FELHÁBORÍTÓ, BICSKANYITOGATÓ KOMMENTEK

Trollfoci

Gera Zoltán hatalmas gólt szerzett a magyar-portugál meccsen. Nem is hatalmasat, hanem irdatlan nagyot. A SkySports szavazást hirdetett az EB legszebb góljára, ahol többek között erre a csodaszép találatra is lehetett szavazni:

Gera Zoli, csaknem 100.000 szavazattal utasította maga mögé, a furcsa nevű svájci Szerdán Shaqiri-t, köszönhetően a mi felhívásunknak is, amelyben arra kértük a követőinket, hogy tegyük le voksunkat a magyar középpályás góljára.

Gerzson, jött, látott, győzött! De nem lennénk Magyarországon, ha ez a rendkívüli jó hír, ami minket büszkévé tett, ne hozott volna magával pár megmondóembert. Nincs még egy ilyen nép, akinek a fiai nem tudnak örülni semminek, ami a sajátjuk, állandóan okoskodnak, kritizálnak, nem csodáljuk, hogy depressziós népként vagyunk elkönyvelve a világban...Egyszerűen képtelenek vagyunk felfogni ezt a negatív hozzáállást, ami az Európa Bajnokság ideje alatt is jellemezte a kommentelőket. Azt a szemléletet sem, miszerint mi magyarok mindig kicsik akarunk maradni. A TrollFoci oldalára, ahol csak a teljesen elvakult idióta (már bocsánat) nem látja, hogy mi trollkodunk, iróniával és hatalmas túlzásokkal dolgozunk, több mint 70.000 új tag érkezett az EB alatt, akiknek sajnos a fele képviseli ezt a fajta kisebbségi komplexusokkal megáldott hozzáállást. De azt kell mondanunk, hogy mi még mindig szerencsésebb helyzetben vagyunk, mint egy-két futballal foglalkozó oldal. Szemezgessünk a hozzászólásokból:

- Nainggolané is szebb volt. 

- Az EB gólja Geráé? Istenem, mennyire szánalmasan vicces!!! 20 szebb gólt láttam az övénél!!!

- Ebből a szemszögből nézve nem a legjobb csapat nyerte az EB-t sem.

-  RONALDO SARKAZÁSA EZERSZER SZEBB VOLT...

- Miért kötelező örülni? Magasról leszarom Gera gólját, mert a kedvenceimnek rúgta.

- Ez a gól külföldön egy normál gólnak számít, viszont mikor egy Magyar játékos rúg egy ilyet (20 évente) akkor be kell pisálni a gyönyörtől akkora élmény...

Csak azért, mert magyar lőtte, még nem biztos, hogy a legszebb! 

Az utolsó kommentre reagálva, ki a faszt érdekel, hogy nem Gera Zolié volt a legszebb gól ezen a szavazáson?  Természetesen mi is látjuk, mert van szemünk, a válogatott játékos is lenyilatkozta, tudja, hogy nem az övé volt a legszebb. De ez kit érdekel? Csaknem 100.000 szavazattal első lett! Nem kell ennyit feleslegesen pofázni, tele rosszindulattal. Higgyétek el, hogy a portugálok sem fognak nekiállni magyarázkodni, hogy ilyen szar játékkal nyertek EB-t, mert a győzelmet nem kell megmagyarázni.

Biztosak vagyunk benne, hogy egy portugál ember most nagyon büszke és legalább 2 napja totál részeg, nem a facebookon fogalmazza a kommentjét, hogy nem érdemelték meg és inkább kórházakat kéne építeni.

Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?