ITT VAN A KÉT CSAPAT TAKTIKÁJA A DÖNTŐRE!!!

Trollfoci

A két csapat nem kényeztetett el minket parádés futballal. Vagy, ha volt is ilyen, bevalljuk őszintén, hogy kurvára nem érdekelt minket. A házigazdák és a totális antifutballtproduláló Portegália a döntőben. Mondjuk a görögök egyszer már hasonlóan nyertek kontinenstornát, és pont ellenük. Összeírtuk nektek, hogy az eddigi látottak alapján, mi lesz a két gárda taktikája.

Portugália taktikája: CR7 minden szabadrúgást eldurrant fölé, mellé, fölémellémindenhova. A többiek szurkolnak neki, mivel egyik sem meri elkérni a labdát, hogy legalább a sorfalba rúgják bele, ezzel is hatástalanítva egy-két gall játékost. A hetvenkilencedik percben, a hatalmas francia nyomást megszakítva menetrendszerűen érkezik a hiszti. Ronaldo földön hempereg a menstruációs görcsöket imitálva. Első időhúzó csereként érkezik a rendkívüli fiatal tehetségnek kikiáltott papíron zsenge korú Renáta Száncsez, aki valójában 53 éves, na meg Whoopi Goldberg és a Predator közös gyermeke. Ha ez nem jön be, akkor beáll Keresdmá és ha róla se pattan be, akkor kihúzzák döntetlennel aztán majd lesz valami.

Franciaország taktikája: passzolgatnak, esetleg passzolgatnak. Adogatják egymásnak a labdát, előre, hátra, előre, hátra, néha oldalra, aztán vissza a kapusnak. Onnan kezdődik elölről minden: Kapustól a védőnek, védőtől vissza a kapusnak, onnan passz a védekező középpályásnak. Még passzolgatnak és még tovább. Hirtelen egy indítás a csatárok felé, de onnan is visszaívelik Lloris-nak. Onnan kezdődik elölről minden: Kapustól a védőnek, védőtől vissza a kapusnak, onnan passz a védekező középpályásnak. Egy kicsit még passzolgatnak. A passzolás új formáját is kipróbálják: a visszamenőleg legalább 200 éve francia gyökerekkel rendelkező játékos passzol a... a... ööö... izé... Ő nem passzol a francia , visszamenőleg legalább 200 éve francia gyökerekkel rendelkező játékostársának, mert rájön, hogy olyan nincs is a csapatban. Így megy ez tovább, aztán jön GRIEZMANN ÉS GÓL!

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/28490/pics/14680557047022106_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?