SZEXUÁLIS BŰNCSELEKMÉNY A MAGYAR-OROSZ MECCSEN!

Trollfoci
2017.06.07.
Nemi bűncselekmény történt a hétfő esti barátságos találkozón a Groupama Arénában.

Az eset ráadásul a játéktéren zajlott le: az orosz válogatott ugyanis, annak akarata ellenére, durván megb***ta a magyart.

Az esetnek több ezer szemtanúja is volt, ők azóta is sokkos állapotban vannak. Jobbulásukat egy Andorra sérelmére, általunk elkövetett, hasonló cselekmény szolgálhatja.

BALHÉ AZ MB2-ES FELJUTÁSI RANGADÓN - videó

Trollfoci
2017.06.06.

A feljutásért meccselt vasárnap a Balmazújváros és a Kisvárda, előbbi pályaválasztása mellett, az MB2-ben. A tét nagy volt, a játék kevésbé. A balmaziaknak már az X is osztálylépést ért volna, ám végül begyötörtek egy gólt, és győzelemmel zárták a bajnokságot az MB1-et jelentő második helyen.

A várdaiak nehezen viselték, hogy elúszott a siker, a hazaiak pedig már ünnepeltek volna, vagy nem tudjuk miért voltak olyan paprikásak, de egy biztos, egy oda-vissza szabálytalanság után pár másodperccel már állt a bál.

Na, nem a lelátón történt rendbontás, nem valamelyik elégedetlen szurkoló akart revansot venni társain, hanem a játéktéren szabadultak el az indulatok. Igazi családbarát meccs, válogathatott az ember gyereke a "példaképek" közül...


A tucatnál több játékos és cserejátékos balhéja 0:50-től:

"EMBÉKETTES FUTBALLISTÁK, A F@SZOMAT MÁR!!!"

Trollfoci
2017.06.05.

Csudálatos bajnokságunk idei szezonjának összefoglalója. Dőlj hátra és élvezd! Garantáltan lesznek itt stadionbú ki lövések, óriási gólok, hatalmas balfaszkodások, minden ami MB1!

CS. ADMIN EUROTRIP 2.RÉSZ

Trollfoci
2017.06.03.

BEINDULÁS

 Egyszerűen nem hiszem el. Ha kurva nehezen is, de teltek a napok, és közeledett végre az indulás napja. Nem nagyon lehet szavakba önteni ezt a várakozást, legutóbb akkor voltam ennyire izgatott, amikor kisgyerekként eljött Szenteste napja, én meg a gyerekszobából az anyámék szobájára nyíló ajtó kulcslyukán keresztül kukucskáltam, hogy mikor hozza a Jézuska az ajándékokat. Jegyem az még mindig nem volt egyik meccsre sem, de valamiért ez kevésbé foglalkoztatott. Bár nulla tapasztalatunk volt, hogy egy futball világeseményen miként zajlik a stadionokba a beengedés, tudtuk, hogy nem elég odabökni egy "szevasz"-t a sárga mellényes, szotyizásra már teljesen alkalmatlan fogsorral rendelkező alkalmi rendezőnek. Valamiért mégis nyugodtak voltunk.

 Vasárnapi napon indultunk, de előtte még pénteken összegyűltünk a játszótéren megbeszélni az utolsó részleteket. Na jó, ez nem igaz, természetesen egy kocsmába vitt a lábunk, ahol az EB nyitómérkőzésére is kíváncsiak voltunk. Persze egyikünket se érdekelte rohadtul a Franciaország-Románia meccs, inkább a hangulatot, a körülményeket vizslattuk, és egy kicsit izgultunk is, nehogy valami robbantás legyen a megnyitón. Azokban az időkben azért sajnos ez valós félelem volt mindenki részéről. Megbeszéltük ezen a kis összejevetelen, hogy mi a fasznak húzzuk az indulást, sőt, az én kifejezett kérésemre megbeszéltünk egy hajnali 4-es indulást, hogy ne kelljen kapkodni, sietni, meg úgy se fog álom jönni egyikünk szemére sem. Elosztottuk a sok karton csempész cigit, nem akartunk horror áron a fejlett nyugaton hódolni ennek a káros szenvedélyünknek, részegen meg tényleg úgyis mindegy, hogy Marlboro-t, vagy egy füstszűrő nélküli fecskét szív az ember. Ezen a pénteki estén szóba kerültek a jegyek is végre. Egy (!) embernek volt közülünk hivatalos úton szerzett belépője, az is csak egy meccsre. Mondták a többiek, hogy van a facebook-on valami csoport, ahol boldog boldogtalan adja-veszi a meccsbelépőket. Na jó, beregisztrálok, szerencsét próbálok. Szépen le is adtam a rendelést, hogy vásárolnék jegyet az összes meccsre, majd eltettem a telefont, fontosabb dolgunk akadt. Kitaláljátok? Igen, hát persze, hogy berúgtunk, mint a szemét.

 Az indulás miatti izgalmak annyira kihatottak a szervezetemre, hogy még egy kicsit se voltam másnapos. Viszont amikor bekapcsoltam a gépet, nem akartam hinnia  szememnek. Megszámolhatatlanul sok üzenet, mindenki szeretné eladni a jegyét nekem. Volt pár igazi nyerészkedő faszfej, őket visszaküldtem az anyjukba, de szerencsére voltak normálisak is, akik az eredeti árért adták. Bordeaux, Marseille zsebben, Lyon-i jegye a kutyának se volt, de ezt már tényleg magasról szartam le. Gyorsan elszaladtam még fodrászhoz, meg beugrottam egy kínai ruhaboltba venni papucsot, meg melegítőket, amiket nem sajnálok majd elhagyni, lehányni, szétszakítani. A nap többi része a pakolásból állt, szerintem egy menyasszony se készülődött annyit, mint én aznap, a fél lakást próbáltam beletömni a bőröndbe, a ruhatáramból meg tényleg csak azt hagytam otthon, ami már évek óta rám se jön. Összepakoltam végre, ráültem a bőröndre, hogy össze tudjam húzni a zipzárt, de azért még így is sikerült két nagy reklámszatyrot is megtömni egyéb dolgokkal. Na jó, húzzunk a picsába, én nem bírok már tovább itthon ülni. Fogtam magam, felszálltam a buszra, és mentem a tűlünk 30 km-re lévő nagyvárosba, hogy ütközzek az ottani cimbikkel, meg szétosszam az egy nappal előtte elkészült, az EB-re tervezett egyenpólónkat. Újabb találós kérdés: vajon mi történt szombat este? Igen, kedves olvasó, jól sejtetted, megint bebasztunk, volt velünk egy angol szurkoló is, aki az egész túrát a magyar haverjaival nyomta le. Na de nem akárhogyan basztam én be. Hajnalok hajnalán, telipakolt gurulós bőrönddel, két szatyorral a kezeimben kikötöttem egy hölgynél. Hogy ott mi történt, arra már nem nagyon emlékszek, de az biztos, hogy úgy beájultam, mint a légpuskával lelőtt veréb a drótról. Tényleg alig emlékszek valamire, a következő kép, ami megvan, hogy csörög a telefonom. Az egyik túracimborám az, felveszem, megkérdem mi a fasz baja van.

 - Végre felvetted baszdmeg!! Két órája itt dekkolunk a ház előtt ahol vagy!!

Ránézek az órára, reggel 7... Még jó, hogy én kértem a hajnali 4-es indulást. Óóó, hogy baszná telibe. Gyors beleugrottam a gatyeszba, a hölgynek nyomtam szevaszt, és rohantam lefelé a lépcsőn. A telefonom közben körülbelül 150 nem fogadott hívást, 20 sms-t mutatott.

- Na mi van? Mit aggódtok? Indulhatunk?

 Az túlzás, hogy én voltam ekkor a legkedveltebb személy a kisbuszunkban, de pár sör elfogyasztása után már csak röhögtünk az egészen, én meg próbáltam felidézni, hogy tényleg mi a bánatos fasz történhetett velem az éjszaka, egyáltalán sikerült-e a nagy út előtt ürítenem? Hát nem jutottam dűlőre, le is szartam, benyomtuk az on tour pendrive-ot, és végeláthatatlan sörözés, utazás vette kezdetét.

 Pár száraz adat jöjjön közben: mi 7-en voltunk a buszunkban, velünk egyidőben indult egy haveri trógerjárat 9 fővel, majd Marseille-től csatlakozott még 9 fő a bandánkból. A haveri trógerjárattal megbeszéltük, hogy együtt megyünk, ha útközben véletlenül belebotlunk harcos kedvű idegen szurkolókba, mégis csak jobbak legyenek az esélyeink. Ők azért voltak trógerjárat, mert szállást sehova nem foglaltak, jegyük sehova nem volt. A prikézsia rájuk is szállt rendesen, nagyjából 10 km megtétele után lerohadt a buszuk, szerencséjükre kaptak egy másikat, szerencsétlenségükre az viszont 100 km/h-nál többet nem bírt. Egyetlen sofűrjük volt, aki az indulás előtti este tartotta a legénybúcsúját, ahonnan a kórházban kötött ki, mert szétcsapták a fejét. Hát nem mondom, kicsit idegesek voltak a többiek, hogyan lesz ebből megindulás, de végül csak összejött nekik. Ki is találtuk, hogy mi előre megyünk, a picsának sincs kedve autópályán döcögni 90-el, majd beiktatunk pihenőket, ahol bevárjuk őket. Nos, ezek a beiktatások annyira jól sikerültek, hogy még ember ilyen hosszú idő alatt nem tette meg a Budapestre tartó 200 km-es utat (egy részeg bányász is gyorsabb lehetett nálunk hajtánnyal), pedig nekünk azért sietni se ártott volna, mert egy emberrel le volt beszélve találka egy bevásárlóközpont parkolójába, ahol végre magamhoz ölelhetem az egyik meccsbelépőmet. Na, ha már ott vagyunk, menjünk is be az áruházba, tankoljunk fel piával, meg kajával, mert a készlet megcsappanóban volt egy röpke délelőtt alatt. Nagyjából 2 percet töltöttünk bent, az italos polcokat még csak nem is láttuk, a pipere eszközöknél jött a biztiboy, hogy másfél perc alatt bebizonyítottuk neki, nem vagyunk itt kívánatos személyek, húzzunk ki a gecibe. Kurvára nem baszott ki velünk, átmentünk a szomszédos áruházba, ahol mindenféle szarságra elvertük a pénzünket, ami megmaradt, azt meg szépen beváltottuk euróba, mert igen, eddig a pillanatig még ilyen fizetőeszközzel sem rendelkeztünk.

 Az előzetes terveink szerint ebben az időben már a határ túloldalán szerettünk volna lenni, de annyira beleszartunk, hogy vasárnap délben a parkolóban felcsavartuk a hangerőt, szisszentek a sörök, leugrottak az újabb vodkás üvegekről a kupakok és csapattunk egy spontán szabadtéri diszkót. Ekkor azért páran elmerengtünk, hogy micsoda túra lesz ez két hétig, hiszen még csak fél napja indultunk el, de már több élménnyel és sztorival gazdagodtunk, ami másnak talán egész életében nem jön össze.

 A következő részben folytatódik viszontagságos utunk, elmesélem élményeinket az arab kajával és annak utóhatásait, és megtudhatjátok, hogy miért akartak kibaszni minket már az első szállásunkról, ami még csak Németországban volt...

NAGYON MEGIJEDTÜNK TEGNAP... GYÓGYULJ MEG GERGŐ!

Trollfoci
2017.06.01.

Pár Vasas és Ferencváros szurkolóval néztük tegnap a kupadöntőt. Az angyalföldi szimpatizánsok sokkal jobban izgultak, hisz nagy pillanat előtt álltak. Ez a klub, amely tavaly épphogy kiesett, most a dobogón végzett és bejutott az MK fináléjába. A fradisták nézegették a meccset, sűrűn újratöltették korsóikat. Beszélgettek. Pár lopott pillantás a képernyőre, hogy mennyi az eredmény, de annyira nem hatotta meg őket a találkozó. Régóta tart a harcuk.

Aztán arra lettem figyelmes, hogy elcsendesedik a pub és mindenki a projektort nézi feszülten. Nem láttam mi történt, csak annyit, hogy a kommentátor is szinte pánikban kiabál, a játékosok egy kupacban, mentősök rohannak a pályára. Ilyenkor sajnos minden eszébe jut az embernek. Láttunk már hasonló eseményt futballpályán, nagyon megijedtünk. A fejét fogta mindenki, kézbe temetett arcokkal mormogtak mellettem a srácok. Angyalföldi, fradista, semleges szurkoló. Imádkoztak.

Aztán Remili arcát mutatták. A mezébe temetkezve potyogtak a könnyei. Itt nagyon megrémültünk. Csak nincs baj. NEM! Nem lehet baj! A Vasas játékos reakciója mondta el az esetnél, hogy miről is szól az élsport az eredmény hajhászáson kívül... Aztán az orvosok kezéből kikapták a ládát és elkezdtek futni Lovrencsics Gergő felé. Innen már tudtuk, hogy a kupadöntő már csak másodlagos ettől a pillanattól. Egy volt a lényeg: hogy Gergő jól legyen és hazamehessen a családjához. 

Egy szerencsétlen ütközés volt. A futballban mindennapos, sajnos rosszabb lett a vége, de semmi szándékosság nem volt benne. Rövid életünk talán leghosszabb 2-3 perce volt ez. Hordágyra tették. Na, nincs baj! Nem lehet baj!

Lovrencsics Gergő felemelte a két kezét és mindannyiunknak hatalmas kő esett le a szívéről. Tapsolni kezdtünk. 

Nagyon megijedtünk, nem szeretnénk soha többet átélni ezt az érzést!

Gyógyulj meg Gergő!

NIKOLICS A VIDEOTONBA TART

Trollfoci
2017.05.31.

Úgy néz ki, hogy a székesfehérvári klubnál mindent megtesznek azért, hogy a csapat keretében lévő nevek csakis "ics" végződésűek legyenek. Szerb sajtóértesülések szerint, a Partizan Belgrád vezetőedzője Marko Nikolics, aki csapatával a bajnokságot és a kupát egyaránt behúzta a Fejér megyei településre tartana. 

Kissé gyanakodva fogadjuk a hírt, miszerint a híradások arról szólnak, hogy a délszláv edző nagyon régóta Magyarországra vágyik, hisz aki hazájában minden létező sorozat élén végez, az miért folytatná máshol és miért nem mérettetné meg magát az európai porondon?

Henning Berg vezetőedzőnek ugyan 2018-ig érvényes szerződése van a Videotonnal, de egyesek szerint megingatta a pozícióját a vesztes Aranycsata, amit mi annyira nem tartunk elképzelhetőnek.

ELVESZIK A KISPESTTŐL A BAJNOKI CÍMET A VIDEOTONNAK?

Trollfoci
2017.05.30.

A Magyar Labdarúgó Szövetség ma reggel 8 órakor hivatalosan is átvette a Videoton Futball Club óvását. A fehérváriak azt nehezményezték, hogy a kispesti klub két orvosi engedély nélküli labdarúgót is nevezett a találkozóra.  Erre a kapitális hibára a Budapest Honvéd csapatánál is rájöttek, így a 3 bajnoki pont levonása helyett, a mérkőzés újrajátszása mellett kardoskodnak.

A Videoton játékosai viszont nem örülnének a bajnoki döntő újrajátszásának, mivel a keret minden tagja már a nyaralását tölti, kiestek a ritmusból. Kovács Istvánt is a veszprémi állatkertben értük el telefonon, ahol éppen a polinéz vadkacsákat etette, így gyorsan letette a telefont, nehogy elijesszük a kacsákat. A keretből egyedül Lazovics maradt itthon, aki Gór Nagy Mária Színi Tanodájával készül a nyári évadra.

A fegyelmi bizottság még nem döntött az ügyben, de abban már igen, hogy 5 meccses eltiltással sújtották Ikenne Kinget, ugyanis a videó felvételek és független orvosi szakértők segítségét igénybe véve megállapították, hogy a földön fetrengő-kapálózó Danko Lazovicsnak letört a lábkörme és ez válthatta ki ezt a súlyos fájdalmakkal járó reakciót. Előzetes információk alapján az újrajátszandó mérkőzésre Magyarország legjobb játékvezetőjét Kassai Viktort kérik fel, aki Szergej  Karaszjov-val fogja vezetni a találkozót, az UEFA újításainak megfelelően. Azaz két bíró fogja fújni a megismételt aranycsatát, ezzel jelentősen csökkenhet a hibás bírói ítéletek száma.

Továbbá a szövetség ígéretet tett arra, hogy a meccsen bevetett pirotechnikai eszközök árát megtéríti a kispesti és a fehérvári ultráknak, mert kiváló, igazi futballhangulatot teremtettek.

LAZOVIC, TAKARODJ EL SZÍNÉSZNEK!

Trollfoci
2017.05.29.

A futballt nevetségessé teszi a színészkedés. Véleményem szerint nem csak egy sárgával kellene szankcionálni, hanem sokkal jobban illene büntetni. Egy aljas eszköz a játék befolyásolására, mondhatni csalás. Mert ez az! Abszolút nem tisztességes dolog ilyen módon befolyásolni egy mérkőzést. Sokszor bíró legyen a talpán, aki különbséget tud tenni egy-egy ilyen szituációban. Nem értem, hogy felnőtt emberek miért fordulnak ilyen aljas eszközhöz, miközben a hobbijukból élnek és nem is kis fizetésért. Ez csalás! Aki színészkedik az egy csaló! Takarodjon el a futballpályáról! Takarodjon el színésznek!

Danko Lazovic szebb napokat is megélt labdarúgó. Ő egy istentelenül jó focista, éppen ezért nem értem, hogy miért kell folyamatosan ilyen eszközökhöz fordulnia.

Itt éppen a Ferencváros elleni meccsen rúgják fel. Nem mondhatjuk, hogy nem, mert alávernek egyet rendesen. De akinek ennyire láthatóan fáj és mindjárt megszül a pályán, annak ne legyen már pofája odaállni elvégezni egy szabadrúgást.

2016 decemberében Debrecenben is eljátszotta a nagy halált, egészen komikus jelenetek zajlottak le a Nagyerdei stadionban.

A hétvégi utolsó fordulóban is lenyomott egy Oscar-díjas alakítást a Kispest ellen. Nem is értjük, hogy ezzel volt valami célja, vagy egyszerűen már csak zsigerből jön neki? Szemmel láthatóan edzője is jelzi, hogy most már elég fiam! Kelj fel Lázár és focizzál baszki!

Egyszerűen nem értjük. Egy profi futballista, aki ilyen gólokat tud rúgni, -előre is bocsánat- de mi a fasznak kell így vergődni?

KI ESIK KI AZ MB1-BŐL? - szavazás

Trollfoci
2017.05.26.

A bajnoki címhez hasonlóan a második kieső kiléte is az utolsó fordulóban dől majd el az MB1-ben.

Három jelölt is van, akik közül az MTK van a legrosszabb helyzetben, jelenleg ők a kieső, 11. helyen állnak 36 ponttal. Csupán 1 egységgel előzi őket a Diósgyőr és csak kettővel az edzőjét a hét elején menesztő Debrecen. Utóbbi kettő épp egymás ellen játszik majd az utolsó fordulóban.

Ha kicsit visszatekintünk, láthatjuk, hogy az MTK 6, a Diósgyőr 7, míg a Debrecen 24 szezon és 7 bajnoki cím után lenne ismét másodosztályú.

Izgalmak tehát a tabella másik végén is, de vajon ki tart majd a Gyirmóttal az MB2-be?
Szerintetek? Szavazzatok:

KI ESIK KI AZ MB1-BŐL?

Szavazok

HOSSZÚ KATINKA ISMÉT TAROLT!!!

Trollfoci
2017.05.24.

A nemzet úszónője ismét megmutatta tudását. Tegnap késő délutántól estig zajlott a júliusi Budapesti vizes vb próbanapja a fővárosban. A városszerte rendezett terheléses teszten sokszoros bajnok úszónk, Hosszú Katinka is részt vett, és többek között utcai túlélő úszásban is országos csúcsot ért el. Később esélyeshez méltóan nyerte az előfutamát a Békásmegyer-Flórián tér távon, végül a Körúton rendezett döntőben is több testhosszal, világcsúccsal ért célba. Gratulálunk Katka! Ahogy ifjabb Knézy Jenő mondaná: IGEN, IGEN, IGEN! 

Ezeket a cikkeket olvastad már?