A HVG megint rárepült egy kamuhírre

Trollfoci

A HVG ismételten  nyitott szájjal szaladt be a f*szerdőbe. 

Ultrák készülnek szétverni egymást a Szabadság hídon? - teszik fel a kérdést a szalagcímben. 

Ustawkát szerveztek a Szabadság hídra, amelynek a komolysága és a valóságtartalma annyi, minthogy anno a belgákat kizárták az Európa Bajnokságról, Hazardnak három darab tüdeje van és, hogy Fellaininek hajon keresztül szívódik fel a teljesítményfokozója. 

Megemlítik, hogy szerintük sem biztos, hogy komoly a felhívás, de ilyen inkább "jobb félni, mint megijedni" hozzáállással.

De sajnos itt még nem álltak meg, hanem kérdéseiket elküldték a rendőrségnek, saját magukat is totálisan lejáratva. Látjuk magunk előtt a röhögéstől fuldokló szóvivőt, akinek válaszolnia kellett a bugyuta email-re. A válasz után még ki is akadtak, ami tényleg felteszi a pontot az i-re... "A rendőrség viccrovatba illő választ adott az esetleg aggódó állampolgároknak."

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság a szükséges erőkkel, eszközökkel biztosítja a főváros közrendjét, közbiztonságát, amennyiben intézkedésre okot adó körülményt vagy eseményt észlel, úgy megteszi a szükséges intézkedéseket.

Az eseményt olvasgatva kristálytisztán lehet látni, hogy egy teljesen vicces felhívás, amelyek mostanában divatba jöttek a Facebookon, mert pokémon elletéstől, a moslékkészítő fesztiválig mindenre lehet jelentkezni.

Esemény linkje ITT elérhető.

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/29229/pics/14704006904191850_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?