Blogolj!

Oslo lesz az új bukarest?

Trollfoci

Meg vannak makkanva a norvég rendőri erők Osloban, úgy látszik, hogy agyukra ment a 700.000 forintos minimálbér és a 3500 forintos sör. Kurvára unatkozhatnak, mert valljuk be, hogy egy ilyen országban, ahol mindenki boldog tudatmódosító szerek nélkül, ahol kb nem történik soha semmi, ahol a lelátókon is csak kötögető, hangosan tapsolni sem merő szurkoló vannak, ott mit lehet csinálni egy biztos úrnak? Néha Olaf meghágja a bálnákat, arra kell kiosztani egy 1000 koronás büntit, oszt jó napot...

Na de most! Most jönnek a magyarok egy pót selejtezőre! Most aztán kibaszottul meg lehet mutatni, hogy ki a legény a fjordon! Egy héttel a mérkőzés előtt meg is küldték hivatalos közleményüket, amelyben megírják, hogy jaj annak, aki a szánalomig unalmas országukban valamit csinálni merészel. Körülbelül úgy kezelnek minket, mint amikor Attilával végigfosztogattuk egész Európát és jönnek a félelmetes barbárok keletről, miközben elfeledkeznek arról, hogy korábban Odin meg a lófaszjóska isteneik nevében lerohantak mindenkit és koponyákból összerakott Zara nyakláncokban pózolgattak a tetemek felett.

Megmutatjuk a közleményt és közben reagálunk is rá:

Fontos információk az norvég meccsel kapcsolatban! A norvég rendőrség a görög meccsen történtek miatt, és a görögöktől kapott információk alapján várhatóan nem lesz kedves a magyar szurkolókkal!

Jól van! Ne legyenek! Mi sem azért megyünk ki, hogy puszipajtások legyünk, meg egymás keblén mindenféle bizbaszt melengessünk, hanem azért, hogy verjünk kettőt, aztán hazajöjjünk.

-Az előzetes kommunikációk alapján várható, hogy kiemelten figyelni fogják a magyarok szinte minden lépését. A reptéren már várható, hogy a nagyobb létszámú társaságokat kísérni fogják.

Köszönjük szépen, hogy kijönnek elénk! Ez nagyon udvarias! Aki viszont nem kér ebből a gesztusból, az legalább a repülőtéren pakoljon el mindent, ami arra utal, hogy a mérkőzés vendégszektorába érkezett, ne mozogjon egyben, tömegesen, ne fesse ki magát bohócnak és máris adható egy osloi kis városnézés, bálnazsír shoppingolás, 3500 forintos sörvedelés.

-  Közterületen való italozás tilos és akit rajta kapnak azt el is viszik, meccs végéig bent tartják, büntetése minium 1700EUR - Közterületen való pirotechnika használata szintén tilos ugyanúgy elviszik az illetőt és büntetése minium 3000EUR.

- Szóval, ha nincs a zsebedben Líbia egy éves GDP-je és meccset nézni utaztad át a fél kontinenst és nem azért, hogy egy kellemes 23 Celsius fokos norvég luxusfogdán pihenj, akkor nyilvánvalóan nem fogod bebaszva lengetni a tüzeket a norvég policáj szeme láttára.

- Kemény ellenőrzés és alapos motozás várható a stadionnál - kést, pirotechnikát, füstbombát, műanyag és üvegpalackot, alkoholt, DROGOT, kamerát, nem lehet bevinni a stadionba - csak magyar zászlót engednek be a stadionba (magyar városnevekkel megengedett)

- Tehát, akkor a felsoroltakat ne vidd be a stadionba, a drogokat addigra meg fogyaszd el!

- Mindenkinek oda kell ülnie ahova a jegye szól, a mérkőzés időtartama alatt tilos elhagyni a helyet, ellenkező esetben kiküldhetik a szurkolót a stadionból.

- Na mondjuk erre kurva kíváncsiak vagyunk, hogy miként fogják betartatni, mert ez például Belfastban sem sikerült, ahol a jó öreg Láfertiék eleinte még ragaszkodtak ahhoz, hogy mindenki üljön le a helyére.

Lesz viszont egy közös találkozó, amely még szervezés alatt áll, melynek szervezője Gábor Sándor lesz, részletek később!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/22115/pics/14465672704160955_800x600.png
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?