A DESPACITO CÍMŰ FOSHALOM LETAROLJA A VILÁGOT!

Trollfoci
2017.06.20.

Minden bizonnyal ember nincs a földön, aki ne emlékezne PSY-Gangnam style nótájára, amelyről angol tudósok bebizonyították, hogy több ezer embernek halláskárosodást okozott... Minden idők egyik leghallgatottabb Youtube nótája lett és ha megnyitottad a csapot, az jött belőle.

Év elején kezdték el különböző zenével foglalkozó oldalak azzal riogatni a jó népet, hogy egy puerto-rico-i dal fogja ledarálni az internetet a nyárra. Luis Fonsi és Daddy Yankee rendesen megfogta az Isten lábát, vagy az emberek fülét, mert fél év alatt a szám letöltése lassan közelíti a fent említett PSY adatait. 

A címben foshalomnak tituláltuk a legújabb világslágert, de mindez csupán csak azt jelenti, hogy számunkra nem fülbemászó és ha például Náksi Attila vagy Marcello barátunktól kérnénk, hogy tegye be, akkor bizosak vagyunk abban, hogy egy esernyőt dugnának az ánuszunkba és nyitva húznák ki. Több mint kétmilliárd ember kedveli, szóval az előadóknak nincs okuk a magyarázkodásokra főleg, ha egy ilyen nevenincs oldal, mint a TrollFoci találja be őket a foshalmukkal.

DE! Szörfölve a neten beleakadtunk ismételten a teljesen agybeteg San Lorenzo szurkolókba, akik ezt a dalt is átköltötték egy saját verzióra és eskü, hogy ezt a változatot még mi is is élvezettel hallgatjuk. Íme:

Természetesen meccsverzió is van belőle:

A salernoi ultrák előadásában Európába is betört a dal:

HIHETETLEN, HOGY MIT MŰVELT AZ ANDORRAI PÉK!

Trollfoci
2017.06.20.

Hatalmas tanár! 

HALÁSZOK, BÁNYÁSZOK, AVAGY SORSOLTAK AZ EURÓPAI KUPÁKBAN!

Trollfoci
2017.06.19.

Tudjátok, hogy mi az az optimizmus? Amikor egy magyar kupacsapat képviselője megnézi az európai kupák sorsolásán a 2. kört is... Sajnos idáig jutottunk és most nem feltétlenül a magyar válogatott katasztrófális egy nullás vereségét kell néznünk Andorra ellen, hanem elég csak visszagondolni a múlt nyárra, hogy milyen világverő csapatok ejtették ki Európa porondján vitézkedő gárdáinkat.

Ki ne emlékezne az albán Partizanira, akik beugrottak egy másik csapat helyett és ott a Grupiban térdre kényszerítették a rekordbajnok Ferencvárost. Sőt! A kapusuk olyan panenkát vágott Dibusz Dininek, hogy az FTC hálóőre azóta is kerüli az albán pékségeket. Meg volt a DVSC - Torpedo Zsogyino. Ne keressétek a futballtérképen a fehérorosz csapatot, hisz mindenki tudja, hogy többszörös Bajnokok Ligája győztes  együttesről van szó. Ja, NEM! "Még látszik a fény az alagút végén és idegenbe is győzni megyünk!- hangoztatták a lokisták tavaly az igen kínos hazai vereség után. Sajnos nem jött be, mert simán kikaptak a Torpedótól, úgy, hogy 70 percig jóformán a kapu közelébe nem mentek a debreceniek.

Eljutottunk tehát egy olyan szintre, hogy lassan már ott tartunk (valójában nem lassan, hanem már tényleg ott vagyunk), hogy egyszerűen honi csapat számára nincs olyan, hogy könnyű ellenfél és minket is a halászok, pékek, postások szintjén kezelnek a kalapok beosztásánál. Holott ugye egy embéegyes labdarúgónak, valljuk meg, hogy hazánkban nem kell éheznie...

A Honvéd ellenfele a Hapoel Be'er Sheva lesz. Korhut Misi Kispestre tart. Csak reménykedni tudunk benne, hogy Misi szíve párszor hazafele húz és vág egy irdatlan nagy öngólt a saját kapujába, meg pár remek kiugratást elenged. Nehéz két mérkőzés vár a picipestiekre, annyi szent, viszont öröm az ürömben, hogyha eljutnak a fináléig, azt a szomszédban, Kijevben rendezik meg... Lássuk be, hogy ez csak akkor jöhetne össze, ha az összes ellenfelük lemondaná a meccseket a döntőig.

Beitar Jeruzsálem (izraeli)–Vasas. Jobban örültünk volna egy san marinoi megye kettes csapatnak vagy az északi sark harmadosztály kupagyőztesének , esetleg a Mikulás összeverbuvált gárdájának. Így nem sok esélyt látunk a Vasas továbbjutására a Beitar ellen. De kategorikusan kijelentenénk, hogy: NE LEGYEN IGAZUNK! De ha realisták akarunk maradni, akkor be kell látnunk, hogy a Beitar az más kávéház. A kifogásgenerátor bekapcsolása igen javallott a Vasas edzőjének.

Ferencváros–Jelgava (lett). Erős ellenfele lett a Fradinak. (ha-ha-ha) . Ha minden információnk igaz, akkor tavasz-őszi lebonyolításban játszanak Lettországban, így a Jelgava a legjavát adhatja a tudásának, ergo játékban lesznek egy ideje, így Orosz Palinak még legalább 6-8 válogatott játékost kellene a Népligetbe csábítania, hogy nyugodt pulzussal nézhessük a két párharcot.

Videoton–Balzan (máltai). Dénes barátunk, aki Máltát úgy ismeri, mint prepubertás szűz fiú a tenyerét,  még sohasem hallott erről a Balzan nevű csapatról. Utánajártunk és ez egy 3859 lakosú falu, ami Andorra után mit jelent, azt hadd ne részletezzük. Mindenesetre úgy érezzük, hogy egy ekkora költségvetésű klubnál, mint a Vidi a továbbjutás az egyetlen elfogadható dolog. Bár olyan információk is napvilágot láttak, hogy a máltaiaknál a kettőt dekázni tudók délelőttösök lesznek a meccs napján, így délután már pályára is léphetnek. Ha meg nem jön össze, akkor Máltára kergetnénk a vezetőség helyében az összes túlfizetett labdazsonglőrt lyukas hálóval halászni.

Így állunk na. De örüljünk, hogy egy kupacsapatunkat sem fújta össze a szél egy andorrai gárdával sem. Ha idén valamelyik csapatunk megéri itt az augusztust, akkor már elmondhatjuk, hogy az előrelépés megkérdőjelezhetetlen. Idáig jutottunk. Ha addigra kiesne az összes, akkor az lehetne az egyetlen megoldás, hogy még 200 stadiont húzzunk fel a legutolsó, fodballkultúrával abszolút nem rendelkező faluba is, az biztosan jó megoldás a jövőre nézve.

Tisztelettel és félelemmel, üdv: TrollFoci

"GYERE IDE! ITT MAGYARÁZZ! ELŐTTEM!"

Trollfoci
2017.06.16.

"Bernd Storck maradt a válogatott kapitánya. Sokáig érlelődött bennem a mondanivalóm, így majd egy hét után nyugodtabban tudom kezelni a történteket. Berndt Storck egy nagyszerű edző. Dárdai Pál távozása után a nyakunkba kaptuk.

Eleinte sok más társammal háborogtam is, hogy miért pont ő? Ott álltunk az Európa Bajnokság kapujában a Pali vezette úton és a segítőjét nevezték ki. A pótselejtezőn tágra meresztett szemekkel néztük, ahogy Kleinheisler kifut a pályára és lám megérezte a mester. A visszavágón Priskint is kiváló érzékkel helyezte a kezdőcsapatba. Megcsinálta! Kijutottunk!

A felkészülési mérkőzéseken csak lestünk, hogy miért pont Elefántcsontpartokkal játszunk, de ez is őt igazolta, mert egy gyönyörű EB-t élhettünk át Storck-kal. Aztán megszűnt az EB láz. Elkezdődtek a VB selejtezők, a svájciaktól hiába kaptunk ki, láttuk a csapaton, hogy megakarnak dögleni a pályán, láttuk a szemükben a szenvedélyt. Így nem érdekelt minket, hogy vereséget szenvedtünk. Aztán szépen sorban jöttek a meccsek és elúszott a világbajnokság, ami valljuk be, hogy akkora traumát nem okozott, mert mi magyarok hozzászoktunk már ehhez.

Aztán jött Andorra. A pékek elleni gyalázatos vereség. A magyar futball Mohácsa. Nem lehet ezt másképpen megfogalmazni, mert véleményem szerint még a hollandok elleni nyócegy sem fájt ennyire senkinek. Itt már nincs mit megmagyarázni. Kikaptunk egy miniállamtól. Ott a lelátón csak ültem, néztem a gyönyörű panorámát az andorrai ékszerdobozból és úgy éreztem, hogy fájdalmamban akkorát tudnék üvölteni, hogy beleremegnének még a hegyek is. A szurkolótábor -érthetően- dühöngött, tombolt. "Kurva gyenge!"- üvöltötték. 

Lehet, hogy egyedül leszek a véleményemmel, de egy ilyen szégyenteljes meccs után egy nemzeti válogatott edzője sem engedhetné meg magának, hogy kijöjjön a szurkolók elé, rendőr és biztonsági kordon mögül mondja a feldühödött szurkolóknak, hogy menjenek be és előtte magyarázzanak, hevesen gesztikulálva, hogy "Itt, itt!"... A felvételen is látható, hallható, hogy milyen reakciókat váltott ki ez a szituáció. Páran be is ugráltak hirtelen felindulásból a pályára, de nyilván a biztonságiak megakadályozták, hogy elmondják neki, hogy egy andorrai vereség után mivel nem értenek vele egyet. Nem kell sokat menni, elég csak le déli szomszédaikhoz, ha ott egy edző eljátszana egy ilyet, már a kapufán lógna. Nem értem, hogy erre miért volt szükség.

Bernd Storck maradt a kapitány. Nem csodálkoztam, sőt valahol legbelül még örültem is. De az a baj, hogy megint "magyarosan" örültem, mert az a kérdés motoszkál a fejemben, hogy kire másra lehetett volna lecserélni? Ez a baj, hogy senkire. Egy ilyen fiaskó után is ő maradhatott a válogatott trénere, mert egyszerűen eljutottunk odáig, hogy egyszerűen nincs más alternatíva.

De mutogatni nem szabad, nem illik. Szépen csendben magába szállva el kell gondolkoznia, hogy egy Andorrától szégyenteljes dolog kikapni. A maradék selejtezőkre a magam részéről sok sikert kívánok neki és a csapatnak is, remélve, hogy a portugáloktól nem szenvedünk egy nagy gólarányú vereséget és Svájcban sem futunk bele egy zakóba. 

A feröeri meccstől viszont már most előre félek... Ne legyen igazam!"

- P. László-

STORCK MARAD - VALÓDI BIZALOM, VAGY CSAK ELVISZI A BALHÉT?

Trollfoci
2017.06.16.

Mint arról tegnap este a TrollFocin beszámoltunk: Bernd Storck, a magyar válogatott 2015 óta regnáló szövetségi kapitánya, a tegnapi MLSZ-meghallgatását követően a helyén maradhatott (és sportigazgatói posztját is megtarthatta).

Már az ülés után tudni lehetett, hogy a német szakember felajánlotta ugyan lemondását, ám azt a futballszervezet vezetése nem fogadta el. Később az is kiderült - egy, az MLSZ-elnök Csányi Sándorral készült interjúból -, hogy Storck már az andorrai blama után lemondott volna, ám arra kérték, várjon a tegnapi beszámoltatásig.

A döntés tehát megszületett: "második esély". Felvetődik azonban a kérdés, vajon valódi bizalomról van-e szó, vagy csak nem akarják Csányiék, hogy egy új kapitány takarítson Storck helyett? 

Ha ez utóbbi áll fent, akkor viszont azt is meg kell kérdezni, nem vesztünk-e újabb időt, ahelyett, hogy már most elkezdődne, egy újjászervezési folyamat. Ezt persze Storck is levezethetné, sőt már meg is kezdte a svédek elleni novemberi meccsel, ám pont azóta tart a sikertelenségi (és góltalansági) szériánk.

Egy biztos: a vb elment, a 2020-as (többek között általunk is rendezett) Eb lehet a reális cél. Hogy annak is Storckkal vágunk-e neki, az még a jövő zenéje. 

Reméljük, nem kerülünk egy csoportba Andorrával...

KAPOTT EGYET, KIKÖPTE A FOGÁT - videó

Trollfoci
2017.06.15.

Bosznia - Görögország meccset is rendeztek a hétvégi vb-selejtezők sorában. A futballmérkőzésbe azonban beékelődött egy másik sportág meccse is! A pályán zajló egyik apróbb lökdösődés ugyanis annyira eszkalálódott, hogy pár másodperc alatt tömegjelent alakult ki, melyben egy kickbox párharc is lezajlott.

A görögök cserejátékosa, Jannisz Janniotasz azonban nagyon nem jól választott ellenfelet: Stéphane Gilli, a bosnyákok francia másodedzője tökös gyereknek bizonyult. Előbb megrúgta a hellént, majd egy kegyetlen jobbossal kiütötte az egyik fogát.

Volt tehát, akinek legalább olyan fájdalmas válogatott hétvégéje volt, mint a magyar szurkolóknak, bár lehet, hogy azért lett volna (főleg pár sör után) olyan magyar drukker, aki odaadta volna egy fogát, csak ne szégyenüljünk meg Andorrában...

Íme a box, és a videó végén az eredmény:

MI LESZ VELED, BERND STORCK? - cikk és szavazás

Trollfoci
2017.06.14.

Pénteken újabb „Mohácsához” érkezett a magyar futball. Talán még az idézőjel sem kellene, mert ez tényleg katasztrófa, igazi mélypont. Mélypont, ami azonban még fájóbb az eddigieknél, mivel most nem belebuktunk egy gödörbe, hanem nagyon magasról belezuhantunk egy szakadékba.

Magasról, hiszen 2016 a régen látott sikerekről szólt. Éppen 1 éve kezdődött az Eb-álom, amiből ugyan már ébredezünk egy ideje, de most úgy riadtunk fel végleg, mintha egy pajszervassal b*sztak volna arcon alvás közben.

Andorrától, a világranglista 186. helyezettjétől, amatőr ligák játékosaitól szenvedtünk 1-0-s vereséget. Legalábbis mi szurkolók eléggé szenvedtünk (mi, adminok, konkrétan még mindig sokkban vagyunk). Megengedhetetlen eredmény, ami, mint minden ilyen, felelőst követel. Természetesen az elsőszámú felelősök a játékosok, de az edző mellett sem lehet szó nélkül elmenni.

Az MLSZ nem is fog: csütörtökön hallgatják meg Storckot, és amennyire tudni lehet, aligha ússza meg a kirúgást (sőt az utódról is pletykálnak már). Nyilván lehet majd beszélni (amennyiben tényleg kiteszik a szűrét) elhamarkodott döntésről stb., de szinte biztos, hogy nem tudnának nagy tömegek bízni egy jó képességű, de Andorrától kisz*pó szövetségi kapitányban.

Meglátjuk, mi lesz, de mit gondoltok ti? Menjen vagy maradjon?

MI LEGYEN STORCKKAL?

Szavazok

CS. ADMIN EUROTRIP 3. RÉSZ

Trollfoci
2017.06.14.

Egy áruházi kitiltás, meg a parkolós diszkó után ismét beizzítottuk az egyébként számunkra szokatlanul megfelelő állapotban lévő járművünket, hogy folytassuk utunkat Ausztrián keresztül Németország felé, ahol az első éjszakára foglaltuk a szállásunkat, valahol Freiburg környékén, de megmondom őszintén, már nem emlékszek a helység nevére. Azt azért nem kell gondolni, hogy villámként száguldottunk, a hegyeshalmi átkelőig még számtalan pihenőt beiktattunk a szokásos kis és nagy dolgok elvégzése miatt, na meg ekkor még nem tettük dohányzóvá az acélgepárdunkat se. Na meg persze igyekeztünk minél több csoportfotót lőni, mégis csak a legnagyobb túrája ez mindenkinek. Még mindig Magyarországon tartottunk, amikor küldözgetni kezdtek nekünk egy bizonyos 3 betűs hírportálról egy cikket (igen, ez az a médium, amelyiknek a fenegyereke az andorrai meccs után habzó szájjal nácizta le a magyar szurkolókat), ahol a mi képünkkel riogatják a nagyérdeműt. Hohóóóó! Igazából jól is esett az egész sztori, engem kifejezetten büszkeséggel töltött el a címlapos szereplés (lesz még a későbbiekben is :D ), de egyébként meg nem értettük, mert nálunk számos több nagyobb és ismertebb brigád is útnak indult, sőt, az összes. Mint minden "sokkot" ezen a napon, úgy ezt is alkohollal enyhítettük, mostanra már igen szépen állt, vagy nem állt a társaság nagy része, szerencsére a józan sofőrök se panaszkodtak.

Aki szintén ezen a napon vágott neki az útnak, az megtapasztalhatta velünk egyetemben, hogy a magyar-osztrák határon kurva sokat kellett várni, akkora volt a torlódás, mintha legalább Jennifer Lopez hátsójába lehetne bejutni. Hogy ez minket mennyire zavart? Hát persze, hogy semennyire, szerencsére bőségesen el voltunk látva minden földi jóval, amire szüksége lehet egy Európát átszelő szurkolói on tour brigádnak. A zenét megint csak felcsavartuk, a busz mellett lassan lépkedve, mégis ütemesen táncolva adtuk a tudtára a hazafelé tartó ártatlan német/osztrák családoknak, hogy mi most szarunk a világra, hiszen ott van a csapatunk az EB-n! Miután végre átkeltünk a határon, ahol még utoljára láthattunk mosolygós osztrákokat, tényleg odazúztunk a paripánknak, de lehet, hogy csak én aludtam be kicsit néha, így kevesebbnek tűnt a megálló. Arra még pont emlékszek, hogy egy német parkolóban láttunk egy nagyobb női csoportot, mindegyik 40 fölötti (videokategorikusan: mature) így természetesen röpködtek is a vicces (de nem bántó) beszólások. Az ilyen helyzetekben a leginkább Nedű barátunk szokott elemében lenni, bár ő meg is teheti, mert szintén az idősebb korcsoporthoz tartozik. Róla azt kell tudni, hogy a Southampton, Crystal Palace, Mönchengladbach és hasonlóan bonyolult külföldi focicsapatok neveivel finoman szólva is meggyűlik a baja, bár a kéthetes EB alatt még szegény Kleinheisler nevét se tudta kimondani, bár mentségére legyen szólva, hogy valószínűleg Kleini is ugyanennyire kínlódik a saját nevének kimondásával. Szó szót követett, megpróbáltam megkérni a mature group egyetlen férfi tagját, hogy lőjjön már rólunk egy fotót. Meg se próbálkoztam semmilyen idegen nyelven kommunikálni, csak mutogattam a klasszikus fényképező ujjgyakorlatot, mikor a fószer megszólal:

- Srácok, mi is magyarok vagyunk, szívesen csinálunk rólatok fotót.

- Ööööööö.... szóval ööööö izééé, király vagy! Ti is az EB-re jöttök?

- Nem, mi egy kórházba megyünk, ahol a hölgyek ápolónők.

Na jó, legyünk túl azon a kurva fotón, aztán haladjunk innen ebből a kibaszott kellemetlen szituációból. Bepattantunk a buszba, majd megállapítottuk, hogy nem azért vigyorogtak ránk a hölgyek, mert hasonlókra gondoltak, mint mi, hanem mert végig értették, amiket mondunk nekik. :D :D

Basszus, hát ez még mindig csak az első napja a túrának, én meg írok mint egy veszett jószág, de nem szeretnék kihagyni semmi jó sztorit, márpedig velünk tényleg minden napra jutott annyi, mint a Zimány Lindás gazdagon leveses mémekbe húsból. Késő estére járt már, mire megérkeztünk a német szállásunkhoz, ki kellett csörgetni álmából Jürgent, aki megszólalásig hasonlított a Hangyák a gatyában című német "vígjáték" egyik szereplőjére. Mondjuk nekem minden ilyen tipikus német fiatal hasonlít rá. Na, vegyük be szépen a pecót, aztán menjünk is aludni, mert reggel korán kelünk, hogy folytassuk utunkat. Bevettük, aludni nem mentünk, kivéve a sofőröket. Olyan volt a három szoba elosztása, hogy volt nekik egy hosszú közös terasza. Most komolyan, hát ki lehet hagyni egy ilyen lehetőséget, hogy ne ott basszunk be már aznap kb. negyedjére, és ne üvöltsük a kedvenc magyar dalainkat? Persze, hogy nem, mi se tettük. Az én szobámba került Nedű, plusz Szivacs. Ekkor még nem tudtuk, de a későbbiekben ez egy nagy klasszikus hármas lesz. Jürgen szerencsétlen óvta a panzióját a csöppet sem halk brigádunktól, folyamatosan karattyolt valamit, de egy szép mosoly és egy jájájá kíséretében igazából le se szartuk. Hát majd leállunk vele vitatkozni nem, mikor ekkora a buli? Fogalmam sincs mikor aludtunk el, azt tudom, hogy nagyon keveset aludtunk, pirkadatkor már ébresztgettek minket a sofőrjeink, akik szerencsére kialudták magukat, hogy indulás! Szerencsére itt sem volt nagyobb baj a keléssel, nyoma se volt az otthoni szenvedős másnapoknak. Kinyitom az ajtót a folyosóra, és mit látok? Hát az egész haveri trógerjárat ( most már ez lesz a nevük végig) szinte összes tagja ott feküdt a szőnyegen szépen sorban. Tényleg nem foglaltak sehova szállást. Egy ember nem aludt csak ott a földön. Hívjuk csak egyszerűen Szécsipalinak, mivel olyan tiszta és gyönyörű hangot én még soha nem hallottam, amit ő engedett ki a szájából egy-egy éneklés során. Szerencsére sose volt az a szégyenlős fajta, így bármikor kértük meg egy kis nótázásra, már nyomta is a legnagyobb Elvis dalokat perfekt angollal. Na szóval ő nem feküdt ott a szőnyegen, ő egyszerűen nem alszik soha. De komolyan, nagyon sokszor bebasztam már vele, de én talán egyszer, ha láttam aludni, én egészen biztos vagyok benne, hogy a Duracell nyuszi rózsaszín álarca mögött ő helyezkedik el. Korán volt még, a reggelit se kezdték el felszolgálni, persze nem nekünk, mert nekünk nem járt, de azért belecsipegettünk a tálakba, mindig van kirakva az ilyen helyeken valami, Jürgen ezekért már nem is szólt, de egész reggel csak morgott. Ezért ne kérj soha reggelit! Ha nem fizetsz érte is enni fogsz, ez alapszabály! Szóval korán volt, még az eső is csepergett, mi meg indulásra készen álltunk. Bepakoltunk a buszba, felbontottuk a reggeli kakaó helyett a söreinket, és Szécsipali rákezdett. Jééégbőőől vagyooook, talán fel sem olvadoooook, hát nyúúúújtsd két kezeed, olvaszd fel jéééégszííívemeeeeet! Ketten énekeltünk az esős német reggelben sörrel és vodkával a kezünkben, és ezt már Jürgen se bírta tovább, az erkélyről ordítozott lefelé, hogy most már takarodjunk el innen! Vagyis gondolom ezt kiabálta, igazából nem értettem, de valószínű volt. Mi el is indultunk, azonban a Trógerjárat (így, nagybetűvel inkább) még maradni akart egy kicsit, hogy legalább a sofőrjük aludjon 1-2 órát. Odaadtuk az egyik szobakulcsot, fetrengjetek csak nyugodtan, mi megyünk tovább, majd valahol bevárunk titeket egy nagyobb pihenő alkalmával. Mivel mi ugye csak heten voltunk, beszállt hozzánk Szécsipali is, mivel nálunk kurva jó zenék szóltak, de annyit is mondhattam volna, hogy nálunk legalább szólt zene. Az ő járművükben még csak zenelejátszó eszköz se volt, semmi! TRÓGERJÁRAT!! Legyen végig nagybetű!

Mentünk mendegéltünk a szokásos tempóban, valahol be is vártuk őket, majd az autópálya egyik kicsi megállójában félrehúzódtunk, minden bizonnyal valakinek nagyon sürgősen szarnia vagy hugyoznia, vagy mind a kettőt kellett, mert itt nem volt még egy Üvegtigris büfé sem, ami indokolta volna a megállót. Hanem aztán ami itt következett. Immár a két busz együtt, nyomattunk egy újabb diszkót, lenyomtunk egy jó kis hardbass-t is, az autópályára belógva énekeltünk, álltunk minimum fél órát, egészen egyszerűen senki nem akart ezekben a percekben továbbhaladni, annyira jól éreztük magunkat, legszívesebben a homokórát is megállítottuk volna. De nincs mese, bármennyire is jó a buli egy német autópálya parkolójában, még kurva messze van Bordeaux, el kellene foglalnunk a szállásunkat, ahol már pár cimbora egyébként várt minket. Hiába volt már itt a Trógerjárat, Szécsipali maradt velünk, látni lehetett a gyermeki könnycseppeket a szemében, hogy esetleg zene nélkül maradna az út további részére. Most egyébként kicsit elkezdtem gondolkodni, hogy eddig mit ettünk, de esküszöm fogalmam sincs. Ettünk egyáltalán? Vagy csak a benzinkutakon vásárolt chipsek és Kinder tojás volt másfél napi élelmünk? Az útra készített szendvicseink már Budapest környékén elfogytak, szóval azt tuti nem. Na mindegy, ahogyan akkor se, úgy most se foglalkoztat igazából. Megbeszéltük, hogy most már aztán tényleg, de tényleg haladjunk, hát ne csináljunk már minden órában diszkót mindenféle leállókban. Előre is hajoltam Virslihez, aki ekkortájt vezette a gépet, hogy mikor érünk már végre Franciaországba, mire közölte velem, hogy amúgy már kurva rég Franciaországban vagyunk, ő azt hitte, hogy én ezzel tisztában vagyok. Igen? Kurva régen itt vagyunk? Na, ennyire volt nehéz a bejutás az országba, amivel riogattak minket, hogy nekem konkrétan fel se tűnt. Viszont, ha már így alakult, nem kellene megállni srácok egy kis pihenőre? :D :D

Ahogyan akkor megálltunk, úgy most én is megállok egy kicsit. Hamarosan jön a következő rész, immár az EB helyszínéről!

 

PORNÓ SZPONZOR A FOCICSAPATNÁL - kép

Trollfoci
2017.06.09.

Alighanem új értelmet nyer majd a bostoni amatőr ligában szereplő Washington Square FC meccsein a „meg lettünk b*szva” vagy éppen ellenkezőleg, a „jól lesz*pattuk őket!” kifejezés.

A Massachusets állambeli együttes ugyanis mostantól a mezén hirdeti a RedTube felnőtt természetfilmes oldalt (amúgy ismeri ezt valaki, mert mi azt se tudjuk mi az…).

A szponzori szerződés bejelentése után a klub csapatkapitánya elárulta, hogy a nagy feltűnést keltő kooperáció ötlete (mint annyi más jó gondolat), egy ivászat alkalmával vetődött fel. Másnap már írták is a Twitter-üzenetet a pornóoldal ottani fiókjának.

A tárgyalások szerencsére nem merevedtek meg, a RedTube tárt lábakkal karokkal fogadta a dolgot, a megállapodás hamarosan létre is jött, ezzel pedig per pillanat a Washington Square az egyetlen focicsapat, amit pornóoldal szponzorál.

Reméljük nem lesz gond az üzlettel, mert, ha rossz partinak bizonyul a RedTube, félő, hogy nehéz lesz megszabadulni a bélyegtől, mondhatni se kiköpni, se lenyelni nem tudják majd.

MILLWALL HULIGÁN MENT NEKI A LONDONI TÁMADÓKNAK!!! - cikk és kép

Trollfoci
2017.06.08.

Puszta ököllel indult a három, késsel felfegyverzett terrorista ellen Londonban egy Millwall-szurkoló a szombat esti terrortámadáskor.

A 47 éves Roy Larner, aki az iszlamisták által megtámadott egyik étteremben vacsorázott éppen, ezzel jó pár életet megmentett, ő maga viszont komoly sérüléseket szenvedett: az egész testén vágások, míg a nyakát egy szúrás is érte.

Odakiáltottam nekik, hogy 'Basszátok meg, én egy millwalli vagyok!', arra gondoltam, hogy meg kell szégyenítenem a szarháziakat - mondta Larner.

A férfit azóta a London Híd Oroszlánjaként emlegetik. Aláírásgyűjtés is indult, hogy megkaphassa a György Keresztet, egy civileknek adható magas állami kitüntetést.

Larner szurkolói csoportja, a Millwall huligánjai egyébként világ egyik leghírhedtebb alakulata. 2004-ben, a Fradi elleni kupameccs miatt, Budapestet is megjárták. Több film és könyv (köztük James Bannon A beépített huligán című kötete, amihez a TrollFoci is írt ajánlót) is foglalkozik velük.

Roy Larner a kórházban:

Ezeket a cikkeket olvastad már?