NÉGY ÉVES A KBSZTT TROLLFOCI!!!

Trollfoci

Négy év, majd 400.000 kedvelés a TrollFoci oldalán! Ha tehetnénk, akkor mindenkinek egyenként megköszönnénk és meginnánk vele egy fröccsöt, de az első ötven ember után Zacher Gabi bácsihoz kerülnénk a toxikológiára, és akkor még lehet, hogy túl is becsüljük magunkat.

Négy év nem hosszú idő, de mégis annyi emlékünk fűződik ehhez az időszakhoz, hogy szinte lehetetlen visszagondolni úgy, hogy minden mérföldkő az eszünkbe jusson. Mert rengeteg változáson ment át az oldal. Valakik szerint esett a színvonal, valakik szerint nőtt, ízlések és pofonok. Mi erre csak azt tudjuk mondani, hogy ugyanazok a srácok maradtunk, akik az elején voltunk, ugyanazokkal a beteg agyakkal, amelyekből egy egy ötlet országos méretűvé dagadt, vagy éppen végigszaladt Európán. Volt, hogy együtt döbbentünk meg azon, hogy a magyar futball ismételten arcon köpött minket, de akadtak olyan időszakok is, amikor együtt potyogtak az örömkönnyeink.

Nagyon sokszor kérdezték tőlünk, hogy mi az oldal célja? Meddig van ránk szükség? Mi mindig azt mondtuk, hogy addig minden bizonnyal, amíg a magyar labdarúgás folyamatosan termeli ki magából az abszurd eseteket és a sikertelenséget, mert a "sírva vigad a magyar" elv alapján dolgozunk és ugye rengeteget kellett sírnunk, nem csak az elmúlt évtizedekben a magyar futball miatt, hanem csak a TrollFoci létrejötte óta is.

A válogatott azóta ránk cáfolt, de a magyar klubfutball honi és európai szereplése bizonyította, hogy még jó pár évig szükség lesz a TrollFocira. Arra az oldalra, amelynek majd 400.000 szerkesztője van, nem csak Magyarországon, hanem világszerte.

Köszönjük nektek!

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/29922/pics/14728014593448072_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?