Blogolj!

"Úgyis kikapunk a románoktól!"

Trollfoci

"Úgyis kikapunk a románoktól!"- olvasom ezernyi oldalon, ezernyi hozzászólásban. Ilyenkor csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezek az emberek mit élnek át? Megkeseredett magyar szurkolók? Egyáltalán szurkolók? Láttak már futballmeccset? Vagy csak egy tipikus rétege az ország lakosságának, akinek semmi sem jó és végre még egy dolog, amivel lehet negatívkodni? Sohasem értettem az ilyen hozzáállást. Ha ilyen ember lennék - szerencsére nem vagyok -, akkor inkább elbújnék a véleményemmel. 

"Most nagy a pofátok, aztán, ha bekapunk 5-6 gólt a románoktól, akkor majd fületeket-farkatokat behúzzátok!" - Jól van cimbi, baszd pofán magad a szelfiebottal.

"Ez a köcsög TrollFoci rakja rá a terhet a játékosokra és ilyen nyomás alatt nem tudnak normálisan futballozni!" - Így van, egy facebook oldal befolyásolni tudja a játékosok teljesítményét, akik ugye profik... Ja nem! Akárhány válogatott játékossal beszéltünk, kivétel nélkül elmondta, hogy inkább spanolja őket ez az érdeklődés, ami a magyar-román meccsel kapcsolatos és, aki nem bírja ezt a fajta "nyomást", az ne nevezze magát labdarúgónak.

"Lássuk be, hogy a két csapat közötti tudás és a FIFA helyezés ég és föld."- Juj, pont leszarom! Ez nem csak egy meccs és ezt nagyon jól tudja mindenki, ez sokkal több annál, ez A MECCSEK MECCSE! Ebben az évben kétszer van karácsony, az egyik szeptember 4-én, a másik meg december 24-én...

Elfogadja a szurkoló a reális dolgokat, látjuk mi is a világranglistát, tudjuk, hogy 986895 éve nem vertük meg őket, de ez finoman szólva egy magyar-román csata előtt kurvára nem érdekel senkit!

Mindenki a stadionba, mindenki a Planetáriumhoz a kivetítőhöz, szurkoljuk ki a csapatnak a sikert, aztán mehetünk Párizsba, a citromos éti csigára ráivott vörösbortól sugárba okádni!!!

-L-

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?