KIAKADTAK AZ EMBEREK LŐRINCZ VIKTOR MECCSE UTÁN

Trollfoci

Kifakadtak a kommentelők Lőrincz Viktor meccse után. Hozzátennénk, hogy teljes joggal! 

Roland: szerencsétlen srác..a szívem szakadt meg miközben néztem az interjúját.
undorító,gusztustalan egyenesen vérlázító ami zajlik ebben a sportágban "bíráskodás" néven. úgy fújnak ahogy éppen kedvük van? úúú de odamennék és televágnám a sok vakegeret.
mind
en magyar versenyzőnk így hullot ki hogy ezek a "bírónak" nevezett valamik kitaláltak valami bődületes baromságot "nem támad aktívan a magyar" címszóval. PFFFFFFF. ez egy vicc.

Sándor: szerintem kurvára jót tenne a bírkózásnak, ha kibasznák az olimpiáról, ezt a senkiházi bírót

Erika: Én is annyira sajnáltam, láttam, amikor nyilatkozott... Még ha egy valódi "harcban" maradt volna alul..., de így.... Szerintem szégyen, ami bíráskodás címszó alatt fut/futott itt pár versenyszám alatt... Azért büszkék vagyunk Lőrincz Viktorra és köszönjük!

Szabolcs:  Itt nem az volt a lényeg melyik sportoló a jobb. NÉMETNEK kellett nyernie. Emelem kalapom Lőrinc Viktor teljesítménye előtt és hogy volt benn annyi tartás, hogy nem vágta pofán az elfogult bírót akinek most még édesanyja is csuklik.

Gábor: a harmadik, HARMADIK birkózónkat ejtik ki, fosszák meg éremtől teljesen jogtalan intéssel!! hát basszák meg!

Laci: Ezek a fa****opók gondolkodás nélkül tönkre teszik egy élet munkáját... Borzasztó lelki erő kellett hozzá, hogy ne bassza őket földhöz a meccs végén... Nagyon sajnálom! Kívánom , hogy legyen ereje még egy olimpiához !

Miklós: Gratulálok Viktor az önuralmadhoz!
Ha egy életre eltiltanának is érte én valószínű akkor is ütöttem volna egy lyukat a rohadt bíró szemei közé!!!

Péter: Most ez komoly? De tényleg ez most igaz? Most fogadom meg utoljára, hogy többet nem nézek bírkózást , de komolyan. Még akkor sem ha magyar játszik és tőlem kivehetik nyugodtan az összes küzdősportot a programból. Amúgy kezdem érteni a lényegét a mai bírkózásnak : Ha olyan országból jöttél, amelyik nem nagyhatalom, akkor te passzív vagy és hátrálsz, ezért intés + bünti pont ,de ha "nagyhatalmi" vagy, akkor te nem hátrálsz és nem passzív, amit csinálsz, hanem gyönyörű védekezés... Bácsi, Bór, Lőrincz köszönjük!

Árpád:  Pár éve kardoskodtam a birkózás mellett, amikor az olimpiáról ki akarták rakni. Sajnos ebben a formájában élvezhetetlen lett, a szabályok nézhetetlenné tették, kiherélték ezt a gyönyörű sportágat. A bírók kedvük szerint döntik el a meccseket intésekkel, mindenféle logika és következetesség nélkül, tönkretéve egy élet, de legalábbis 4 év munkáját! Nem csodálkoznék, ha 4 év múlva eltűnne az olimpiák műsorából! Csak a versenyzőket sajnálom, sajnálnám, de ez a sport már nem az a sport!

Péter: Mióta ér többet egy birói intéssel szerzett pont, mint 2 akció pont??? Ez most komoly? Hát most birói intés sport van, vagy birkózás???

Róbert: A magyar sportdiplomácia olyan töketlen, mint egy jól szituált zöld szemes-ostoros állatka....

Zoltán: Remélem megkapja az államtól a bronzéremért járó jutalmat!

Krisztián: Nem nagyon áll közel hozzám ez a sport de egy èletre megtanultuk ,hogy a birkózás az a sportág ahol mèg a vízilabdánál is jobban elcsalják a másik javára a meccset na èn lemondtam erről a egyenlőtlen majd èn eldöntöm bírói intèsekkel való sportágról, faszomat az egèszbe!!!

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/29473/pics/14713290546596848_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?