FELHÁBORODOTT SZURKOLÓK DIBUSZ NYILATKOZATA UTÁN (videó)

Trollfoci
2017.08.28.

"- Bíztunk benne, hogy esetleg...esetleg le lesz fújva a találkozó és akkor újrajátszást rendelhet el a játékvezető..."

Egy VÁLOGATOTT, professzionális labdarúgó nyilatkozata 2017-ben Magyarországon, aki a futballból él és nem kevés pénzzel honorálják ezt neki hónapról-hónapra. Több felháborodott olvasónk is úgy gondolta, hogy egy ilyen nyilatkozat után még egy megye II-es játékost is helyretenne a klubja. 

Úgy néz ki viszont, hogy a mai modern magyar futballban ez teljesen normális dolog, hogy a rekordbajnok, a szinte minden évben a bajnoki címért küzdő csapatnál megengedett dolog az, hogy ne a győzelemért játszanak minden pályára lépésnél, hanem a "zöld asztali" újrajátszásban reménykedjenek 0:2-es állásnál...

"- Fradistaként mondom, ez szégyen amit Dibusz nyilatkozott."

" - Én fradista vagyok! DE ismerjük el a csapat egy sapka szart nem ért!! Megérdemelten nyert a Vidi... A csapatunk meg ássa el magát... szégyen...."

"- Hát ez eszméletlen. Komolyan szavakat nem találok.Egy profi sportoló ilyet mondjon...ezért a nyilatkozatért a megye 2-ből elküldenének játékosokat. Mi lett ebből a klubból??? Ezek nem sportemberek, egy darab szar az összes egytől egyig...Sőt talán kicsit kevesebb."

"- FraDibusz jó magyar szokáshoz híven bekapcsolta a kifogásgenerátort, ha már a másik generátor kiment a picsába." 

Szánalmas senkiházi fa****opók egytől egyig!!! Még azt várták hátha lefújják a meccset. Gyerekkorunkban meg mit meg nem adtunk volna azért hogy a Fradi mezében játszhassunk akár szakadó esőbe vagy havazásba is."

Az ominózus interjú: 

KVÍZ: MENNYIRE ISMERED A MAGYAR SZURKOLÓI CSOPORTOKAT?

Trollfoci
2017.08.26.

EZ A VILÁG LEGJOBB MUNKAHELYE!!!

Trollfoci
2017.08.25.

Az azért elég menő lenne nem, hogy hétről-hétre ott vagy a kedvenc csapatod meccsein, testközelből láthatod őket a pálya széléről? Aztán, ha valamelyik játékosod gólt szerezne, a gólöröm és a tombolás után 60.000 ember csak rád figyelne és te irányítanád őket? Szerinted nem létezik ez a meló?

Dehogynem! Pár éve lettem figyelmes és azóta folyamatosan követem mindenféle lehetséges fórumon Daniele “Decibel” Bellini-t. Bevallom őszintén egyáltalán nem szeretem a nápolyi csapatot, még a Maradona éra sem fogott meg velük kapcsolatban. Csakis Daniele miatt nézek rá a meccseikre, ha élő közvetítés megy a tévében vagy másnap a srác youtube csatornáját böngészem át.

De, hogy miért is ez a világ legjobb munkája? Mutatom, te meg mondd azt, hogy nem futkos a hideg a hátadon.

Itt van még egy, hogy meggyőződjön mindenki arról, hogy ennél jobb meló tényleg nincs a világon és kibaszottul irigykedünk erre a srácra:

RONALDO NEM JÁTSZIK A MAGYAR-PORTUGÁL MECCSEN!!!

Trollfoci
2017.08.23.

Nem jön Magyarországra Ronaldo a portugál mérkőzésre. Indokokat nem nagyon kell keresni, hisz egyrészt semmi dolga errefelé a kétszeres világbajnoknak, ráadásul nem is portugál válogatott. Az El Fenómeno becenévre hallgató világklasszis továbbra is a Real Madridnál dolgozik a klub nagyköveteként.

Nem kérünk elnézést a cikk címéért. Bízunk abban, hogy pár CR rajongó gyors ütemben elkezdi árulni a magyar-portugálra szóló jegyét, olyan magyar szurkolóknak, akik a válogatott miatt mennének ki és  nem csak azért, hogy Cristiano Ronaldot láthassák. 

Ugyanez vonatkozik a jegyüzérekre is, akik már elképesztő árakon kínálják a belépőket.

SZENZÁCIÓ! MAGYART IGAZOLT A BARCELONA!

Trollfoci
2017.08.22.

Neymar távozásával nagy sebet ejtett a Hungarokatalán szurkolók szívén. Hát most vigasztalódhatnak, méghozzá egy magyar sráccal!

Igaz, a szakág eltér, merthogy kosárlabdáról van szó, de a lényeg, hogy a magyar válogatott Hanga Ádám a gránátvörös-kékek játékosa lett. A hírt maga Ádám jelentette be percekkel ezelőtt, aki egyébként eddig is Spanyolországban kosarazott.

Sok sikert kívánunk!

13+1 INDOK, HOGY MIKÉPPEN LÓGD EL AZ EDZÉST A MEGYEIBEN

Trollfoci
2017.08.22.

Nagy problémája a mennyei megyei edzőknek, hogy játékosaik nem járnak edzésre, na meg az "edzés" szó jelentésével sincsenek tisztában. Most összeszedtünk nektek 13+1 indokot arra, hogy miképpen kell megúszni a megye III-ban ezt a teljesen felesleges időtöltést.

- Anyám nem lesz otthon, azt megkért hogy vigyázzak az alakomra.

- Én azt hittem holnap lesz az edzés.

- Meg vagyok fázva, meg különben is szedjük a hagymát.

- Mennem kell kukoricát kapálni.

- Eltört a lábam, de meccsre tudok menni Pista bá!

- Vissza kell vinnem a könyveket a könyvtárba.

- Tegnap fejés közben rám rúgott a tehén.

- Beszorult a disznó feje a villanypásztor közé, ki kell szedni.

- Nem szeretnék lesérülni a meccsre.

- Eltört a disznó lába, kényszer disznóvágás van.

- Akciós a csirkefarhát az Auchanba,  el kell mennem a nagyival.

- Anyám nem mosta ki a ruháimat, nem tudok mibe menni.

- Öreganyámmal tyúkólat szögelünk össze.

+1. Amikor egyáltalán nem jársz edzésre, akkor értelemszerűen nem kell kifogás sem. Hogy egy klasszikust idézzünk: - Edzés? Bemelegítés? Minek? Parasztgyerek nem húzódik.

10 RÉGI HAZAI STADION. FELISMERED ŐKET?

Trollfoci
2017.08.20.

KISZEL TÜNDÉT IS LENYOMTA A VILÁGHÍRŰ MAGYAR MÉM!!!

Trollfoci
2017.08.18.

Jó egy évvel ezelőtt Kálmi küldött be a közös chatbe egy képet. Egy idős fószer nézegeti a laptopját, miközben teázgat, aztán fájdalmas arccal néz bele a kamerába. Először nem nagyon értettem, hogy a kolléga mit is akar ezzel a képpel. A 9GAG-ről hozta, a mém neve Harold volt. 

Kitettük a bejegyzést az oldalra, valami szöveggel és valami hihetetlenül nagyot ment és azóta is használjuk, leginkább sportfogadási témában Haroldot. Az Andorra meccs utáni képünk is sok-sok ezer lájkot kapott, amin Harold megnézi a laptopján, hogy mennyit nyert mixen, mert feltette minden pénzét a magyarokra. A kép második felén, már fájdalmasan tekint ránk: "A kurva anyjukat!"

Itt véget is érhetne a történet, hisz egy mémekkel foglalkozó oldal esetében nem egy nagy sztori, hogy mémekkel szórakoztatjuk a követőinket. De Kálmi ismét jött és meglepett minket: "- Harold magyar!!!"  Rá is hagytuk, nem nagyon foglalkoztunk vele, de már linkekkel, cikkekkel is elkezdte bizonyítani az igazát és az egész szitu odáig fajult, hogy hét elején közölte velünk, beszélt Harold-dal, azaz András bával, aki bejön hozzánk a Ziccerbe meginni egy-két sört és elbeszélgetni.

Hittük is meg nem is, de este 6 óra fele már messziről láttuk, hogy vendégünk közeledik a TrollFoci pub felé. Üdvözöltük, behívtuk, megkért minket, hogy ne magázzuk, nyugodtan tegezzük le és igyunk már meg egy jó hideg sört. Innentől kezdve kérdések hadát zúdítottuk Andrásra, aki alig győzött válaszolni. Még anno iwiw-en figyelt fel rá egy fotós és megkérte, hogy készítsenek pár fotósorozatot, különböző témákban, mert pontosan ilyen karaktert keresett. A képeken szereplők mindannyian magyarok, még a színes bőrű fiatalember is. A munkáért járó pár ezer forintot eltette és fogalma sem volt róla, hogy mi fog ezek után következni. Először az orosz internetezők fedezték fel maguknak, aztán jöttek az amerikaiak, akik elnevezték Hide your pain Haroldnak.

Andrást először rendkívül idegesítette, hogy mindenfélét ráírnak a képére, de végül beletörődött, sőt már tetszik neki ez a szerepkör. A sok külföldi oldal mellett ő maga is készített egy saját facebook-os oldalt magának, amelyet 2 hónap alatt 30.000 ember követett be. Ez azért nem semmi, hisz visszatekintve, nekünk ez a szám majd egy év alatt jött össze anno.

Az utcán leginkább a külföldiek ismerik fel. Mesélt arról, amikor az etyeki filmstúdióba látogatott el a családjával sima egyszerű turistaként. Kiszel Tünde is megjelent valami okból kifolyólag, de amikor a többi látogató észrevette András bácsit, magasról szartak a magyar bulvár állócsillagára. Amerikaiak, magyarok, mindenki vele akart közös képet.

A nyugdíjas világítástechnikai szakember szerint a fotózáson kapott pár ezer forinton kívül egy fillért nem látott ebből a világhírnévből, amit mi sem értünk. Itt van egy világhírű magyar mém és eddig még egy magyar marketingesnek sem jutott eszébe ezt "kihasználni"? Öreg hiba.

Szóltunk András bácsinak, hogy csináljunk pár közös fotót. A képekről visszaköszön az a tipikus mosolya, amit a mémekről megszoktunk, nevettünk ezerrel. Egyszer csak a pultnál pózolgatva egy német csoportra lettünk figyelmesek, akik megálltak a Ziccer Pub egyik ablakánál és kíváncsian sasoltak befele. Már nem szomjasak a srácok.

"- Are you? Are you Harold? Nooo waaaay!!! What the fuck?!"

Berontanak a kocsmába és szinte letépik rólunk András bácsit, elkezdik tapogatni, hogy tényleg hús vér ember-e. A mi Haroldunk megszólal németül is, na ez az a pillanat, amikor turistáink majdnem elélveznek a gyönyörtől. Mondjuk három nyelvvizsgája van. Csattognak a vakuk, mindenki szelfit akar az öreggel. Hihetetlen! Mondjuk is András bácsinak, hogy mi lenne, ha egy este kiállna a Ziccer elé? "-Áhh fiúk, azt inkább ne akarjátok megtudni és én sem szeretném..." Abban biztosak vagyunk, hogy legalább minden második turista megállna egy közös képre vele, az angol legénybúcsúsok meg szarrá itatnák.

Két sör után eljön a búcsú ideje. A korsókhoz kaptunk ajándék kaparós sorsjegyet, természetesen András bácsi mindkettővel nyert egy-egy korsó sört, mosolyogva felajánlja nekem. Kiteszem a vele készült szelfit, felrobban a facebookom teljesen. Pár perc alatt majd 100 like és meg sem áll 300-ig. Mindenki ismeri András bácsit, azaz Haroldot. Telefonhívások, üzenetek jönnek: "- Levi, bent van még Harold a Ziccerben, mert öltözök és befutok!" Ilyen típusúból jön vagy 4-5.

De megnyugtatok mindenkit: András bácsi nem utoljára jött be a Ziccerbe és úgy gondoljuk, hogy elég gyakori vendég lesz nálunk.

A ROMÁNOKNAK A STADIONÉPÍTÉS SEM MEGY

Trollfoci
2017.08.16.

Több helyről hallani a kesergést, hogy már a románok is megelőztek minket gazdaságilag. Nos, az aggódóknak üzenjük, hogy minden igyekezetük ellenére egyben biztosan verjük őket: stadionépítésben!

Merthogy próbálkoznak ők is tisztességgel, csak ahogy ezt a lenti videó is mutatja, nem igazán akar nekik összejönni. A craiovai stadion tetőszerkezetét láthatjuk a képeken, amivel sikerült ugyan körbe érnie az építőknek, de valamit bizonyára elszámolhattak, mert a gerendák egyszerűen elmentek egymás mellett...

A videó azt is megmutatja, milyen nagy szakértelemmel sikerült orvosolni a problémát. A mesterek ugyanis ott is mindent megoldanak okosban, ha az kell.

Nem tudjuk, hogy ti miképpen látjátok, de ezen a videón kurvára nem hasonlít az építmény az eltervezettre.

A bónusz képünkön pedig, ha ennyi nem lenne elég, azt láthatjátok, hogy a már felépített stadionoknak meg a karbantartásával akadnak gondok. A bukaresti nemzeti stadion "gyepe" mellett a legkiégettebb közép-afrikai szavanna is elbújhat. Labdarúgásra teljesen alkalmatlan, viszont antilopcsordák legeltetésére tökéletesen megfelel.

TETŐFOKÁRA HÁGOTT A RONALDO RINYAPARTIS HISZTI !!!

Trollfoci
2017.08.15.

Bevallom nem néztem a Barcelona-Real Madrid spanyol szuperkupa döntő mérkőzést. Egyrészt, mert éppen a Lost című sorozaton izgultam, másrészt egy ilyen tét nélküli meccs nem igazán fogott meg, hisz valljuk be, hogy ez is csak egy újabb kvázi farokméregetés a spanyol szezon megkezdése előtt, annyi értelme ennek a meccsnek, mint tehénre a gatya.

A facebook falamra néha-néha rápillantva már nyugtáztam, hogy ismételten elkezdődött a futballidény az idővonalon. Szépen lassan előkerültek a hungarokatalánok, szittyamadridisták. Nem is nézegettem sokáig a vitájukat, álomba szenderültem jó kisnyugdíjas módjára.

A reggeli kávém mellett végigfutva az esti dolgokat nyugtáztam, hogy a Barcelona elverte rendesen a Madridot. Tettem ezt annak a tudatában, hogy a realos ismerőseim telefröcsögték a falat elég rendesen. Bíróztak, Ronaldoztak, faszszopó Suárez-eztek, vége mindennek, volt itt minden rendesen... Na, gondoltam nézzük már meg, hogy mi történt itt. Csodálkozó tekintettel néztem a végeredményt, hogy bizony itt a fővárosiak idegenben szépen ánuszon röffentették a Barcat és 3:1-re győztek.

DE AKKOR MIÉRT SÍRJÁK TELE AZ INTERNETET???

Akkor láttam meg, hogy bizony-bizony Cristiano Ronaldo a kiállítás sorsára jutott. Volt egy mezlevétel is, ahol CR7 lemásolta Messi kollégája gólörömét. Bevallom még tetszett is, mert szeretem a szépen megkomponált, odaszurkáló szituációkat a futballpályákon. Cörö ezzel szerzett nálam egy jó pontot. Aztán jött a szitu: némi kontakt nyomására elterült a tizenhatoson belül, mint nagyalföldön a furulyaszó...Jött a spori, talán kicsit túlzóan ki is állította az emberünket, aki rálökött egyet mérgében. A mennyei megyeiben ez szinte elvárás egy játékostól, de Ronáldókám, te egy vérprofi spíler vagy... Ne legyél már hülye!

Szerencsétlent kitették a pályáról, mehetett kifürdeni a meleg vizet a többiek elől. Na de te atyaúristen!!! Mi lesz most??? Vége mindennek!!! Összeomlottak teljesen a szittyamadriderek. Értitek??? Egy kibaszott játékos miatt. Zidane a világ egyik, ha nem a legszerencsésebb edzője, aki egy posztra kb 3 világklasszist tud bevetni. Én nem azt mondom, hogy valamelyik is még csak kicsit is megközelíti a portugál klasszis szintjét, na de ne rendezzetek már rinyapartit és ne sírjátok tele az internetet egy kiállítás miatt! Ez benne van a fodballban, az élet megy tovább! Letelik a büntetése és majd visszajön, nem hinném, hogy nélküle semmi esélye nem lenne a csapatnak a bajnokságban. Egy emberről sírtok, miközben a foci csapatjáték.

Kissé elszomorít, de sajnos a magyar klubfoci nincs azon a szinten, hogy ilyen komoly rinyapartikat rendezzünk miatta. De két dolgot remélek:

- bízom benne, hogy lángolni fognak egyszer a felcsúti szalmabálák, mert a spori jogtalanul kiállította Márkvárt Dávidot és ezzel lesz tele az internet.

- azt meg még jobban szeretném, hogy Cristiano Ronaldo kapja meg szabadnapnak a magyar-portugál meccset a szövetségi kapitányától, hogy a szarházi jegyüzérek ne nyerészkedjenek az 1000 forintos belépőjegyeken...

Ezeket a cikkeket olvastad már?