Blogolj!

3 éve szarrágók vagyunk!

Trollfoci

Tegnap ünnepeltük volna a 3. születésnapunkat. Nos ez nem történt meg, mert körülbelül este 9 fele kapcsoltunk, teljesen elfelejtettük a magyar-román miatt. Majd 260.000 kedvelés van ezen az oldalon, ez a szám bizonyítja, hogy igenis szeretik a magyarok a labdarúgást. Rendben, troll oldal vagyunk, görbe tükröt tartunk, de számtalan esetben láthattátok, hogy tudunk teljesen komolyak is lenni.

Rengeteg életre szóló barátot szereztünk a 3 év során, természetesen "ellenségeket" is, akiket valamiért zavar, hogy mi a fasztól nőtte ki magát ilyen nagyra egy oldal, ami egy egyetemi kolesz szobából indult. Azért, mert mertünk nagyot álmodni, azért mert végtelenül szeretjük a focit és elsősorban azért, mert kiváló humorú követőink vannak, akik folyamatosan terjesztik a "TrollFocizmust". Sokszor nem is tudjuk feldolgozni azt a mérhetetlen szeretet, amit kapunk. Bocs, ez egy kicsit Kozsósra sikeredett, de említhetjük itt például a debreceni közönségtalálkozót, ahol a csillárról is emberek lógtak, vagy a Gombaszögi fesztivált, ahová csak az előadásunkra eljött egy srác 400 kilométerről és még ezernyi ilyen sztorit elővehetnénk. Ezeket a dolgokat a mai napig nem tudjuk hova tenni, természetesen szívmelengető dolgok.

Céljaink? Nincs megállás! Régen mindig azt mondtuk, hogy mi örülnénk a legjobban, ha nem lenne ránk szükség, látva hétről-hétre a magyar futballt, vagy mondjuk kupacsapataink nemzetközi szinten való lebőgését. Most már azt kívánjuk a focinknak és magunknak is, hogy fejlődjünk és majd az ellenfeleken nevessünk, őket figurázzuk ki, hisz az lenne a legjobb érzés. Nagyon sok dolog tervbe van véve a TrollFoci háza táján. Hamarosan jön az ingyenesen letölthető telefonos applikáció, ahol többek közt meg tudod őrjíteni a haverodat, aki a rivális csapatnak szurkol, hogy a gárdád minden gólja után küldesz neki egy Risitas féle röhögést vagy egy jó hangos SZLAMB-ot, de még ezernyi dologért is érdemes majd leszedni. Egy komolyabb ajándékshop is éppen készülőben van, ahol aki akar - mert ugye nem kötelező - vásárolhat különböző mennyei relikviákat. A legfontosabb projektünk pedig egy TrollFoci szórakozóhely/kocsma/pub nyitása, ahol együtt tudjuk magunkat leinni a sárga földig, na meg pár meccset megtudunk majd nézni.

Ez még a jövő, igyekszünk nem lassítani, hanem tovább pörögni, szem előtt tartva az oldal szellemiségét, ami szerintünk a 3 év alatt nem csorbult, mert ugyanolyan "szarrágó, bicskanyitogató" stílusunk van, mint a kezdetekkor, csupán annyiban változtunk, hogy sokkal komolyabban vesszük a TrollFocit.

Köszönjük, hogy velünk vagytok és nap, mint nap olvassátok, nézitek a faszságainkat!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/20042/pics/14412718005267623_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?