Így fogjuk megnyerni az Európa Bajnokságot! (2. rész)

Trollfoci

Na, akad még olyan, aki azt hiszi, hogy nem nyerjük meg az EB-t? Az első kalapot kiveséztük, most következzen a 2. kalap, csakis profi szakértői elemzéssel:

Olaszország: Létezik még olasz foci egyáltalán? Azt eszik vagy isszák? Sehol nem jegyzik az európai porondon őket, csakis akkor lehet valamit hallani róluk, amikor BL meccseken 1-2 külföldi szurkolót megszurkálnak robogókról.  A catenaccio-s, szétolajozott hajú taljánokat darabokra szedjük, asszonyaikat megbecstelenítjük. Tedd a szívedre a kezed és mondj Balotellin kívül még 3 "olasz" válogatott játékost! Na, ugye, hogy nem megy...

Oroszország: Mint tudvalévő az oroszoknak fogalmuk sincs a labdarúgásról, minden valamire való sikerüket a mostani utódállamok hozták össze nekik. Putyinéknak manapság éppen elég dolguk van, ezért nem megfelelő koncentráltsággal lépnek majd pályára ellenünk és belezavarodnak a hülye ciril betűs neveikbe. Storck húz egy merészet és Mezey "Tészta" György csatársorba küldésével 12-őt verünk a ruszkiknak, akik majd mehetnek haza.

Svájc: Elkap a röhögés... Ennél unalmasabb, lóf@sz országot Európa nem b*szott! Ezek olyanok, hogy szilveszterkor a konfettit egyenesen a porszívóba öntik. Mit keresnek egy EB-n? A svájciak egy dologban jók, méghozzá, hogy a pápát őrizzék, védjék. Mondjuk ki is esett az MB1-ből, még ezt sem tudták rendesen csinálni. Sima 0-3726-al hozzuk a meccset ellenük, még az is gólt fog rúgni, aki nem akar...

Ausztria: Ezek a "sógorok" a történelem folyamán mindig belehúztak minket valami hülyeségbe, de ez most nem fog megtörténni. Király Gábor és Szalai mesterhatosával verjük el őket. Meccs után meg a kapufákkal és a szögletzászlókkal.

Horvátország: miattuk meg a mocskos szar cédula miatt kesergett anno Kálmán bácsi, a büdösúristenit. Suker már visszavonult, maccsuk, momentumuk sem lesz ellenünk. Esetleg egyetlen bekapott gólért elfogadunk pár horvát tengerparti utazást, meg hozzárakhatnak pár csevapcsicsát, máshoz úgysem értenek.

Ukrajna: Az egy valamire való játékosukat Stadler Józsi bácsi is elzavarta Akasztóról, innentől kezdve nem érdemes belemenni semmilyen elemzésbe az ukrán focit illetően, mert annyira ultragagyi meganullák, hogy azt kifejezni nem lehet!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/22699/pics/14484682249685063_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?