GARANTÁLTAN RÖHÖGNI FOGSZ!!!

Trollfoci

Hiába a válogatott jó szereplése az Európa-Bajnokságon, kupacsapataink két kézzel, a hajunknál fogva rángattak minket vissza a csodás magyar valóságba. Van, aki szomorúan dolgozza fel mindezt és akad, aki sírva vigad. A legjobb hozzászólásokból szemezgettünk, a csúfos kupakudarcok kapcsán:


- Lehetne azt kérni, hogy az ellenfelünknek tilos legyen a 16-osa elől kimozdulnia, továbbá csak a kapusuk játszhasson, és ő is hátrakötött kézzel?"

- Megint tizenegyes párbajt szeretnél ?


Amilyen nagy fenoménok a mi aranylábúink, egy magyar-magyar párharcban is képes lenne elvérezni mindkét gárdánk. Tudom, hogy lehetetlennek hangzik, de ők megoldanák...


"És huss, el is illant már
Szálló lufi, mit vártál?
Egy perc csak a bódottá
És emlékké lett - cudar élet
És pont mikor megvolt már
Ez van, kiakadnod kár
Ó nem, dehogy álmodtál
És fuss el véle, ez a vége." Honeybeast


Hüsing öngóljánál hozzászólás: Nem merte a lelátóra rúgni, hátha ott egy Újpest szurkoló és viszi a labdát...


Hát én beszarok..hát ezt én is berúgom!!!! Nézd meg ott esik össze a játékosunk a félpályánál... hát vigye már le valaki:D Hát ez beszarás,beszarok:D ... egy jó megyei szintű meccs.D ....Ehííííííííííííííííííííjjjjjnnna ez jó volt!

Hát ezt a Partizanit te simàn vernéd Dàvid, de lehet hogy én is...


Olyan rosszindulatúak vagyunk. Tavaly a Fradi a bosnyák bajnoki ötödiktől kapott ki kétszer és esett ki. Idén pedig az albán bajnoki másodikkal szemben esett ki veretlenül! A vak is láthatja az előrelépést. A Lokiról pedig annyit, el kell ismerni, hogy ilyen nehéz levegűűűben nem lehet normálisan játszani az ég szerelmére. Az MTK- nak pedig még nincs kész a stadionja - ahová nem mennek majd ki a nézők - szóval tőlük ez így is szép eredmény.


Kemények ezek a felkészülési meccsek az MB1-re. Kész szerencse hogy ezekért nem jár pont, ezek legalább nem hiányoznak majd a végén. 


Én úgy tudom a Fradi és Kubatov valódi célja kijutni a 2018-as világbajnokságra.


Még hogy nincs nemzeti összetartás! A Fradi, Loki, MTK egyszerre esett ki, hogy az embéegyre koncentrálhassanak! RESPECT!


 Rossz volt a sorsolás! Egy albán másodikat kapott a Fradi. Esélye nem volt... A Loki megkapta azt, akit minden csapat el akar kerülni: a fehérorosz Zhodino csapatát, aki jelenleg 8. a bajnokságban...


Na akkor írom mit fog Kondás mondani az újabb blama után:
Becsülettel küzdöttünk, mentünk előre, de ma így sikerült. Ezt a párharcot otthon vesztettük el. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a befejezéssel gondjaink adódtak. Nem volt szerencsénk. Mi vagyunk a jobb csapat, sajnos ez ma nem jött ki gólokban. Dolgozunk tovább, nem szabad rágódni ezen a vereségen, ki kell javítani a hibákat, most már a bajnokságra kell fókuszálnunk.


"Nem mondhatok semmi rosszat a fiúkra, becsülettel mentek, küzdöttek, ma ennyire futotta. Nem szokásom a játékvezetővel foglalkozni, és nem is láttam pontosan a két gólt megelőző szituációt, de azt hallottam, mindkettő három méteres les volt. Mindegy. Ez a meccs Debrecenben dőlt el, fejben nem voltunk ott a döntő pillanatokban. Ilyen a futball. A mi szintünkön nem bírunk el ennyi hibát. Sajnos, a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat. Nem maradt más, mint a bajnokság és a kupa, igyekszünk helytállni. Ezúttal is szeretettel hívom szurkolóinkat a jövő keddi hajdúdorogi bemutató tornára, ahol a házigazdák mellett, a Csanyteleki Kinizsi és a Neszmély FC bevonásával a helyi Loki Söröző felújítására gyűjtünk egy kis támogatást. 


Az egyetlen pozitívum a mai meccseknél, hogy nincs mikrofonos vezérszurkoló.


A meccs után:

Riporter: Kondás úr, miért játszott ennyire ötlettelenül a csapata?
Kondás: Következő kérdést fölteszi?


Először is köszönöm a Ferencváros vezetőinek, edzőinek, játékosainak, hogy ismét ilyen gyorsan felszabadultak a hétköznap estéim!
Nem is tudom hogy mit nyavajogtam eddig!
Az értelmetlen izgulás helyett, most nyugodt feküdhetek, pihenhetek majd az ágyamon, s még a pénzt sem viszi.

Köszönöm a Ferencvárosnak, hogy ilyen sok szabadidővel gazdagított ismét!
És ennek még a párom is örül!
Boldog vagyok! 


Köcsög Uefa. Ők tehetnek mindenről! Így összezavarni kirakat csapatunkat... A Skenderbau ellen készültek, erre jönnek valami partizánok.

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/28837/pics/14691850905898516_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?