HÁBORÚ A GÖRÖG KUPADÖNTŐN

Trollfoci
2017.05.11.

Miközben a honi labdarúgó szövetség félmilliós pénzbírságokat szab ki olyan mérkőzések miatt, ahol végre futballhangulat van, addig Görögországban jóformán egymást ölik az emberek egy kupadöntőn. 

Görög kupadöntőt rendeztek a PAOK és az AEK csapatai között, ahol a felek székkel, késsel, dobbal, nádi hegedűvel estek egymásnak, a helyi készenléti rendőrség asszisztálása mellett.

A meccset végül a PAOK csapata nyerte 2:1-re.

ÖKÖLLEL ÜTÖTTE-VÁGTA ELLENFELÉT A NŐI FOCISTA

Trollfoci
2017.05.10.

A Mladost - Železničar meccs 87. percében Szilvia Csekacsicsnak egy csöppet elgurult a gyógyszere és őrült támadást indított az ellenfél játékosával Adna Lyubanoviccsal szemben.

Miután földhöz dobta, a hátára ült és ököllel ütötte, verte, éppen ahol érte. Még a sporinak, Dervics Szenádnak sem sikerült megakadályozni a finom úrihölgy kirohanását. A mérkőzés abban a pillanatban inkább egy UFC ketrecharc összecsapáshoz hasonlított, mint labdarúgáshoz.

A helyzet akkor lecsillapodott le,miután a többi játékos is odafutott és sikerült szétszedni a feleket.

Ha érdekel valakit, akkor a mérkőzést a Mladost nyerte.

RÓKA! NEM BÍRTA A SPORI GYOMRA A BISZEM-B@SZOMOT! - videó

Trollfoci
2017.05.09.

Az a furcsa eset állt elő az egyik skót elsőosztályú bajnokin, hogy a partjelző sporttárs nem mutatta, hanem kidobta a taccsot!

Javában zajlott a meccs, amikor Andrew McWilliams asszisztens olyan rosszul lett az egyik bedobásnál, hogy pár lépés megtétele után összegörnyedt és könnyítenie kellett magán.

Elképzelhető, hogy előző nap egy vidéki lagziban volt vőfély és ennek következménye a "betegség", de az is lehet, hogy azt nem bírta a gyomra, hogy ilyen közelről kell néznie a biszem-b@szomot hétről hétre.

A megpróbáltatásai azonban nem értek véget: a vezetőbíró kollégájától még egy gúnyos Kassaingot is el kellett viselnie! Íme:LELEPLEZŐ VIDEÓ! EZT ÜVÖLTÖTTE LIPTÁK KASSAINAK

Trollfoci
2017.05.08.

Nagy port kavart a Kassai-Lipták eset a közelmúltban. A játékvezetőre mostanában rájár a rúd, és több tízmillióan utálják világszerte a Real Madrid-Bayern München mérkőzésen nyújtott alakítása óta. Viszont ez még nem volt elég, hisz a Diósgyőr-Vasas mérkőzésen egy Jászai Mari-díjas alakítást nézett be és állította ki a korábbi válogatott védőt Lipták Zoltánt. A játékos kikelve magából indult meg a spori irányába és ha nem fogják le, akkor minden bizonnyal rektális vizsgálatot hajt végre rajta. 

A diósgyőri játékos 5 meccses eltiltást kapott a szövetségtől. Kiszivárogtatták a hangfelvételeket, ebből kiderül, hogy miért ez a súlyos büntetés:

CSODA 11-ES A MEGYE I-BŐL! - videó

Trollfoci
2017.05.08.

Messi és Suarez a Barcából, ugyanmár! Balikó és Niksz Körmendről!

Az utóbbi két úriember a már bajnoknak tekinthető, vasi megye I-es Körmend csapatát erősíti. A hétvégén a Szentgotthárdot fogadta csapatuk és a hajrában olyat műveltek egy büntetőből, amit még a topligáknak mondott biszem-b@szomban is ritkán látni!

90. perc, óriási feszültség, büntető. Még a 12 pontos tabellán mutatkozó előny birtokában is kb. mindenki síkideg. Kivéve Balikót és Nikszet, akik így gondolták elvégezni a tizenegyest:

forrás: vasifoci.hu, Körmendi FC Facebook

OTT AHOL ZÚG AZ A NÉGY FOLYÓ - videó

Trollfoci
2017.05.06.

Nem mindennapi eseményre került sor napokkal ezelőtt az egykor a magyar sport fellegvárának számító Dunaújvárosban. A mezőföldi településen gálamérkőzés keretében játszott egymással Magyarország és Székelyföld nem hivatalos válogatottja. Ez már a negyedik meccs volt ebben a párosításban, de aki ott volt a jégcsarnokban, vagy akár látott róla videókat, érezhette, hogy ez most különösen felemelő "összecsapás". Az anyaországtól elszakított székely hokisok már számtalan alkalommal mosolyt csaltak olykor megkeseredett szívünkre, elég csak a közelmúltban napvilágra került "román" ifjúsági jégkorongozókra gondolni, akik a meccsük végén a Székely himnuszt énekelték el.

Ezen a magyar-székely jégkorong gálán ismét bebizonyosodott, hogy a sport a nemzeti összetartozás egyik, ha nem a legerősebb kapcsa. Öröm volt nézni a játékosok arcát mindkét oldalon, hogy bár ez nem egy tétmeccs, mégis egy hihetetlenül fontos mérkőzés. Fontos, mert ezen a napon magyar hokis a magyar hokissal, és nem utolsó sorban a magyar szurkolóval egy olyan szétrobbanthatatlan masszát alkotott, hogy legszívesebben minden nap átélnénk ezt a csodát.

A mérkőzést végül 8-5-re Magyarország nyerte, de most itt tényleg mellékes az eredmény. Sokkal fontosabb az az eredmény, ami semmilyen hivatalos jegyzőkönyvbe nem fog bekerülni. Csak a magyar szívekbe.

 Szép volt fiúk!

TÖMEGVEREKEDÉSSEL ÉRT VÉGET AZ OROSZ KUPADÖNTŐ! (videó)

Trollfoci
2017.05.04.

Tömegverekedéssel ért véget az orosz kupadöntő. A Lokomotiv Moszkva és az FC Ural játékosai estek egymásnak elég rendesen. Nem színészkedős kis csipkelődést láthattunk, hanem a fiúk odatették magukat rendesen ököllel, lábbal. Kassai Viktor ilyenkor bizonyára örül, hogy neki csak egy Lipták jutott.

Először Fernandes akadt össze Fidlerrel, innentől pedig megfejthetetlen, hogy ki kicsodát üt, vág, harap. A pálya széléről a két szakértő kommentátor pedig megadta a box aláfestését. 

Egyszóval mindenhol megoldottak már mindent. Külföldön nemhogy a pályákon, de a lelátókon sincs balhé...

AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN MÉG MELÓZOTT, AZTÁN JÖTT ÉS VERT EGY GÓLT!

Trollfoci
2017.05.03.

Bebizonyosodott, hogy a megyei játékosoknak nem csak "hétfőn köll dógozni menni", hanem még akár a meccs ideje alatt is.

A Bács-Kiskun megye III. osztályának Keleti csoportjában szereplő Tázlári FC vasárnap hazai pályán fogadta a 
Fülöpjakabi SE csapatát.

0-0 volt a félidő eredménye, amikor a pihenő alatt befutott a tázlári felmentő sereg. Csereként pályára lépett ugyanis Forgó Dániel, aki a meccs első félideje alatt még dolgozott. A helyzet még romlott is (1-0 az ellenfélnek), mire kapott egy remek kiugratást. A labdáért egyszerre indultak meg a fülöpjakabi kapussal, a tázláriak melóból érkező játékosát pedig, úgy néz ki, nem szívta le a vasárnapi műszak, mert ő volt a frissebb és laposan a jobb alsóba gurított (1-1).

Végül még a fordítás is sikerült, így a kiesés elől menekülő Tázlár 2-1-re nyerte a megyei csatát.

Tázlár - Fülöpjakab
fotó: Balasi Barnabás
(forrás: bacskiskunfoci.hu)

KIZÁRJÁK AZ FTC-T A KUPÁBÓL!

Trollfoci
2017.05.02.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Ferencváros ebben a szezonban serleg nélkül marad, ugyanis a Magyar Labdarúgó-szövetségtől származó belső információk alapján a napokban hivatalosan is ki fogják zárni a Ferencváros csapatát a Magyar Kupa küzdelmeiből.

Informátorunk szerint emberi hanyagság vezetett oda, hogy az idén már csak a kupagyőzelemben reménykedő fővárosi zöld-fehér klubot a döntő kapujában egy adminisztratív hiba folytán kizárják a sorozatból. A történet jól jellemzi a Magyarországon uralkodó bürokratikus állapotokat, ugyanis egy játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt jutott erre a sanyarú helyzetre a rekordbajnok együttes.

Ismert, hogy az elődöntőbeli ellenfelet, a Budafok csapatát számos egykori ferencvárosi játékos is erősíti, többek között a történet főszereplője, Pölöskey Péter. A mostanában a festményeivel is jeleskedő csatár 2012-ig volt tagja az FTC-nek, ám egy fatális tévedés folytán az elődöntő első meccsére nem csak a Budafok, de a Ferencváros is nevezte a mérkőzésre. Úgy tudjuk, a csapat keretét a meccsekre hivatalosan is nevező titkárnőt azóta felfüggesztették az állásából. Hosszas telefonálgatások után sikerült elérnünk a hölgyet, aki beszélt is az esetről, de kérte, hogy ne írjuk le a teljes nevét.

16 éve szolgáltam a klubot, megjártam a másodosztályt is, rengeteg játékossal voltam kapcsolatban ebben az időszakban. Petivel különösen jó volt a kapcsolatom, egy kedves srácot ismertem meg benne. Nagyon sajnáltam, amikor pár éve eligazolt tőlünk, megtartottam az igazolását, hogy a szürke, sokszor monoton hétköznapokon elővehessem és vidámabbá tegyem a napomat. A mérkőzés előtt Peti meglátogatott az irodában, visszaemlékeztünk a régi időkre, nosztalgiáztunk. Ekkor vettem elő az igazolását, hogy megmutassam neki, vannak még a klubnál olyanok, akik még nem felejtették el őt. Így fordulhatott elő, hogy véletlen betettem a meccsre készülő keret igazolásai közé az övét is. Nagyon sajnálom az esetet - mesélte nyílt őszinteséggel D. Erzsébet.

Az MLSZ-től származó információnk szerint a szövetség a napokban hivatalos sajtótájékoztatón jelenti be a Ferencváros kizárását.

KASSAI VS. LIPTÁK - videó és szavazás

Trollfoci
2017.05.01.

Nagy vihart kavart a szombati Diósgyőr - Vasas meccsen történt kiállítás.

Az eset főszereplői Kassai spori, Lipták Zoltán és a vasasos Burmesiter.

Utóbbi kettő került(?) valamilyen kontaktba egy szabadrúgásnál, majd a diósgyőri védőnek villant a piros. Eszerint Lipták tökön lágyékon ütötte a Vasas játékost, mások szerint viszont amaz csak rájátszott a dologra, Kassai meg bevette. 

Talán sosem derül ki, hogy pontosan mi is történt, de egy biztos, újabb Kassai-ítélet született, amin vitatkozni lehet.

Szerintetek mi volt ez?

PIROSAT ÉRT?

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?