Magyarország-Románia 4:3 /gólok+dráma+himnuszok

Trollfoci
2015.09.23.

Risitas elemzi a román és az észak-ír meccset

Trollfoci
2015.09.22.

Szotyi vagy tökmag? Szavazz!!!

Trollfoci
2015.09.21.
Szotyi vagy tökmag?

Szavazok

Tömegverekedés mennyei megyei meccsen!

Trollfoci
2015.09.20.

TrollFoci-TrollHoki! A 22. TELJES adás

Trollfoci
2015.09.19.

Emiatt kaptuk a zárt kaput Feröer ellen!

Trollfoci
2015.09.17.

Miért nem vállalják a TrollFoci adminok az arcukat?

Trollfoci
2015.09.17.

Mindig is kérdés volt ez az oldal kommentelői között. Van, aki simán leszarja és elvan a bejegyzésekkel, lájkol, hosszászól, ne adj isten még meg is osztja. Van a másik réteg, aki valamilyen megmagyarázhatatlan okból kurvára kíváncsi erre, maszk mögött rejtőzködő tizenéves kis faszoknak hisz minket és amikor már minden józan érv elfogyott, akkor ez az utolsó puskaporuk, amit ellőhetnek. Mondjuk lepereg rólunk, de összeszedtünk 11 indokot, hogy vajon miért hordhatunk maszkot?

Hogy melyik lehet igaz, azt tippeljétek meg ti! Több megoldás is lehetséges!

1. Ahogy Rekop György egy korábbi tévés interjú alkalmával megmondta: rondák és néha büdösek is vagyunk.

2. Amikor jött az első tévés interjú, annyira kamera paránk volt, hogy felvettünk egy maszkot, hogy ezzel is csökkentsük annak a lehetőségét, hogy még jobban beégjünk.

3. Félünk a többnyire 14-15 éves fenyegetőző srácoktól, akik szét akarják baszni a fejünket, mert a szánkra vesszük Ronaldot és Messit.

4. Félünk a többnyire bölcsészhallgató lányoktól és unatkozó háziasszonyoktól, akik szét akarják baszni a fejünket az ironikus stílusunk miatt.

5. Félünk a szkenneresektől.

6. Annyira jóképűek vagyunk, hogy minden nő szétrakná a lábát.

7. Annyira jóképűek vagyunk, hogy minden férfi bepucsítana.

8. Azért indokolt a maszk, mert két fehérvári játékos is volt bent nálunk a TrollFoci tv-ben és a látványunktól sokkot kaptak. Meg lehet nézni, hogy áll most a Videoton.

9. Mert eltakarja az SZTK keretes szemüvegünket és a gennyes pattanásainkat, amelyek,  összedörzsölődnek belülről a maszkkal, így a kicsapódó zöldes fehéres véres váladék a szánkba folyik és ezt mi nagyon szeretjük.

10. Azért van, mert már megszoktuk, hogy páran basztatnak minket ezzel, ahelyett, hogy az interneten hármat kattintanának és simán kiderülne, hogy kik vagyunk, de erre sem veszik a fáradtságot.

11. Egyszerűen nem vagyunk magamutogatók, élvezzük, amikor bulikban TrollFoci adminokkal találkozunk, akik előadják, hogy mekkora celebséggel jár ez, mennyi pénzt keresnek ezzel és fűszoknyás thai kurvák seggéről szívják fel a kokaint.

Kijutunk az Európa Bajnokságra???

Trollfoci
2015.09.16.

TrollHoki, avagy hányat b@szunk Kanadának?

Trollfoci
2015.09.15.

Mivel Rekop Gyuri kollégánknak más elfoglaltsága akadt és nem tudott részt venni a a TrollFoci tv mai felvételén, ezért a srácokkal egy korábban felmerült ötletet vettünk elő, miszerint foglalkozzunk egy kicsit a jégkoronggal, hisz a hokis posztok az oldalunkon mindig nagy sikert arattak korábban és valljuk be, hogy a fiúk megérdemelnek egy kis rivaldafényt, hisz nem mindennapi tettet hajtottak végre pár hónappal korábban Krakkóban. Kivívták az A csoportos indulás jogát, na meg a fehérvári csapat két meccsből kettőt behúzott az EBEL-ben. 

Szerkesztőnkkel mindent nagyjából megbeszéltük előző este, hogy mik lennének az elképzelések, ki is tettük a TrollFocira a felhívást, hogy bátran lehet a hokisainktól  kérdezni, hisz nem kisebb személyiségek vállalták, hogy stábunk kamerái elé üljenek, mint Nagy Gergő, Kóger Dani és Rajna Miki.

Záporoztak is a különféle trollkérdések, amelyek közül párat ki is emelnénk:

- Nem furcsa nézők előtt játszani?

- A családotok mit szól, hogy nyilvánosan hokiztok?

- Fel lehet korcsolyával vágni egy zsemlét?

A forgatás előtt a stáb magunkra hagyott minket a srácokkal és bevalljuk, hogy kicsit azért tartottunk tőlük, hisz az ember nem minden nap kerül szembe ilyen sportolókkal, magyarra lefordítva úgyis fogalmazhatnánk, hogy: beszartunk. Minden félelmünk szertefoszlott, amikor Nagy Gergő megkérdezte, hogy: "- Ezt a sok f*szságot ti találjátok ki, ami az oldalon van?" (Természetesen nem káromkodott :) ) Valahol itt tört meg az a bizonyos jég és onnantól kezdve úgy beszélgettünk velük, mintha ezer éves ismerősök lennénk. Előkerültek a válogatott románok, illetve észak-ír meccse, elmondták, például azt is, hogy közösen nézték a mérkőzést, amikor Dzsudzsák szabadrúgásánál előkerült egy xbox controller és poénból elkezdték azt játszani, hogy ők adják be a labdát és Guzmics befejeli. Ha nem is fejelte, de berúgta, így valahol a hokisainknak köszönhetjük, hogy megszereztük Belfastban a vezetést. A TrollFoci oldaláról elmondták a kedvenc posztjaikat, tudták, hogy milyen mémek kerültek fel a napokban, szóval eléggé képben voltak velünk és ez hatalmas büszkeséggel töltött el minket.

A felvétel abszolút nem tűnt melónak, hisz nagyon közvetlen beszélgetés zajlott. Előkerült Nagy Gergő bunyója, Léderer Ákos kommentálásával, amelyre nem csak a hokifanok emlékezhetnek, megtudhattuk, hogy hol és mikor verték nagyon össze Kóger Danit, Rajna Miki (na meg amúgy mindenki) megtudta az új becenevét. Szóba került a szentpétervári világbajnokság, az hogy "hányat baszunk Kanadának", kiderült, hogy a recsi szakkifejezés nem éppen az, amire mi gondoltunk.

Természetesen jégre is merészkedtünk, annyit elárulhatunk, hogyha még kurva sokáig ülünk a kispadon, mint Szalai Ádám, minket akkor sem fognak betenni sem a válogatottba, sem a Fehérvár EBEL csapatába, de meg mernénk kockáztatni, hogy még az U9-es korosztályba sem...

Holnap /szerda/ a műsorból kiderül minden! SportKlub 19:30

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy forgathattunk, kicsit közelebb is kerültünk a jégkoronghoz és nagyon sokáig felemelő érzés lesz, hogy ilyen sportemberek társaságában tölthettünk egy délelőttöt, akiket még Krakkóban a lelátóról néztünk és ünnepeltünk, ahogy véghezvittek egy csodálatosan nagy dolgot!

Egy sértődős cserejátékos üzenete...

Trollfoci
2015.09.13.

l

Ezeket a cikkeket olvastad már?