MANHERCZ ÓRIÁSI SPRINTJE ÉS GÓLJA A TEGNAPI VíZILABDA MECCSEN!!! - videó

Trollfoci
2017.07.18.

Tegnap hasonló arányban agyalták el férfi pólósaink a kenguruk országát, mint amilyen Suzuki-riasztó vereséget mértek a lányok vasárnap a felkelő nap országára.

13-3. Nehezen indult, de aztán henger lett belőle. Ennek a hengernek pedig egyetlen gól lehetne a jelképe, méghozzá pont az utolsó, a kegyelemdöfés.

Manhercz Krisztián úgy úszott el a szélen, mint a Fradi Eurépa-továbbjutása Koch kiállításával a Midtjylland ellen. Van olyan MB1-es játékos, aki kis túlzással a parton nem tette volna meg ilyen gyorsan ezt a távot.

Ja és a végén úgy beverte, mint víziló a vízilónak: 

A VIZES VB MIATT ZÁR BE A SUZUKI-GYÁR!

Trollfoci
2017.07.17.

A japán autóipari óriás tegnap este, rendkívüli elnökségi ülésen döntött úgy, hogy azonnali hatállyal bezárja esztergomi gyárát.

A súlyos döntés oka pedig nem más, mint hogy a vezetőség szerint Magyarország megsértette az ázsiai államot, amikor tegnap este 20 gólt verve szétalázta női vízilabda válogatottjukat a magyar csapat.

A Suzuki kereskedelmi vezetője, Kicsikocsi Vanelado, rendkívül idegesen és megbántottan csak annyit nyilatkozott, hogy akkor tartsa el a dolgozókat a Vízilabdaszövetség, de velük ne szórakozzon senki!

HAMILTON ÍGY TUDTA MEG, HOGY DZSUDZSI ÉS BARBI... - kép

Trollfoci
2017.07.14.

Lewis Hamilton kiváló talicskaversenyes pilóta, világbajnok meg minden, de mellette Palvin Barbi volt faszija is. Igen, kicsit bulvárvizekre evezünk ma, de mivel a történet egyik szereplője a magyar válogatott csk-ja, Dzsudzsák Balázs, így talán megbocsájtjátok nekünk.

Szóval Dzsudzsi és Barbi között lehet, hogy van valami, lehet, hogy nincs, de az exet biztos, hogy nem boldogítja a dolog, amióta megtudta. Na de, hogyan is tudta meg!

Megmutatjuk, ugyanis képünk van a számára bizonyára feldúló pillanatról! A verseny nem is ment neki túl jól ezután, ha jól tudjuk, csupán negyedik lett a lyuksógoroknál rendezett nagydíjon. Íme:

EZT HOGY A ****BA LEHETETT KIHAGYNI?! - videó

Trollfoci
2017.07.13.

Jóska hitetlenkedve, de azért boldogan lépett ki a jósnőtől. A barátnője unszolására ment el, mert ugye ő, mint józan gondolkodású férfi, nem igazán hisz az ilyesmiben.

Azt gondolta, tuti összehord majd mindenféle baromságot a nő, aztán a lényeges kérdésekben meg majd csak ködösít. De nem ez történt. A boszorkány nyíltan megmondta, hogy Jóska 1 napon belül olyat tesz, amire szinte senki sem képes!

Jóskának dagadt a melle, és alig várta, hogy másnap eldicsekedjen a csapattársainak a megyei meccsük előtt, milyen sokra hivatott is ő a jövendölés szerint.

Bőszen mesélte, mit tudott meg magáról, cikizték is a fiúk rendesen. Aztán eljött a 69. perc a meccsen, és a jóslat valóra vált!

Ilyet tényleg csak kevesen tudnak:

EZEK ANNYIRA ROSSZAK, HOGY BESZ@RSZ!!! 2.

Trollfoci
2017.07.12.

Javában dübörög a nyár, a nemzetközi kupákban szereplő csapataink olyan magabiztossággal ugrálnak tovább az akadályokon, mint Dr. Emmett Brown és Marty a tér-idő kontinuum okozta nehézségeken, miközben a Gyakadémia soha nem látott fiatalítást és magyarosítást eszközölt a játékoskeretén.

A sulinak hetek óta vége, fesztivál fesztivál hátán, dúl a strandszezon, de ezek sem gátolták meg paintmester fiatal barátainkat, hogy újabb szörnyűségekkel dobálják tele postaládánkat. Mindazonáltal reméljük, hogy valamelyiküknek sikerült elhelyezkednie az Újpest marketing osztályán!

Íme a következő szemetesláda gyűjteményünk:

1. Airon, kairlek!

A klasszikus poén, tegyük be Torghelle Xanyit bárhová, aminek a nevében szairepel az "er" betűösszetétel. Áron (khmm Airon) egy motorvairsenyzőt talált most megfelelő alapnak, pedig, ha tudná, hogy a magyar szókincs legalább egymillió olyan szót tartalmaz, amiben megtalálható a fentebb említett betűkombináció. Segítünk is, összeszedtünk gyorsan párat: hairegolyó, spairmaömleny, rendszairleíróadatbázis-szairkesztő (hopp, ebben kétszair is szairepel)

2. Biszi-baszi biri-bori

Csak nézzétek meg először Zsolti alkotását és gyönyörködjetek a csodálatos szóvicc-rengetegben. Mi eltévedtünk benne. Egyszerűen nem tudunk rájönni, hogy hol a slusszpoén, de lehet csak mi vagyunk ennyire ostobák, vagy az agyunkra ment már a sok maszturbálás két videójátékcsata között. Nem tudjuk miért szopogat egy borosüveget az a szőke japán srác, nem tudjuk miért van a végén a németes "jáááá" örömködés, azt pedig végképp nem tudjuk, hogy mi a faszt kezdjünk ezzel  a képpel. Ja, de. Szemetesláda ON!

3. Kassaing, máshogy, sehogy, valahogy

Nagy sikert (vagy sikair?) aratott a Kassaingra hívó játékunk, annyi jó képet kaptunk, hogy sajnos nem tudtuk mindet megosztani, kb 10 percenként kellett volna posztolni. Sajnos Józsi barátunk nem értette meg teljesen a feladatot, pedig rémesen egyszerű volt: mutass fel valakinek egy piros lapot! Jó, oké, ez nem sikerült neki, helyette kaptunk tőle egy villamosenergia-rendszer szekunder szabályozásáról grafikonra biggyesztett Kassait. Basszam meg saját magamat, ha valaha az életben még egyszer le fogom írni az előbbi mondatot, hát azt se tudom mit jelent. Józsi, neked van egy jó Kassaing ötletünk. Fogj egy piros lapot és a tükör előtt mutasd fel magadnak! Köszi.

4. Attila, a honfoglaló

Maradjunk továbbra is kis hazánk második legismertebb Viktoránál, akit Xanyihoz hasonlóan a három betűből álló vak szavacska jelképez minden szavunkban. Nem is értjük, hogy miért kellett ilyen sokat várnunk az első VAKOND képre, ahogyan azt se, hogy miért kellett ezt a munkát így összecsapni. Ja, ez nem is lett összecsapva, ez egy igen gondosan összeálított precíz mű. Szegény Kassai, el fogja vinni a fejét a madár, fáj is neki nagyon, mert kiabál!! Szabadítsuk ki Viktort a sas karmai közül! Szabadítsuk ki Attilát a paint karmai közül!

5. Nemannya, de nem ám

Bence is egy szójátékkal, ha jobban tetszik, képrejtvénnyel kedveskedett nekünk, bár ne tette volna. Nem látjuk sajnos a végét a Nemanja - Nem annya szóviccek sorának, de minden bizonnyal ez az eddigi legjobb  legszarabb. A megfejtés az megvan, adja magát, de sehogy nem jövünk rá, hogyan is adódik össze ez az egyenlet. Nemanja nem aNNNNNYa? De kinek? Basszus Bence, meddig agyaltál ezen a poénon? Melyik tartott egyáltalán tovább? A szójáték kiötlése, vagy a megszerkesztése? Reméljük nem vett el sok időt az életedből, ahogyan azért is imákat vetünk, hogy ne küldj nekünk több ilyet!

6. A meg nem értett zseni

Előző válogatásunkhoz hasonlóan, ezúttal is a kedvencünket hagyjuk a végére, a szemetesláda csúcsragadozója címet ezúttal Tamás nyert el. Most valóban nem hülyéskedünk, de fogalmunk sincs mi lehet ez. A szántásban egy rántott hús, amit szeretne megenni egy angyal. Mi a fasz? WTF?? Tomi a művészetének szintjét a mi agyműködésünk fölé emelte. Talán egy másik gondolati síkon lehet csak értelmezni az alkotást. Tamás! Ne alacsonyodj le a mi suttyó szintünkre, ez a művészet nekünk nagyon magas.

 

DÖNTÖTT AZ UEFA! ANDORRÁT KIZÁRTÁK, MIÉNK A 3 PONT!

Trollfoci
2017.07.11.

Tegnap tartotta meg rendkívüli gyűlését az UEFA fegyelmi bizottsága Nyon-ban. Több világbajnoki selejtezős mérkőzés is terítékre került, mint például az Izrael-Albánia és a Moldova-Grúzia. De ami minket érint, az az Andorra-Magyarország világbajnoki selejtező, melynek megvitatásával legalább másfél órát töltöttek a küldöttek.

Mint tudjuk a kis miniállam csapata történelme legnagyobb sikerét érte el azzal, hogy legyőzte június 9-én a magyarokat. Pontosan 4622 nap után tudott ismét három pontot szerezni, a többnyire amatőrökből álló gárda, hatalmas szégyent okozva ezzel mind a magyar válogatottnak, mind a magyar szurkolóknak.

A tegnapi döntés értelmében az UEFA mégis elvette Andorrától a 3 világbajnoki selejtezős pontot, ráadásként kizárta a spanyol-francia hercegséget a további küzdelmekből, akik 1996 óta tagjai a FIFA-nak.

A döntés okai: az andorrai játékosok közül 4-en is jogosulatlanul léptek pályára, hisz a mérkőzésen ott sem lehettek volna. Munkakönyvük átnézésével a bebizonyosodott, hogy felhasználták az összes szabadnapjukat a munkahelyükön, amely az UEFA szabályzatával élesen szembemegy, továbbá olyan labdarúgó nem léphet pályára, aki a találkozót megelőző napon is fizikai munkát végzett. 

A kiskaput Beviz Elek, a magyar szövetség munkatársa fedezte fel, akit azóta elő is léptettek és rábízták a magyar futball megreformálását. A kiváló munkáért és észrevételért további EU-s pénzek érkeznek hazánkba stadionépítésekre, így legalább még további 7 milliárdos komplexum épülhet.

OLYANOKAT TUD A CSAJ, HOGY BESZ*RSZ! - videó

Trollfoci
2017.07.10.

Mindig hevesebben dobog az ember szíve, ha szeretett futballunkhoz szép hölgyek is társulnak valamilyen formában.

Láttunk már jól focizó hölgyeket, sőt jól focizó csinos hölgyeket is (gondoljunk csak hazai kiválóságunkra, Szász Kittire!), de olyat talán még sosem, aki mindehhez még dögösen is öltözik.

Nos, Raquel Benetti éppen ezt csinálja. A brazil hölgy tavaly lett híres nem mindennapi produkciójával. Szemgabalyító trükkökre képes, de valljuk be: a férfiszemet nem csak focitudása gyönyörködteti...

Az alábbi videóból talán a kosárlabdás részek a legjobbak:

SZÉGYELLJE MAGÁT, AKI BUNDÁVAL VÁDOLTA A VASAS JÁTÉKOSOKAT! - kép

Trollfoci
2017.07.07.
A Vasas Beitar elleni Eurépa Ligás első meccse után, az utolsó 5 perc miatt, mi is élcelődtünk a bundagyanúval.

Nos a kételyek tegnap teljesen eloszlottak a tükörsima 0-3-as itthoni zakó után.

Egyik olvasónk erről írott sorait változtatás nélkül közöljük:

A NŐKNEK A KONYHÁBAN VAN A HELYÜK? - videó

Trollfoci
2017.07.06.

TOMLAF Kapitány, azaz Urbán Flórián szerint a nőknek a konyhában van a helyük, legalábbis ezt mondta egy interjúban a minap.

Az újpesti címer körül lévő felháborodás miatt kérdezték meg és nyilvánvalóan tudjuk, hogy Gyarmati Eszternek címezte a szavait, de talán ennyire általánosítani nem kellett volna.

Ha a következő videót megnézzük, akkor láthatjuk, hogy a női foci is kemény. SŐT! Ebben az esetben talán túl kemény is.

Mindenesetre, ha ez a hölgy beszabadulna a konyhába, mi nem kérnénk tőle egy lángost...

EGY MÁLTAI FALUVAL NEM BÍRT A VIDEOTON - cikk és videó

Trollfoci
2017.07.05.
3859. Szép nagy szám.
 
Mondjuk ahhoz képest nem, hogy ennyien laknak azon a Balzan nevű településen Málta szigetén, aminek a csapatával a Videoton alig volt jó egy 3-3-as döntetlenre.
 
Persze Andorra után nincs okunk a bánatra, bosszankodásra, hiszen legalább nem kaptak ki. Mondjuk nem úgy indult a meccs, hogy ezt biztosra vehettük volna, hiszen már a 2. percben(!) vezetést szerzett a máltai falu.
 
A végén még nyerni is majdnem sikerült, de a máltaiak ördöngös cseleit nem bírta követni a Vidi védelme és sikerült összehozni egy büntetőt, amiből kialakult a 3-3-as végeredmény.
 
Idegenben jó az X, ahogy mondani szokás, pláne, hogy a kommentátortól megtudtuk: a miniállamok közül a máltai futball a legerősebb. Lassan tényleg el kellene azon gondolkodnunk, hogy valójában hol is vagyunk a futball térképén...

Ja, és gratulálunk a Vidi továbbjutásához! Bráfó fiúk! Tabzs, tabzs!

Lazovics fejese jól illusztrálja az egész meccset:

Ezeket a cikkeket olvastad már?