DÖGLÖTT PATKÁNYOKKAL DOBÁLTÁK MEG A JÁTÉKOSOKAT

Trollfoci
2017.04.19.

Hölgyeim és uraim! A fejlett nyugaton már megoldották! Ahogy Gera Zoli is mondta, arra fele más futballkultúra van. Minden bizonnyal csakis jó seggű sportársnők vezetik a meccseket és kolbászból van a szögletzászló is.

JA NEM!

Dán derbit rendeztek, a Bröndby meccselt a Kobenhavn csapatával. A hazai fanatikusok a mérkőzés elején egy impozáns koreográfiát mutattak be, aztán meg döglött patkányokkal kezdték el dobálni az ellenfél szögletet elvégezni készülő játékosait.

Ilyenkor tűnik igazán viccesnek a híres "debreceni szotyis zacskó" esete, amikor 1994 őszén egy Debrecen-Vasas találkozón ez a rendkívül brutális tárgy landolt a pályán, mire Hartmann Lajos játékvezető lefújta a meccset, majd a Vasas meg is kapta a három pontot. 

CSAVARTÁK MÁR A HERÉIDET FOCI KÖZBEN?

Trollfoci
2017.04.18.
Sokan ismerhetitek Vinnie Jones nevét, na nem éppen azért, mert egy fene nagy cselkirály volt, de az ő hírét nem is a finom technikai megoldások jellemezték. Brutalitásával, kemény játékával bármelyik borsodi megye III-as csapatba is befért volna.
1984-ben kezdte labdarúgó karrierjét az 5. osztályban. 1988-ban megnyerte az angol FA-kupát a Wimbledon FC-vel, azután a Leeds United-ban játszott. Ismert volt brutális belépőiről, a mai napig nevéhez fűződik a leggyorsabb sárga lap az angol élvonalban - a kezdés után mindössze három(!) másodpercre volt szüksége arra, hogy megkapjon egy jól megérdemelt sárga lapot, még 1992-ben, a Sheffield United labdarúgójaként egy Chelsea elleni bajnokin.
 
Igazán ismert a Wimbledon FC játékosaként lett a nyolcvanas években, akkoriban csak "rossz fiúk" volt az együttes beceneve - részben Vinnie Jones jelenléte miatt is, aki a vásznon is többnyire "kemény legényeket" alakít. Védjegyévé vált a túlzott keménykedés, pályafutása során tizenkétszer állították ki, amivel szintén rekorder. Szintén jókora vihart kavart még 1988-ban egy fénykép, amin egy éles szemű fotós mérkőzés közben csípte el, amint éppen megragadta Paul Gascoigne heréit - így próbálván féken tartani az egykori világklasszist a pályán.

Színészként is abszolút megállja a helyét:

BOTRÁNY: ROMÁN MEZBEN A SZÉKELY HIMNUSZT

Trollfoci
2017.04.15.

A székely himnusz eléneklésével ünnepelték Dél-Koreában a divízió 2/A világbajnokság megnyerését az U18-as "román" jégkorong-válogatott tagjai. 

Ahogy a korábbi nagy sikerű mozi, Woody Harrelson és Wesley Snipes főszereplésével, a White man can't jump címe is rávezet egy dologra, így ugyanígy megállapítható, hogy a románok nem tudnak hokizni. Éppen ezért teljesen hétköznapi jelenség, hogy szinte az összes korosztályos válogatottjuk színtiszta magyarokból áll.

Hatalmas balhé kerekedett a srácok győzelmi mámorából, a román kommentelők dúltak-fúltak az interneten, bozgoroztak, hazátlanoztak, mongoloztak, ahelyett, hogy végre már elővennének egy történelemkönyvet.

EGY FUTBALLSZURKOLÓ NAPLÓJÁBÓL 3.RÉSZ

Trollfoci
2017.04.14.

A kis visszaemlékezés után, lassan végre elindulunk a gyűlölt újalmásiakhoz a kupameccsre. Egy találkozón dől el a továbbjutás, szóval ma oda kell baszniuk a srácoknak, a polgármester fel is ajánlott nekik pár tálca sört, ha győznek. Na már csak ezért is jó lenne nyerni, mert akkor meccs után mi is potyázhatnánk, mert nekem se igazán van pénzem. Az a kurva segély majd csak jövő héten jön meg, dolgozni meg nem nagyon akarok, akkor az ilyen hétköznapi meccsre se tudnék eljönni. Amúgy a közeli városban végeztem a szakmunkásban karosszéria-lakatosként, röpke 6 év alatt össze is jött.

 Szokás szerint a Sportnál gyülekezünk, állítólag átmegyünk vagy 20-an a tetvekhez. Megmutatjuk nekik milyen kemény faszagyerekek a kerettyei srácok! A gatyámba beleraktam egy jó nagy fémtáblás csatot, azzal is nagyot oda tudok suhintani a pockoknak. Két óra múlva indulunk, de a társaság fele már takony részeg, Cucu az előbb hányt rá a biliárdasztalra, amiben az a probléma, hogy éppen mások játszottak rajta. Lett is nagy dulakodás, az a faszfej Rákóczi, aki régen művezető volt a seprűgyárban, megütötte Cucut. Na de gyorsan rendet basztunk, jó volt ez bemelegítésnek. Egyedül Patkány nem jött oda verekedni, a sarokban próbálja befűzni Manyikát, aki amúgy félig román, viszont 2-3 fröccsért bármit megtesz, és ahogy láttam, kettőt már vett neki, szóval úgy tűnik ma végre baszni fog valaki közülünk.

 Jóska bácsit lehúztam egy Pakli szivarkával, kimegyek az utcára rágyújtani, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy kék 2-es IFA pöfög a kocsma elé, és meg is áll. Száll ki belőle Totya, aki buszsofőr, és úgy volt, hogy intéz nekünk a Volántól valami leselejtezett sárga Ikarus-t, amivel mehetünk a meccsre.

 - Szevasz Gézu! Az a kurva nagy helyzet van, hogy múltkor megszondáztattak meló előtt, és hát ugye volt bennem egy kis szeszkó, na mostan emiatt kurvára nem akarták odaadni nekem a buszt. Viszont itt van apám gépe, ezzel elviszlek titeket.

- Na húzz a gecibe Totyesz, most baszakodsz velünk? Kibaszott urak vagyunk ahhoz, hogy ezzel menjünk, meg különben is csak kétszemélyes.

- Ne aggódj, basztam fel a platóra pár gyökeres ládát, azon elüldögéltek, és még bagózni is tudtok.

 Csuláztam egy nagyot magam elé, hogy baszná meg a Totya, de mi a szart tudnánk csinálni? Mert olyan nincs, hogy az almási csótányokhoz ne menjünk el. Közben ez a büdös Pakli is elaludt a felénél, hozzá is basztam Totyához. Beszóltam a többieknek, hogy készítsék fel a pihe puha picsájukat, mert az úton kurvára nem lesz kényelmes. Pedig már elképzeltem az este magamban, ahogy befordulunk az almási pályára a busszal, leszaladunk róla és kezdésnek agyonbasszuk a helyi szertárost.

 Még pár percig káromkodtam, aztán szóltam a brigádnak, hogy indulás, vegyenek magukhoz egy üveg keserűt! Patkány is széles vigyorral jön ki a retyóról, mint akit polgármesternek választottak, pedig csak az a román kurva lufizta le.

 Folyt. köv.

1. rész: http://trollfoci.blogstar.hu/2017/03/07/egy-futballszurkolo-naplojabol-1-resz/35599/

2. rész:  http://trollfoci.blogstar.hu/2017/03/16/egy-futballszurkolo-naplojabol-2-resz/36226/

MIÉRT JÖTT ÉPPEN MOST EDEN HAZARD BUDAPESTRE?

Trollfoci
2017.04.13.

Eden Hazard a napokban nálunk járt.

Úgy tudjuk azért jött, hogy a harmadik tüdejét, ami miatt ugyebár az EB-ről is kizárták őket, kioperáltassa, nehogy az angol biszem-baszom ligából is kirúgják miatta.

Amúgy meg:

FELTETTÉK A INTERNETRE DZSUDZSÁK BALÁZS MEZTELEN FOTÓIT!!!

Trollfoci
2017.04.12.

Itt sincs rajta mez:

meg itt se:

és itt se:

A HÉTVÉGE A DUNASZERDAHELY-SLOVAN MECCSRŐL SZÓLT

Trollfoci
2017.04.10.

A hétvége a pozsonyi Slovan dunaszerdahelyi játékáról szólt. Ha annyit írunk, hogy ez nem csak egy meccs, hanem ez A MÉRKŐZÉS, akkor azzal rendkívül keveset mondunk. Mindenkinek ajánljuk, hogy keresse fel a felvidéki városkát (nem csak meccsnapon) és élje át egyszer ezt a csodálatos hangulatot.

Összeszedtünk nektek minden fontosabb videót a találkozóval kapcsolatban:

A Nélküled című dal a mérkőzés elején. Hátborzongató!

Negyed óra elteltével a készenlétisek már ürítik is ki a vendégszektort:

A gól és az azt követő pillanatok:

Összefoglaló a tévéközvetítésből:

Felgyulladt a lelátó:

MELYIK A LEGKEMÉNYEBB MEGYEI BAJNOKSÁG? - SZAVAZÁS!

Trollfoci
2017.04.07.

Régóta nagy kedvencünk a Mennyei Megyei bajnokságok légköre és minden tartozéka.

Úgy gondoltuk, indítunk egy versenyt, hogy kiderüljön, melyik megyében van az ország legkeményebb bajnoksága. Az eredmény a ti szavazataitokon múlik.

Íme a 3. csoport:

Melyik a legkeményebb megyei? - 3. csoport

Szavazok

MELYIK A LEGKEMÉNYEBB MEGYEI BAJNOKSÁG? - SZAVAZÁS!

Trollfoci
2017.04.06.

Régóta nagy kedvencünk a Mennyei Megyei bajnokságok légköre és minden tartozéka.

Úgy gondoltuk, indítunk egy versenyt, hogy kiderüljön, melyik megyében van az ország legkeményebb bajnoksága. Az eredmény a ti szavazataitokon múlik.

Íme a 2. csoport:

Melyik a legkeményebb megyei? - 2. csoport

Szavazok

MELYIK A LEGKEMÉNYEBB MEGYEI BAJNOKSÁG? - szavazás

Trollfoci
2017.04.04.

Régóta nagy kedvencünk a Mennyei Megyei bajnokságok légköre és minden tartozéka.

Úgy gondoltuk, indítunk egy versenyt, hogy kiderüljön, melyik megyében van az ország legkeményebb bajnoksága. Az eredmény a ti szavazataitokon múlik.

Íme az 1. csoport:

Melyik a legkeményebb megyei? - 1. csoport

Szavazok

Ezeket a cikkeket olvastad már?