Blogolj!

Sajnos tutira zárt kapunak tűnik a magyar-feröer

Trollfoci

Az MLSZ fellebbezett ugyan a döntés ellen és október másodikáig még ki is egészíthetik a beadott anyagot, de körülbelül annyi esélye van az UEFA-tól egy pozitív elbírálásnak, mint, hogy a román szurkolók ne verjék össze egymást valamelyik meccsükön.

"„A vicc kategóriájába tartozik, hogy az UEFA zárt kapus büntetéssel sújtott minket. Sosem felejtem el, hogy a bukaresti mérkőzésen hogyan viselkedtek a hazai szurkolók, kifütyülték a himnuszunkat, dobáltak és gyaláztak minket, még egymással is verekedtek – mint utóbb kiderült, különösebb következmény nélkül. Dühítő, egyben elkeserítő, hogy Feröer ellen nem játszhatunk nézők előtt, de a magunk módján válaszolhatunk az UEFA döntésére: győzelemmel!" - kommentálta a válogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, az UEFA döntését.

Bernd Stork pedig így reagált: „Egyetlen csapatom sem játszott még zárt kapuk mögött, és borzasztóan sajnálom a fiúkat, mert ez valódi futballünnep lehetett volna. Sajnálhatjuk, hogy néhányan csúnyán viselkedtek a románok elleni meccsen, most ennek a többség és főleg a csapat issza meg a levét. De ez van, mit tudunk csinálni? Tudom, hogy az emberek mennyire szeretik ebben az országban a futballt, jó lenne megragadni az esélyt, és örömöt szerezni nekik."

A FARE szerint, -akik életükben nem látták a bukarest táblát- ezért volt indokolt a zárt kapus mérkőzés:

Tehát egyelőre úgy néz ki, hogy marad a foteles, a kivetítős, kocsmás meccsnézés, fiainknak pedig össze kell szedniük magukat és győzelemmel zárni ezt a selejtezőt, hisz lássuk be, hogy itthon egy Feröer ellen kötelező házi feladat lenne a 3 pont.

Reméljük, hogy Belfast szelleme nem kísért.

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?