Blogolj!

Kikre cseréljük le a magyar válogatottat??? Cikk+szavazás

Trollfoci

Minden fórumon szembejön a 10 millió magyar szövetségi kapitány kommentje:

Le kell cserélni a magyar válogatottat!!!

Értjük mi ezt, mindenkinek megvan a véleménye, szólásszabadság van. De a kérdésünk az lenne, hogy kikre? Kikre kell lecserélni a nemzeti csapatot, hogy jobbak legyünk? Melyik lenne az a felállás, amivel agyonvernénk a norvégokat? Vajon van mögöttes tartalma az ilyen hozzászólásoknak, vagy csak odaböffentik a cikkek alá? 

Mert a megoldást mi is várjuk, de úgy érezzük, hogy az ilyen megnyilvánulások csak a szokásos hőzöngés kategóriába tartoznak bele, mert nem kínálnak semmiféle dolgot, ami előrébb vinné a magyar focit. Nagyon szimpatikusak voltak a feröeriek és mind a két mérkőzés alkalmával rendesen megszorongattak minket, pedig ugye csupa amatőrökből állt a csapat. Orvosok, pékek, halászok? Rájuk kéne lecserélni a magyar válogatottat? Összesen 6 darab pontot gyűjtöttek a csoportban, külön dicséret illeti őket, hogy lezúzták kétszer is a görögöket, nem úgy, mint mi, de jegyezzük meg, hogy kurva messze végeztek egy pótselejtezőt érő helytől, lehetnek bármilyen cukik is. 

Szóval akkor ez nem megoldás, ezt ki is húztuk a listáról. De akkor most rajtatok a sor, hogy a TrollFoci VÉRESEN KOMOLY szavazásán eldöntsétek, hogy kikre cseréljük le a magyar nemzeti tizenegyet!

Kikre cseréljük le a magyar válogatottat?

Szavazok

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?