FORDULAT!!! PALVIN BARBARA NEM DZSUDZSÁKKAL JÖTT ÖSSZE! + KÉPEK

Trollfoci

Magyarországon az egy főre jutó celebek száma igen magas. Van, aki tett is azért, hogy ismert legyen, van, aki abszolút  semmit. Dzsudzsák Balázstól nem vehetjük el és nem is szeretnénk, hogy egy ikonikus alakja a magyar labdarúgásnak és Palvin Barbikától sem azt, amit eddig a karrierjében elért.

Amit viszont a magyar bulvármédia 3 darab kép után lehoz róluk, az már egyenesen nevetséges. „Megvan az új álompár!”- harsogják és címlapra teszik őket, hisz így kettővel megnövelik a példányszámuk eladását.

Ott voltunk mi is a VOLT Fesztivál mínusz egyedik napján. Egy nagyon jó barátunktól kaptunk meghívást a VIP szekcióba, ami azért is bizonyult nagyon jó dolognak, mert egyrészt csak piáért mászkáltunk be, (NECC party volt bazzeg!!!)  amiért nem kellett órákig sorban állni, másrészt a retyó előtt sem volt végeláthatatlan tömeg. (aztán az később derült ki, hogy minden ingyen volt, mi meg egy másik pultnál bőszen fizetgettünk… Le is balfaszoztuk magunkat.)

Nem nagyon ismerjük a magyar hírességeket, így lehet, hogy valami táncdalpopszupersztárt öntöttünk telibe egy korsó sörrel, de meglepő módon semmi para nem lett belőle, együtt szívtuk ki a ruhájából a finom nedűt, nehogy egy csepp is kárba vesszen. Aztán megláttuk Dzsudzsit és Palvin Barbit egy társaságban, mondjuk ők ketten voltak, akiket ténylegesen felismertünk.

„-Kapitány! Egy fotót kérhetek? Persze! – Minden okés? Jó a buli srácok?"- kérdezte DzsB7, mi meg nyugtáztuk, hogy jaja fasza minden. Odamentünk Barbihoz is, aki rendkívül közvetlen volt, még azon is nevetett, hogy a sör+pálinka végeláthatatlan mennyiségű kombója után kollégánk megbotlott a kanapé sarkában és majdnem lesmárolta.

De ugye azt hittétek, hogy ennyi a történet és tényleg így zajlott le minden. Sajnos nem. ITT AZ IGAZSÁG!!!!!!4!!!44!!!!négy!!!

Egymáshoz simultunk Barbival, a Kapitány arcán láttuk, hogy legszívesebben szétszedne minket.


Aztán porig aláztuk és vele is készítettünk egy képet, ezt már faszméregetés végett, hogy lássa ki a kakas a szemétdombon.

Végül így kezdődött a gang-bang Barbival.

Ja, amúgy nem…

http://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/39795/pics/14987170143141841_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?