MI AZ IGAZSÁG A JOVA LEVENTE ÜGYBEN?

Trollfoci

Nem nagyon értjük mi ezt a Jova Levente ügyet. 

Nézzük csak időrendi sorrendben az eseményeket:

-megjelenik egy cikk egy facebookos oldalon, hogy egy szórakozóhelyen egy focista nőket inzultált, majd az egyik hölgynek eltörte a bordáját, végül menekülőre fogta, de kint a közben megérkezett barátok elverték a kötekedő társasághoz tartozó nem labdarúgót, mivel a balhézó kereket oldott

- később beindulnak a nagyobb bulvárlapok is, akik egy kérdéssel indítanak: "Nőket vert a Fradi kapusa? Utána szépen taglalják, hogy a zöld-fehér hálóőr kötekedése és tiszteletlen viselkedése végett az egyik hölgy arcon csapta, mire a kapus visszaütött. Azaz bocsánat: visszaüthetett. Az ütés következtében a lány keze eltört... Végül a szórakozóhely biztonsági személyzete kísérte ki a renitenskedőket a bárból. Itt már tovább kuszálódik a sztori, mert megemlítik, hogy a lányok sms-ben fenyegették meg Jovát, hogyha nem fizet, akkor nagydobra verik a dolgot.

Ebben a történetben már kéztörés szerepel bordatörés helyett.

- a következő cikkben már, melynek címe :"Jova Levente mindenkit elkezdett rugdalni" , már azt fejtegetik, hogy a megvadult kapus a Bazilika előtti téren támadott rá a hölgyekre, féktelen tombolásba kezdett és mellbe rúgta a lányt. Végül az FTC portása a bárba menekült be, aztán a lányok kiérkezett barátai helyben hagyták a kapust és társaságát. 

Egyelőre nagyon kesze-kusza ez a történet. A kapus nem nagyon nyilatkozik. Közösségi oldalára egy olyan bejegyzést tett ki, melyben megemlíti a bulvár média "áldásos" tevékenységét és, aki ismeri, az nem feltételezheti róla, hogy ilyet tett. Az ügyvédje állítása szerint kapóra jön a klubnak ez a balhé, mert úgyis más kapus után néznének. Szurkolói oldalakon olyan információk láttak napvilágot, hogy az FTC-nél amúgy is fekete listán lehetett, mert a vezetőség úgy vélte, hogy belső információkat ad ki a szurkolóknak. Az újságokban megjelentek alapján az FTC felkereshette a hölgyeket, hogy házon belül intézzék el az ügyet. A hölgyek viszont nyilatkozgatnak, de a vélhető sérülések ellenére sem tettek feljelentést.

Nem nagyon értünk mi már ebben a történetben semmit.

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/32042/pics/14799078593823399_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?