SZALAI ÁDÁM MEGSZÓLALT A BULVÁR ÜGYBEN

Trollfoci
Megtaláltuk Szalai Ádámot! Mármint azt a Szalai Ádámot, akivel a Bors készített interjút. A történetet mindenki ismeri: a bulvárlap nem nézett utána, hogy kivel leveleznek, hanem egy Szalai Ádám névre szóló emailre küldték el kérdéseiket. Az email kicsit nagyon félrement. A párkapcsolatáról kérdezték és Iszak Eszterről, a VIVA csinos műsorvezetőjéről. Erről ugye a "nem futballista" Szalai Ádám nem tehetett, így válaszolgatott a kérdésekre, csakis az igazat. Ezen röhög most a fél ország.
- Szia! Mondd azt, hogy te válaszoltál a Borsnak!
- Szia! Igen én!
- Nem is gondolkodtál egy percig sem, hogy mit is akarhatnak tőled? Zsigerből jött vagy egy meggondolt trollkodást hajtottál végre?
- Csakis a saját nevemben nyilatkoztam, 100%, igaz dolgokat
ők meg egy büdös szóval nem kérdezték meg, hogy ki vagyok.
- Mit szólsz ahhoz, hogy a Bors jogi lépéseket tervezett kilátásba, ahelyett, hogy nagyon mélyre, önmagukba süllyednének?
- "Szia Ádám!", aztán jöttek a kérdések. Szerintem alapvető újságíró szabály kellene legyen, hogy ha valakivel interjút készítünk, akkor meggyőződünk róla, hogy azzal készítjük, akit gondolunk. Ez nem történt meg.
Amiket pedig én a saját nevemben nyilatkoztam, azokat a focista Szalai Ádám szájába adták, ez szerintem komolyabb jogi probléma, mint az, hogy én Szalai Ádámként igaz dolgokat nyilatkozom. (Egyébként a saját nevemben azt nyilatkozom, amit akarok, azt is akár, hogy az ég zöld, a fű meg kék) Szóval a jogi lépéseket indokolatlannak tartom, az önrevíziót pedig indokoltnak.
- Ezzel mi is  és a közvélemény is így vagyunk.
- Egyébként elképesztő pozitív reakciókat kapok mindenkitől, nagyon imádják az emberek, és mindenki mellettem áll, és jól szórakozik, ennek pedig nagyon örülök, mert szeretek vidámságot vinni mások életébe.
- Esetleg felvette veled a kapcsolatot Szalai Ádám?
- Nem, nem vette fel velem.
- Nem tervezed esetleg ezek után azt, hogy kimész Hoffenheimbe focizni? Mi adunk neked maszkot, ha kell, mert ahogy látjuk egyáltalán nem hasonlítasz Szalai Ádámra...
- Igazából a maszk nem sokat segítene, mert a focitudásom sem hasonlít egyáltalán a focista Szalai Ádáméra. Bár lehet, hogy egy hazai mb1-es csapatban ettől még elférnék.
- Ezzel a hírnévvel nem gondolkoztál el még azon, hogy belövöd a sérót, hitelre veszel egy méregdrága sportautót és focistának kiadva magad próbálod felszedni a futballistafeleségnek való csajokat?
- Az integritás számomra fontos, pont erről szól az egész történet, hogy nem adom ki magam a focistának, úgyhogy pont hogy ellenpozicionálom magamat, én vagyok a "nem focista" Szalai Ádám. (Mint szegény Berki Krisztián, aki kénytelen volt a neve mellé írni, hogy "torna")
Ő lenne az úriember! Gratulálunk neki! Mi nagyon jót nevettünk!

 

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/29684/pics/14720303405376663_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?