BOTRÁNY: ROMÁN MEZBEN A SZÉKELY HIMNUSZT

Trollfoci
2017.04.15.

A székely himnusz eléneklésével ünnepelték Dél-Koreában a divízió 2/A világbajnokság megnyerését az U18-as "román" jégkorong-válogatott tagjai. 

Ahogy a korábbi nagy sikerű mozi, Woody Harrelson és Wesley Snipes főszereplésével, a White man can't jump címe is rávezet egy dologra, így ugyanígy megállapítható, hogy a románok nem tudnak hokizni. Éppen ezért teljesen hétköznapi jelenség, hogy szinte az összes korosztályos válogatottjuk színtiszta magyarokból áll.

Hatalmas balhé kerekedett a srácok győzelmi mámorából, a román kommentelők dúltak-fúltak az interneten, bozgoroztak, hazátlanoztak, mongoloztak, ahelyett, hogy végre már elővennének egy történelemkönyvet.

EGY FUTBALLSZURKOLÓ NAPLÓJÁBÓL 3.RÉSZ

Trollfoci
2017.04.14.

A kis visszaemlékezés után, lassan végre elindulunk a gyűlölt újalmásiakhoz a kupameccsre. Egy találkozón dől el a továbbjutás, szóval ma oda kell baszniuk a srácoknak, a polgármester fel is ajánlott nekik pár tálca sört, ha győznek. Na már csak ezért is jó lenne nyerni, mert akkor meccs után mi is potyázhatnánk, mert nekem se igazán van pénzem. Az a kurva segély majd csak jövő héten jön meg, dolgozni meg nem nagyon akarok, akkor az ilyen hétköznapi meccsre se tudnék eljönni. Amúgy a közeli városban végeztem a szakmunkásban karosszéria-lakatosként, röpke 6 év alatt össze is jött.

 Szokás szerint a Sportnál gyülekezünk, állítólag átmegyünk vagy 20-an a tetvekhez. Megmutatjuk nekik milyen kemény faszagyerekek a kerettyei srácok! A gatyámba beleraktam egy jó nagy fémtáblás csatot, azzal is nagyot oda tudok suhintani a pockoknak. Két óra múlva indulunk, de a társaság fele már takony részeg, Cucu az előbb hányt rá a biliárdasztalra, amiben az a probléma, hogy éppen mások játszottak rajta. Lett is nagy dulakodás, az a faszfej Rákóczi, aki régen művezető volt a seprűgyárban, megütötte Cucut. Na de gyorsan rendet basztunk, jó volt ez bemelegítésnek. Egyedül Patkány nem jött oda verekedni, a sarokban próbálja befűzni Manyikát, aki amúgy félig román, viszont 2-3 fröccsért bármit megtesz, és ahogy láttam, kettőt már vett neki, szóval úgy tűnik ma végre baszni fog valaki közülünk.

 Jóska bácsit lehúztam egy Pakli szivarkával, kimegyek az utcára rágyújtani, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy kék 2-es IFA pöfög a kocsma elé, és meg is áll. Száll ki belőle Totya, aki buszsofőr, és úgy volt, hogy intéz nekünk a Volántól valami leselejtezett sárga Ikarus-t, amivel mehetünk a meccsre.

 - Szevasz Gézu! Az a kurva nagy helyzet van, hogy múltkor megszondáztattak meló előtt, és hát ugye volt bennem egy kis szeszkó, na mostan emiatt kurvára nem akarták odaadni nekem a buszt. Viszont itt van apám gépe, ezzel elviszlek titeket.

- Na húzz a gecibe Totyesz, most baszakodsz velünk? Kibaszott urak vagyunk ahhoz, hogy ezzel menjünk, meg különben is csak kétszemélyes.

- Ne aggódj, basztam fel a platóra pár gyökeres ládát, azon elüldögéltek, és még bagózni is tudtok.

 Csuláztam egy nagyot magam elé, hogy baszná meg a Totya, de mi a szart tudnánk csinálni? Mert olyan nincs, hogy az almási csótányokhoz ne menjünk el. Közben ez a büdös Pakli is elaludt a felénél, hozzá is basztam Totyához. Beszóltam a többieknek, hogy készítsék fel a pihe puha picsájukat, mert az úton kurvára nem lesz kényelmes. Pedig már elképzeltem az este magamban, ahogy befordulunk az almási pályára a busszal, leszaladunk róla és kezdésnek agyonbasszuk a helyi szertárost.

 Még pár percig káromkodtam, aztán szóltam a brigádnak, hogy indulás, vegyenek magukhoz egy üveg keserűt! Patkány is széles vigyorral jön ki a retyóról, mint akit polgármesternek választottak, pedig csak az a román kurva lufizta le.

 Folyt. köv.

1. rész: http://trollfoci.blogstar.hu/2017/03/07/egy-futballszurkolo-naplojabol-1-resz/35599/

2. rész:  http://trollfoci.blogstar.hu/2017/03/16/egy-futballszurkolo-naplojabol-2-resz/36226/

MIÉRT JÖTT ÉPPEN MOST EDEN HAZARD BUDAPESTRE?

Trollfoci
2017.04.13.

Eden Hazard a napokban nálunk járt.

Úgy tudjuk azért jött, hogy a harmadik tüdejét, ami miatt ugyebár az EB-ről is kizárták őket, kioperáltassa, nehogy az angol biszem-baszom ligából is kirúgják miatta.

Amúgy meg:

FELTETTÉK A INTERNETRE DZSUDZSÁK BALÁZS MEZTELEN FOTÓIT!!!

Trollfoci
2017.04.12.

Itt sincs rajta mez:

meg itt se:

és itt se:

A HÉTVÉGE A DUNASZERDAHELY-SLOVAN MECCSRŐL SZÓLT

Trollfoci
2017.04.10.

A hétvége a pozsonyi Slovan dunaszerdahelyi játékáról szólt. Ha annyit írunk, hogy ez nem csak egy meccs, hanem ez A MÉRKŐZÉS, akkor azzal rendkívül keveset mondunk. Mindenkinek ajánljuk, hogy keresse fel a felvidéki városkát (nem csak meccsnapon) és élje át egyszer ezt a csodálatos hangulatot.

Összeszedtünk nektek minden fontosabb videót a találkozóval kapcsolatban:

A Nélküled című dal a mérkőzés elején. Hátborzongató!

Negyed óra elteltével a készenlétisek már ürítik is ki a vendégszektort:

A gól és az azt követő pillanatok:

Összefoglaló a tévéközvetítésből:

Felgyulladt a lelátó:

MELYIK A LEGKEMÉNYEBB MEGYEI BAJNOKSÁG? - SZAVAZÁS!

Trollfoci
2017.04.07.

Régóta nagy kedvencünk a Mennyei Megyei bajnokságok légköre és minden tartozéka.

Úgy gondoltuk, indítunk egy versenyt, hogy kiderüljön, melyik megyében van az ország legkeményebb bajnoksága. Az eredmény a ti szavazataitokon múlik.

Íme a 3. csoport:

Melyik a legkeményebb megyei? - 3. csoport

Szavazok

MELYIK A LEGKEMÉNYEBB MEGYEI BAJNOKSÁG? - SZAVAZÁS!

Trollfoci
2017.04.06.

Régóta nagy kedvencünk a Mennyei Megyei bajnokságok légköre és minden tartozéka.

Úgy gondoltuk, indítunk egy versenyt, hogy kiderüljön, melyik megyében van az ország legkeményebb bajnoksága. Az eredmény a ti szavazataitokon múlik.

Íme a 2. csoport:

Melyik a legkeményebb megyei? - 2. csoport

Szavazok

MELYIK A LEGKEMÉNYEBB MEGYEI BAJNOKSÁG? - szavazás

Trollfoci
2017.04.04.

Régóta nagy kedvencünk a Mennyei Megyei bajnokságok légköre és minden tartozéka.

Úgy gondoltuk, indítunk egy versenyt, hogy kiderüljön, melyik megyében van az ország legkeményebb bajnoksága. Az eredmény a ti szavazataitokon múlik.

Íme az 1. csoport:

Melyik a legkeményebb megyei? - 1. csoport

Szavazok

ÜTÖTT, MAJD FEJBE TÉRDELTE A JÁTÉKVEZETŐT

Trollfoci
2017.04.04.

A portugáliai túránk során nem szembesülhettünk a luzitán szurkolók kemény magjaival, hisz, mint sok országban az ultráknak a nemzeti válogatott csupán második helyre szorul az imádott futball klub után vagy éppen teljes érdektelenség követi.

Történetünk a Porto ultráinak a támogatásával, a negyedosztályt toronymagasan vezető Canelas 2010 csapatáról szól. Nos minden bizonnyal az sem lehet véletlen, hogy hatalmas előnnyel vezetik a tabellát, ami jelen esetben 25 pont, de arról is szót kell ejteni, hogy az ellenfelek inkább vállalják a 750 euros büntetést, csak ne kelljen pályára lépniük a kék-fehérek ellen.

Ha valamely csapat vállalja ellenük a játékot, nem sok köszönete lesz benne, hisz megfélemlítéssel, fizikai erőszakkal és lelki terrorral lépnek túl rajtuk. A játékvezetők és a spílerek tehetetlenek. Számtalanszor felemeltél már a szavukat, de egyelőre a Canelas 2010 menetel tovább a portugál harmadosztály felé. Mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mikor akadnak össze a Benfica vagy épp a Sporting valamely alacsonyabb osztályú együttesével, mert ott bizonyára le fogják szarni a Super Dragoes-t. (a portoi klub szurkolói csoportja)

A videóban a kék-fehérek játékosának Marco Goncalvesnek előbb az ellenféllel gyűlik meg a baja, azután a bíróra támad és FEJBETÉRDELI (!!!).

A mérkőzést azonnal lefújták, amely olyan kevés ideig tartott, hogy a nézők visszakövetelték a belépőjegyek árát. A renitens Goncalvest végül rendőrök vezették le a pályáról és tegnap már bíróság előtt kellett a tetteiért felelnie, de abban biztosak vagyunk, hogy elő kell venni valamely csapattársa igazolását, mert a sajátjával jó ideig nem játszhat majd. De azért megnéznénk, hogy milyen meccset játszana ez a csapat mondjuk egy borsodi megye III-ban...

HORRORISZTIKUS SÉRÜLÉS A MEGYEIBEN! - kép és videó

Trollfoci
2017.04.03.

Megye I-es bajnoki csata zajlott a Szedres és a Majos között múlt vasárnap.

A parázs összecsapás egyik szerelési kísérlete, amolyan igazi "Labda vót spori!" szituációvá változott. A majosiak egyik játékosa ugyanis jobban eltévesztette az ütemet, mint Zámbó Krisztián az X-Faktor válogatón.

Szegény szedresi sporttárs még a vérét is adta a csapatért: a belépő nyomán felszakadt a bőre is:

Ezeket a cikkeket olvastad már?