MAGYARELLENES ROMÁN RIGMUSOK VS. SZÉKELYHIMNUSZ - videó

Trollfoci
2017.04.28.

A román női kosárlabda bajnoki döntő szerda esti, harmadik összecsapásán is felhangzottak a magyarellenes rigmusok.

A kolozsvári Universitatea és a sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC összecsapásán a román U kemény magja egészen a lefújásig türtőztette magát. Amikor azonban a meccs a székely együttes győzelmével ért véget, majd a magyar szurkolók a székely himnuszt kezdték énekelni csapatuknak, eltört a mécses.

Megszólalt az U-tábor és, ahogy a videón is hallható, a himnusz sorait válogatott trágárságokkal és magyar ellenes rigmusokkal ("Ki a magyarokkal az országból!", "Székelyföld román föld!") igyekezték elnyomni.
Nem sikerült! A magyar szurkolók becsülettel, az ultrákkal szembenézve, végigénekelték a szimbolikus dalt.

VANDALIZMUS A VASAS - MEZŐKÖVESD KUPAMECCS UTÁN! - videó 18+

Trollfoci
2017.04.27.

Megszereztük egy, a stadionhoz közeli utcai kamera felvételeit.

A készüléknek sikerült megörökítenie azt a mérhetetlen pusztítást, amit a tegnap délutáni Vasas-Mezőkövesd magyar kupa összecsapást követően a két csapat ultrái véghez vittek. Úgy tudjuk, az anyagi kár jelentős.

FIGYELEM! Megrázó képsorok következnek, megtekintését csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

ÓRIÁSI SALLEREK A SZURKOLÓI BUNYÓN! - VIDEÓ

Trollfoci
2017.04.26.

Vasárnap két pogácsa-ligás angol csapat, a manchesteri City és a londoni Arsenal csapott össze.

De nem csak a pályán! A stadion mellett ugyanis a két fél szurkolói is megtalálták egymást, és hát hogy is mondjuk... nem éppen madárcsicsergős, fonott kosaras, kockás plédes piknikre gyűltek össze.

Óriási maflások és rúgások találtak be, amint ez az alábbi videón is jól látható. Egy szóval újra bebizonyosodott: "Nyugaton már megoldották!". JA NEM!
(Külön figyelmetekbe ajánljuk a bolondsipkás nagyon nagydarab úriembert!)

IDE EGY TANKOT IS BEVIHETNÉL! - videó

Trollfoci
2017.04.25.

Újra jelentkezik "Nyugaton már megoldották" rovatunk. Ezúttal a ködös Albion első osztályában tekinthetjük meg, hogyan működik az ottani vénaszkenner.

Látható a lenti videón, hogy kint már olyan korszerű a technika, hogy a tenyérbe építhető szkennerek már akár 15 centi távolságról is képesek a letapogatásra, és érzékelik a veszélyes tárgyakat... JA NEM!

Igazából bizti boyunk a legnagyobb ívben sz*rik az egészre, a delikvensek pedig akár aknavetővel is besétálhatnának a meccsre:

"LABDA VÓT SPORI!" MESSI vs SERGIO RAMOS - videó

Trollfoci
2017.04.24.

Néha azon kapjuk magunkat, hogy a külföldi fodball is tud számunkra meglepetéseket nyújtani, Sőt!

Néha még elismerően is biccentünk egy-egy megmozdulás után. Ilyen volt tegnap este a szittyamadrid-hungarokatalán derbin bizonyos Szerdzsó Rámosz páros lábbal való pusztítása a kedvenc kertitörpénken.

Klasszikus eset, hogy miután mozdulatával éppen csak, hogy nem törte ketté a kis adócsaló lábát, rögtön pattant is fel és messziről magyarázta gesztikulálva, hogy: "LABDA VÓT SPORI!!!"

Mivel nem Kassai Viktor fújta ezt a mérkőzést, így örülhetett Ramos, hisz a idő előtt mehetett zuhanyozni, tehát a többiek nem fürödhették ki előle a meleg vizet a Bernabeuban.

Egy ilyen már-már szemet gyönyörködtető szerelési kísérlet után, biztosak vagyunk abban, hogy a madridi futballistának esélye nyílhat arra, hogy végre kipróbálhassa magát a Borsod megyei III-ban. Kéz és lábtörést!

MAGYAR CSODAGÓL A VB-N! - videó

Trollfoci
2017.04.22.

A házigazda ukránok ellen kezdtük a hoki vb-t, Bartalis pedig egy elképesztő góllal egyenlítette ki a szomszédok 1-0-ás vezetését!

EZT CSINÁLD MEG BUFFON! - CSODAKAPUS, CSODAGÓL!

Trollfoci
2017.04.22.

Ismerünk olyan kapusokat, akik szeretik elvégezni a tizenegyeseket, esetleg szabadrúgásokat, olyan már kicsit kevesebb van, aki jól is csinálja, pláne a megyeiben.

A szabolcsi megyeiben vitézkedő mérk-vállaji csapat portása, Boros Vlad az utóbbiak közé tartozik. A Szabolcs-Szatmár-beregi másodosztályban harmadik helyen álló mérkiek az éllovas Tarpa otthonában vívtak rangadót, amikor a 91. percben a 34 éves hálóőr kb. hetven méterről végezhetett el szabadrúgást.

Boros eddigre már túl volt egy bravúron: a 80. percben, 1–0-ás hazai vezetésnél büntetőt védett. Így meccsben tartotta a vendégeket, de amire most készült az még ezen is túltett!

"A 91. percben vesztésre álltunk, amikor szabadrúgást végezhettünk el a saját térfelünk közepéről – mesélte a történteket Szimuly Gábor, a Mérk-Vállaj edzője. – Ilyenkor már felteszel mindent egy lapra. Eredetileg a középhátvéd végezte volna el a „szabit”, Vlad szólt neki, hogy hagyja és mindenki menjen fel az ellenfél tizenhatosáig. Nem ívelte, hanem kérésemnek megfelelően erőből rúgta: két játékosunk közbe ugrott, fejjel ugyan nem érték el, a labdát, de megzavarték a tarpai kapust. A labda lepattant az ötösön, majd a bal felső sarokba vágódott.

A vége 1-1, pontmentés a hosszabbításban, ráadásul idegenben a bajnokesélyes ellen. Megyei csodakapus, megyei csoda.

(forrás: szon.hu)

EZT NEM FOGOD ELHINNI! KASSAI FÚJ A BL DÖNTŐN!

Trollfoci
2017.04.20.

FUHHH, de szar poén volt... :)

DÖGLÖTT PATKÁNYOKKAL DOBÁLTÁK MEG A JÁTÉKOSOKAT

Trollfoci
2017.04.19.

Hölgyeim és uraim! A fejlett nyugaton már megoldották! Ahogy Gera Zoli is mondta, arra fele más futballkultúra van. Minden bizonnyal csakis jó seggű sportársnők vezetik a meccseket és kolbászból van a szögletzászló is.

JA NEM!

Dán derbit rendeztek, a Bröndby meccselt a Kobenhavn csapatával. A hazai fanatikusok a mérkőzés elején egy impozáns koreográfiát mutattak be, aztán meg döglött patkányokkal kezdték el dobálni az ellenfél szögletet elvégezni készülő játékosait.

Ilyenkor tűnik igazán viccesnek a híres "debreceni szotyis zacskó" esete, amikor 1994 őszén egy Debrecen-Vasas találkozón ez a rendkívül brutális tárgy landolt a pályán, mire Hartmann Lajos játékvezető lefújta a meccset, majd a Vasas meg is kapta a három pontot. 

CSAVARTÁK MÁR A HERÉIDET FOCI KÖZBEN?

Trollfoci
2017.04.18.
Sokan ismerhetitek Vinnie Jones nevét, na nem éppen azért, mert egy fene nagy cselkirály volt, de az ő hírét nem is a finom technikai megoldások jellemezték. Brutalitásával, kemény játékával bármelyik borsodi megye III-as csapatba is befért volna.
1984-ben kezdte labdarúgó karrierjét az 5. osztályban. 1988-ban megnyerte az angol FA-kupát a Wimbledon FC-vel, azután a Leeds United-ban játszott. Ismert volt brutális belépőiről, a mai napig nevéhez fűződik a leggyorsabb sárga lap az angol élvonalban - a kezdés után mindössze három(!) másodpercre volt szüksége arra, hogy megkapjon egy jól megérdemelt sárga lapot, még 1992-ben, a Sheffield United labdarúgójaként egy Chelsea elleni bajnokin.
 
Igazán ismert a Wimbledon FC játékosaként lett a nyolcvanas években, akkoriban csak "rossz fiúk" volt az együttes beceneve - részben Vinnie Jones jelenléte miatt is, aki a vásznon is többnyire "kemény legényeket" alakít. Védjegyévé vált a túlzott keménykedés, pályafutása során tizenkétszer állították ki, amivel szintén rekorder. Szintén jókora vihart kavart még 1988-ban egy fénykép, amin egy éles szemű fotós mérkőzés közben csípte el, amint éppen megragadta Paul Gascoigne heréit - így próbálván féken tartani az egykori világklasszist a pályán.

Színészként is abszolút megállja a helyét:

Ezeket a cikkeket olvastad már?