KIZÁRJÁK AZ FTC-T A KUPÁBÓL!

Trollfoci
2017.05.02.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Ferencváros ebben a szezonban serleg nélkül marad, ugyanis a Magyar Labdarúgó-szövetségtől származó belső információk alapján a napokban hivatalosan is ki fogják zárni a Ferencváros csapatát a Magyar Kupa küzdelmeiből.

Informátorunk szerint emberi hanyagság vezetett oda, hogy az idén már csak a kupagyőzelemben reménykedő fővárosi zöld-fehér klubot a döntő kapujában egy adminisztratív hiba folytán kizárják a sorozatból. A történet jól jellemzi a Magyarországon uralkodó bürokratikus állapotokat, ugyanis egy játékos jogosulatlan szerepeltetése miatt jutott erre a sanyarú helyzetre a rekordbajnok együttes.

Ismert, hogy az elődöntőbeli ellenfelet, a Budafok csapatát számos egykori ferencvárosi játékos is erősíti, többek között a történet főszereplője, Pölöskey Péter. A mostanában a festményeivel is jeleskedő csatár 2012-ig volt tagja az FTC-nek, ám egy fatális tévedés folytán az elődöntő első meccsére nem csak a Budafok, de a Ferencváros is nevezte a mérkőzésre. Úgy tudjuk, a csapat keretét a meccsekre hivatalosan is nevező titkárnőt azóta felfüggesztették az állásából. Hosszas telefonálgatások után sikerült elérnünk a hölgyet, aki beszélt is az esetről, de kérte, hogy ne írjuk le a teljes nevét.

16 éve szolgáltam a klubot, megjártam a másodosztályt is, rengeteg játékossal voltam kapcsolatban ebben az időszakban. Petivel különösen jó volt a kapcsolatom, egy kedves srácot ismertem meg benne. Nagyon sajnáltam, amikor pár éve eligazolt tőlünk, megtartottam az igazolását, hogy a szürke, sokszor monoton hétköznapokon elővehessem és vidámabbá tegyem a napomat. A mérkőzés előtt Peti meglátogatott az irodában, visszaemlékeztünk a régi időkre, nosztalgiáztunk. Ekkor vettem elő az igazolását, hogy megmutassam neki, vannak még a klubnál olyanok, akik még nem felejtették el őt. Így fordulhatott elő, hogy véletlen betettem a meccsre készülő keret igazolásai közé az övét is. Nagyon sajnálom az esetet - mesélte nyílt őszinteséggel D. Erzsébet.

Az MLSZ-től származó információnk szerint a szövetség a napokban hivatalos sajtótájékoztatón jelenti be a Ferencváros kizárását.

KASSAI VS. LIPTÁK - videó és szavazás

Trollfoci
2017.05.01.

Nagy vihart kavart a szombati Diósgyőr - Vasas meccsen történt kiállítás.

Az eset főszereplői Kassai spori, Lipták Zoltán és a vasasos Burmesiter.

Utóbbi kettő került(?) valamilyen kontaktba egy szabadrúgásnál, majd a diósgyőri védőnek villant a piros. Eszerint Lipták tökön lágyékon ütötte a Vasas játékost, mások szerint viszont amaz csak rájátszott a dologra, Kassai meg bevette. 

Talán sosem derül ki, hogy pontosan mi is történt, de egy biztos, újabb Kassai-ítélet született, amin vitatkozni lehet.

Szerintetek mi volt ez?

PIROSAT ÉRT?

Szavazok

MAGYARELLENES ROMÁN RIGMUSOK VS. SZÉKELYHIMNUSZ - videó

Trollfoci
2017.04.28.

A román női kosárlabda bajnoki döntő szerda esti, harmadik összecsapásán is felhangzottak a magyarellenes rigmusok.

A kolozsvári Universitatea és a sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC összecsapásán a román U kemény magja egészen a lefújásig türtőztette magát. Amikor azonban a meccs a székely együttes győzelmével ért véget, majd a magyar szurkolók a székely himnuszt kezdték énekelni csapatuknak, eltört a mécses.

Megszólalt az U-tábor és, ahogy a videón is hallható, a himnusz sorait válogatott trágárságokkal és magyar ellenes rigmusokkal ("Ki a magyarokkal az országból!", "Székelyföld román föld!") igyekezték elnyomni.
Nem sikerült! A magyar szurkolók becsülettel, az ultrákkal szembenézve, végigénekelték a szimbolikus dalt.

VANDALIZMUS A VASAS - MEZŐKÖVESD KUPAMECCS UTÁN! - videó 18+

Trollfoci
2017.04.27.

Megszereztük egy, a stadionhoz közeli utcai kamera felvételeit.

A készüléknek sikerült megörökítenie azt a mérhetetlen pusztítást, amit a tegnap délutáni Vasas-Mezőkövesd magyar kupa összecsapást követően a két csapat ultrái véghez vittek. Úgy tudjuk, az anyagi kár jelentős.

FIGYELEM! Megrázó képsorok következnek, megtekintését csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

ÓRIÁSI SALLEREK A SZURKOLÓI BUNYÓN! - VIDEÓ

Trollfoci
2017.04.26.

Vasárnap két pogácsa-ligás angol csapat, a manchesteri City és a londoni Arsenal csapott össze.

De nem csak a pályán! A stadion mellett ugyanis a két fél szurkolói is megtalálták egymást, és hát hogy is mondjuk... nem éppen madárcsicsergős, fonott kosaras, kockás plédes piknikre gyűltek össze.

Óriási maflások és rúgások találtak be, amint ez az alábbi videón is jól látható. Egy szóval újra bebizonyosodott: "Nyugaton már megoldották!". JA NEM!
(Külön figyelmetekbe ajánljuk a bolondsipkás nagyon nagydarab úriembert!)

IDE EGY TANKOT IS BEVIHETNÉL! - videó

Trollfoci
2017.04.25.

Újra jelentkezik "Nyugaton már megoldották" rovatunk. Ezúttal a ködös Albion első osztályában tekinthetjük meg, hogyan működik az ottani vénaszkenner.

Látható a lenti videón, hogy kint már olyan korszerű a technika, hogy a tenyérbe építhető szkennerek már akár 15 centi távolságról is képesek a letapogatásra, és érzékelik a veszélyes tárgyakat... JA NEM!

Igazából bizti boyunk a legnagyobb ívben sz*rik az egészre, a delikvensek pedig akár aknavetővel is besétálhatnának a meccsre:

"LABDA VÓT SPORI!" MESSI vs SERGIO RAMOS - videó

Trollfoci
2017.04.24.

Néha azon kapjuk magunkat, hogy a külföldi fodball is tud számunkra meglepetéseket nyújtani, Sőt!

Néha még elismerően is biccentünk egy-egy megmozdulás után. Ilyen volt tegnap este a szittyamadrid-hungarokatalán derbin bizonyos Szerdzsó Rámosz páros lábbal való pusztítása a kedvenc kertitörpénken.

Klasszikus eset, hogy miután mozdulatával éppen csak, hogy nem törte ketté a kis adócsaló lábát, rögtön pattant is fel és messziről magyarázta gesztikulálva, hogy: "LABDA VÓT SPORI!!!"

Mivel nem Kassai Viktor fújta ezt a mérkőzést, így örülhetett Ramos, hisz a idő előtt mehetett zuhanyozni, tehát a többiek nem fürödhették ki előle a meleg vizet a Bernabeuban.

Egy ilyen már-már szemet gyönyörködtető szerelési kísérlet után, biztosak vagyunk abban, hogy a madridi futballistának esélye nyílhat arra, hogy végre kipróbálhassa magát a Borsod megyei III-ban. Kéz és lábtörést!

MAGYAR CSODAGÓL A VB-N! - videó

Trollfoci
2017.04.22.

A házigazda ukránok ellen kezdtük a hoki vb-t, Bartalis pedig egy elképesztő góllal egyenlítette ki a szomszédok 1-0-ás vezetését!

EZT CSINÁLD MEG BUFFON! - CSODAKAPUS, CSODAGÓL!

Trollfoci
2017.04.22.

Ismerünk olyan kapusokat, akik szeretik elvégezni a tizenegyeseket, esetleg szabadrúgásokat, olyan már kicsit kevesebb van, aki jól is csinálja, pláne a megyeiben.

A szabolcsi megyeiben vitézkedő mérk-vállaji csapat portása, Boros Vlad az utóbbiak közé tartozik. A Szabolcs-Szatmár-beregi másodosztályban harmadik helyen álló mérkiek az éllovas Tarpa otthonában vívtak rangadót, amikor a 91. percben a 34 éves hálóőr kb. hetven méterről végezhetett el szabadrúgást.

Boros eddigre már túl volt egy bravúron: a 80. percben, 1–0-ás hazai vezetésnél büntetőt védett. Így meccsben tartotta a vendégeket, de amire most készült az még ezen is túltett!

"A 91. percben vesztésre álltunk, amikor szabadrúgást végezhettünk el a saját térfelünk közepéről – mesélte a történteket Szimuly Gábor, a Mérk-Vállaj edzője. – Ilyenkor már felteszel mindent egy lapra. Eredetileg a középhátvéd végezte volna el a „szabit”, Vlad szólt neki, hogy hagyja és mindenki menjen fel az ellenfél tizenhatosáig. Nem ívelte, hanem kérésemnek megfelelően erőből rúgta: két játékosunk közbe ugrott, fejjel ugyan nem érték el, a labdát, de megzavarték a tarpai kapust. A labda lepattant az ötösön, majd a bal felső sarokba vágódott.

A vége 1-1, pontmentés a hosszabbításban, ráadásul idegenben a bajnokesélyes ellen. Megyei csodakapus, megyei csoda.

(forrás: szon.hu)

EZT NEM FOGOD ELHINNI! KASSAI FÚJ A BL DÖNTŐN!

Trollfoci
2017.04.20.

FUHHH, de szar poén volt... :)

Ezeket a cikkeket olvastad már?