BÜDÖS NAGY CSELT DOBTAK BE AZ MB2-BEN!!!

Trollfoci
2017.08.01.

Emlékszünk még azokra a reklámvideókra, amikor a 90-es évek végi, 2000-es évek eleji futballsztárok kápráztattak el minket bámulatba ejtő cseleikkel, trükkjeikkel. Hát, hasonlót mutatott be rögtön az MB2 első fordulójában Albert Ádám, a Soroksár játékosa a váci Görgényi Dáviddal szemben. Szegény hátvéd még most is forog és keresi labdát. 

BAJ VAN, HOSSZÚ KATINKA ELTÖRTE A KEZÉT!!

Trollfoci
2017.07.31.

A Suli TV-nek beszélt a sérüléséről:

Ez pedig Katinka első interjúja, ahol természetesen szó esik az úszásról is:

NAGY VIKTOR NEM LEHET OTT A VILÁGBAJNOKSÁG DÖNTŐJÉBEN!!!

Trollfoci
2017.07.28.

Nagy Viktor tevékenyen hozzájárult a magyar férfi vízilabda válogatott döntőbe jutásához, az egész világbajnokságon áthatolhatatlan falként emelkedett ki a vízből. A Magyarország-Görögország elődöntő után azonban pár órával jött a hír, hogy a nagyszerű kapuvédő nem lehet ott a horvátok elleni döntőn.

A magyar válogatott szálláshelyén az éjszaka közepén fekete ruhás emberek jelentek meg, és elvitték magukkal Nagy Viktort. A játékos csapattársai reggel megdöbbenve látták, hogy csapattársuk nincsen sehol. A hotel egyik munkatársa hatalmas zsivajt hallott a vízilabda válogatott emeletéről, ám a csapat egyik játékosa sem emlékszik, hogy bármi különleges dolog történt volna az éjszaka. Biztonságvédelmi szakértők szerint a játékosokon neutralizálást hajtottak végre az akkor még ismeretlen, fekete ruhás alakok, kitörölve emlékeiket az éjszakáról.

Az egyik utcai térfigyelőkamera felvétele alapján azonban sikerült azonban beazonosítani az ismeretlen "emberrablókat": a Bolygóvédelmi Titkos Elhárító Szervezet tagjai. Úgy tudjuk, hogy a Földet az emberiség számára eddig ismeretlen idegen faj vette össztűz alá, ezért a leghatékonyabb védelmi rendszer kidolgozása és kiépítése szükségessé vált az emberiség fennmaradásának érdekében.

Nagy Viktor feladata a mezoszférában az idegen faj támadásainak elhárítása. Képességeit ismerve, ezt a küldetését is maradéktalanul elvégzi és mi Föld lakók tovább élhetünk biztonságban. Köszönjük Viktor!

Viktor szolgálataiért sorba állnak különböző szervezetek és országok is. A Föld bolygó vélhetően sikeres megóvása után a kínai nagy fal hiányzó részeibe építhetik bele a véréből előállított különleges tégladarabokat, illetve a BKK elektronikus védelmi rendszerét is a sejtjeiből készítik el. A világhírű óvszergyártó cég, a Durex minden termékén megváltoztatja a "védekezz" kifejezést "nagyviktorozz"-ra, ezzel is nagyobb hatékonyságot elérve a fiatalkori terhességek elkerülése érdekében. A New England Patriots falembernek szeretné szerződtetni, de Nagy Viktor szerint se futball az, amit az amerikainak annak neveznek, így nemet mondott az ajánlatra.

A döntőben a magyar csapat kapuját egyébként Kozma Dominik fogja védeni, mert neki akkora van a gatyájában, hogy oda tuti nem tud senki gólt dobni.

KOZMA DOMINIK NÁLUNK A VILÁGBAJNOKSÁG EMBERE!

Trollfoci
2017.07.26.

Kozma Dominik egy beteg állat!

Mondjuk ezt a szó legpozitívabb értelmében. Remek úszó, remek sportember és nem utolsó sorban egy igazi showman. A nyilatkozatai élményszámba mennek, folynak a könnyeink a nevetéstől, amikor megszólal. A bronzérem megnyerése után egy ország tanulta meg a nevét a teljesítménye alapján és már mindenki tudja, hogy van valami a gatyájában. Aztán felment a közvetítői állásba pár percre és Molnár Matyi visított a röhögéstől. Látszik rajta a csibészség, vagányság.

A videói alatti kommentekben páran beképzeltséggel vádolják, de ez NEM az! Miért baj az, ha valaki nem a begyakorolt frázisokat nyomatja a mikrofonba? 

Ez a srác egy igazi profi a medencében, profi a média kamerái előtt. Egy életre megjegyeztük a nevét. De lássuk csak a legújabb nyilatkozatát, amiben kifejti, hogy nem akar dagadtan úszni, mert az ciki:

SZABÁLYMÓDOSÍTÁSSAL TARTANÁK KORDÁBAN KATINKÁT + videó

Trollfoci
2017.07.25.

Úgy tudjuk, Fina nem hagyja annyiban Hosszú Katinkával folytatott vitáját, és úgy néz ki, a versenyszabályokon is változtatna ennek keretében.

Hivatalosan a versenyek élvezhetőségének javítása, közönségbaráttá tétele az indok a következő változtatásokra:

-KATINKÁNAK TECHNOKOLOS TALPPAL KELLENE A RAJTKŐRE ÁLLNIA

-KATINKA ELLENFELEIT A VÍZ ALATT EGY CSÖRLŐVEL HÚZNÁK A CÉL FELÉ

-UGYANEKKOR A MI ÚSZÓNKAT UGYANILYEN ESZKÖZZEL HÚZNÁK VISSZAFELÉ

De addig is, amíg maradnak a mostani szabályok, ez a helyzet:

10/10-ES NYILATKOZAT A 400-AS GYORSVÁLTÓ UTÁN

Trollfoci
2017.07.24.

Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter és Bohus Richárd nagy  meglepetésre bronzérmet szereztek a vizes világbajnokságon, megjavítva az országos csúcsot. Hatalmas volt az öröm, a nyilatkozatuk pedig egyszerűen parádésra sikeredett!

"Ez a világ egyik legkeményebb versenyszáma. Itt csak az marad talpon, akinek van a gatyájában valami!"

KATINKA A VEGYESRE IS NEMET MONDOTT! - kép

Trollfoci
2017.07.24.

A 100 méteres hátúszás döntője után a vegyest is visszautasította Hosszú Katinka.

Olimpiai bajnokunk ugyanis egyrészt a tiszta szilvát szereti, másrészt este döntőzik 200 méter vegyes úszásban, ami előtt nem fogyaszthat alkoholt.

Na majd az aranyra iszol, Katinka!
HAJRÁ!

"PUT DÖ SZEMÜVEG IN DÖ BOX!" - a vizes vb-n jártunk

Trollfoci
2017.07.22.

"Mi van TrollFoci? Mióta lettetek VíziFoci oldal?"-írják néhányan kommentben egy-egy posztunk alá mostanában. Nem hinnénk, hogy magyarázkodnunk kellene, hisz, amióta létezik az oldal mindig is teret adtunk minden olyan eseménynek, sportágnak, amelyben sikereket érünk el, kezdve a kosárlabdától a párbajtőrön keresztül a labdarúgásig. Szeretjük a sikereket és a követőink is, így úgy érezzük, hogy nekünk is foglalkoznunk kell ezekkel.

Vizes világbajnokság zajlik Budapesten. Nem is gondolkodtunk sokáig, hogy akkreditáljuk magunkat, bár az ezzel járó bábeli folyamatokat néha-néha megelőzzük azzal, hogy mint minden rendes ember megvesszük a mások szerint "méregdrága" 500 forintos belépőket egy-egy eseményre.

A televízióban követtük a programokat, mígnem úgy döntöttünk, hogy ideje a tettek mezejére lépni és ellátogatni személyesen is a küzdelmekre. Első választásunk egy szép délelőtti napon a Dél-Afrikai Köztársaság-Görögország mérkőzésre esett. A Margitszigetre érve éreztük először, hogy itt bizony történik valami, amúgy lehet, hogy mi vagyunk vakok, de a városban 1-2 plakáttól eltekintve nem nagyon lehet látni, hogy kis hazánkban egy világbajnokság zajlik. Rendőrök, katonai rendészet, terrorelhárítás minden ki van vezényelve, ami ezekben az időkben inkább nyugtatóan hat az emberre, mintsem, hogy felzaklassa. 

A belépőkaput el sem érve két fiatal lány szólított le minket és nagyon kedvesen útbaigazítást adtak, hogy merre induljunk. A biztonsági személyzet egyszer magázva, egyszer tegezve, hozzátennénk profi módon rendezte a bejutásunkat az uszodába. Itt azért kicsit mosolyogtunk, mert minden bizonnyal rájuk lett szólva, hogy itt egy világesemény zajlik. A "put dö szemüveg in dö box"-mondat egy angol turistának meg egyenesen a csúcs volt. Jól van na, hát próbálunk európaiasodni, ha nem is megy flottul, de legalább mosolygós és kedves marcona arcú biztibojok vannak a kapuknál.

Megmondom őszintén a vízilabda sosem volt a kedvenc sportom. Nyilván tisztában vagyok vele és büszke is vagyok rá, hogy szarrá vertük/verjük az egész világot ebben a sportágban, de inkább tisztelem a játékosokat, minthogy rajongjak értük. Ha nő lennék, akkor én is ugyanúgy bimbóig kivágott felsőkben ülnék szinte a medence partján,- ahogy minden közvetítés alkalmával látni- hogy észrevegyen egy jóvágású, dalia pólós fiú.

Azt nem tudom tényleg, hogy Dél-Afrikának mióta van vízilabda csapata, de abban kurvára biztos vagyok, hogy a kapusukat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szedték össze, hogy meglegyen a csapatlétszám.  Azon kaptuk magunkat, hogy nem is azért szurkolunk nekik, hogy ne kapjanak már több gólt a görögöktől, hanem azért, hogy ne fulladjanak meg szerencsétlenek a vízben.

Említést érdemelnek még a büfék, ahol azért nem sikerült az európai szintet hozni. Könyörgöm, ha már egy világbajnokság zajlik, lehessen már kártyával is fizetni... Az ajándékbolt előtt viszont le a kalappal, hisz minden beszerezhető, ami a vb-vel kapcsolatos.

Ugorjunk gyorsan egyet a Duna Arénába! A villamosról már messziről látszik, ahogy a monstrum épület kimagaslik a többi közül. Egy hatalmas irodaház ablakain a "Hajrá magyarok!" kiírás tudatja az ideérkezővel, hogy mi itthon komolyan vesszük a szurkolást. A megállóból egy sötét sikátoron keresztül megyünk, amelynek a végén egy kis lófasznyi tábla mutatja, hogy merre induljunk el. De most komolyan... Minden bizonnyal az ideérkező amerikai turistának biztos kurva élet, hogy bevillant Bronx vagy Queens egy-egy negyede, ahol egy hordó tüzénél mellett melegedő emersonok beléd vágják a bökőt pár dolcsiért. Távol álljon tőlem, hogy belemenjek itt a költségvetésbe, hogy mennyibe került ez az esemény, de bazzzeg! Legalább két refit betehettek volna az aluljáróba és pár nagy méretű molinóval kitapétázhatták volna, hogy az egyszeri idegen ne teleszart gatyával tegye meg azt a pár métert. 

A Duna Aréna mocskos nagy! Irdatlan nagy! Ennyi lépcsőt életemben nem másztam meg, bántam is, hogy előtte gyorsba eltoltam két szál cigit. Hozzáteszem itt is tökéletesen profi módon és kedvesen végezte a munkáját az önkéntestől a biztonságiakon át mindenki. Komoly kis "falucskát" alakítottak ki, minden kapható, ami szem-szájnak ingere. Vettünk Lilit, lalit, labdát, mindent. Taps!

Amióta kiderült, hogy vébét rendezünk, azóta nagy vágyam, hogy eljussak egy műugró versenyre. Ugyanilyen hülyének néznek, amikor elmondom, hogy a foci után a kedvenc sportom a biathlon. Igen, amelyikben síelnek egy csomót, aztán lőnek párat és megint síelnek tovább. Imádom!

A női 3 méteres versenyre mentünk ki és szépszámú közönség gyűlt össze. Túlnyomórészt magyarok, de minden sportoló legalább egy családtagja jelen volt a lelátón. Személyes kedvencem egy amcsi família volt, akik a tök utolsó kislányuknak szurkoltak elementáris hangerővel, még a nagymama is ugrabugrált fel-alá. Nyilván, mint hivatásos troll azt vártuk, hogy mikor rontja el valamelyik ugró a számát és csapódik be egy irgalmatlan hasassal a vízbe, de sajnos azt kell mondanunk, hogy itt mindenki kőprofi volt. A verseny alatt egyetlen egy rontott ugrást láthattunk, de az sem végződött egy bombával. 

Az Arénában a büfé viszont teljesen patent. Baráti árak, kártyás fizetési lehetőség. Már-már az zavaró kissé, hogy 3-4 kedves hölgy veti rád magát, hogy mit szeretnél kérni, no de ez legyen a legnagyobb problémánk.

Vissza a Margitszigetre! Több száz futballszurkoló gyülekezik a sorsdöntő magyar-holland meccsre. A biztonságiak és a rendőrök külön felvezetésével elindulunk a bejáratok felé, ahol a felek együttműködésével egész gyorsan bejut mindenki az uszodába. Pontosabban megint azokba a fránya büfékbe, ahol most éppen a sörcsap romlott el és csigalassúsággal mérik a nedűt. Egy két türelmetlen szurkoló elégedetlenkedésére az a válasz "jó" vendéglátós módjára, hogy levegőnek nézik és nem szolgálják ki... Van ez így.

Megtelik a lelátó, zúgnak a dalok, a rigmusok. Végre meccshangulat van vízilabdán, hisz lássuk be, hogy eddig a vursli-búcsú hangulat nem a világbajnoki szintet tükrözte. Az egyetlen negatívum, hogy szinte összepréselődnek az emberek. A médiának fenntartott sorokban senki nem ül, a biztonságiak pedig falat állnak a helyek előtt. Az egész meccs alatt várták, hogy valami nagyokos leszól nekik, hogy engedjék be a szurkolókat az üres helyekre. Nem tették. Egyébként egy rossz szavunk nem lehet rájuk.

Eddig így zajlott számunkra a vizes világbajnokság első hete. Egy tízes skálán egy erős nyolcasra értékeljük az eseményt, ami magyar viszonylatban szerintünk egy nagyon jó szám. A jövő héten jönnek a rettegett úszóink, pólós lányaink és fiaink menetelése. Mi pedig, ha minden jól megy beülünk Kapás Bogi mellé egy jakuzziba... (álmodik a nyomor...)

SZÉTLŐTTÉK A FOCISTÁK SZÁLLODÁJÁT - videó

Trollfoci
2017.07.21.
Futács Márkó csapata, a horvát Hajduk Split, visszavágóra érkezett Bulgáriába, miután múlt héten - épp légiósunk góljával - 1-0 arányban legyőzte a Levszki Szófiát.

A hátrány nem volt ledolgozhatatlan, ám a szófiai drukkerek biztosra akartak menni. Olyannyira, hogy a "támogatjuk a csapatot" kijelentésnek egészen új értelmet adtak.

Fogták ugyanis magukat, és vettek egy akkora pakk tűzijátékot, ami mellett a mi augusztus 20-ánk csak nyeretlen 5 éves... és az egészet rálőtték a vendégcsapat szállodájára. Így szerették volna biztosítani a Hajduk-játékosok pihentető alvását. Óriási trollok.

Az már más kérdés, hogy nagy hatást nem gyakoroltak a látványos akcióval, mert másnap így is kikapott a csapatuk, és kettős vereséggel búcsúztak Európától.

Íme a rögtönzött fény és hangjáték:

SÚLYOS SÉRÜLÉST SZENVEDETT AZ EREDMÉNYJELZŐ KEZELŐJE!!!

Trollfoci
2017.07.19.

A magyar női vízilabda-válogatott annyira súlyos, megalázó csapást mért a francia a válogatottra, hogy az eredményjelző táblát kezelő szakembert a mérkőzés után ínhüvelygyulladással kellett kórházba szállítani.

Azonban nem ez volt az egyetlen következménye a kedd esti mérkőzésnek. A FINA helyszínen lévő igazgatója, Julio Maglione végig döbbent arccal nézett az úszómedencére, a VIP lelátón helyet foglaló informátorunk szerint a francia hölgyek egészségi állapotáért aggódott.

Maglione már a félidőben lázasan telefonálgatott, össze is hívott késő estére egy rendkívüli közgyűlést a FINA vezetőségi tagjainak, majd skype konferencián keresztül az egész vízilabda sportra nézve forradalmi szabályokat alkottak meg, melyeknek egy része már ezen a vizes világbajnokságon életbe lépnek.

Az új szabályok:

 - A francia csapatnak a hátralévő mérkőzéseiken kötelező lesz karúszót használni.

- A magyar csapat ellenfelei kettő kapussal játszhatják végig a meccseiket

- Az ellenfél kapusai alatt a medence alját meg kell magasítani, hogy leérjen a lábuk

- A magyaroknak lőtt minden gólt duplán kell számolni

- A magyar csapat tagjai a meccs folyamán egy speciális szemtakarót kötelesek viselni

- A magyar csapat minden tagja kizárólag egy levegővételt alkalmazhat a mérkőzés során

- A negyedek elején ráúszásnál a magyar csapat ellenfelei motorcsónakkal is mehetnek a labdáért

Ezeket a cikkeket olvastad már?