Blogolj!

Kiszáll a Telekom a Ferencvárosból???

Trollfoci

Szerződést bontott a Ferencvárossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya erősítette meg az Indexnek.

Az FTC elnöke többször kijelentette, hogy nem hajlandó kompromisszumra, hogy a szurkolókat -azok egy jelentős részét- le kell cserélni és ragaszkodik a vénaszkennerhez diszkriminálva ezzel az FTC szurkolóit vagyoni helyzet és szurkolói szimpátia alapján. A Ferencváros idén is nagy célokkal készül a BL és EL szereplésre, amit egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna.

“A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott a Ferencvárossal, erről a Clubot ma délelőtt írásban tájékoztattuk.
Nagyra értékeljük az FTC sportban elért eredményeit, köszönettel gondolunk vissza az együttműködés napjaira, a közös munkára. Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az Elnök úr diszkriminatív, megkülönböztető, diktatórikus gyakorlatát és nyilatkozatait, ez élesen szemben áll a Telekom általános elveivel.”

“A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak, szegényebbeknek és gazdagabbaknak szurkolói szimpátiától függetlenül a Telekom által szponzorált sportkluboknál egyaránt azonos jegyhez jutási feltételeket biztosítsanak és minden körülmények között fenntartsák az egyenjogúságot.” – írta megkeresésünkre a Magyar Telekom sajtóosztálya.

Természetesen ezt csak álmodtuk, kitaláltuk, ha úgy tetszik ez egy “hoax”...

http://ckozep.hu/category/friss-hirek/

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/23218/pics/14502887537668888_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?