létrehozása opcióra kattintott és ezzel elindította az őrületet, ami azóta is tart.

Ezt a kedves levelet a 141.(!!!) kedvelőnk írta nekünk pár éve:


Természetesen van az a bizonyos 5%, akiknek semmi sem jó, bármit csinálhatunk mindenben találnak valami hibát. De valahol nem is baj, ez velejárója annak, ha valami kinövi magát, rendkívül sikeres és folyamatosan fejlődik, halad töretlenül.

Mi továbbra is azon vagyunk, hogy titeket szórakoztassunk, mert az oldal fő profilja mindig ez marad. Aki érti a humort, az iróniát továbbra sem fog csalódni az oldalban, aki meg nem érti, annak javasoljuk, hogy ne kövessen minket, semmi sem kötelező.

Még egyszer köszönet nektek és örök hála, hogy minden nap velünk vagytok és követitek beteg agyunk szüleményeit!

Üdv, a TrollFoci tím!

(Adrián, Ferike, Gabi, Gyuri, Kálmi, Lacika, Levi, Sanyika &Trader Joe)

u.i.: Köszönjük Kukának "a TrollFoci bassza meg" örökzöldet, melyet a norvég túra óta minden nap legalább egyszer önironikusan eléneklünk... :)

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/26764/pics/14614074857520213_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?