Blogolj!

Huszti vagy hiszti? Szavazás!!!

Trollfoci

 "Egy: a válogatottságot kétezer-tízben lemondtam, és nem az a típus vagyok, aki megváltoztatja a véleményét. Kettő: szégyellhetném magam, ha azok után, hogy mások végigküzdötték a selejtezősorozatot, csak úgy besétálnék az Eb-re. Ha valaki most garantálná, hogy Franciaországban döntőt játszik a magyar válogatott, akkor sem térnék vissza."”- nyilatkozta Huszti Szabolcs a Nemzeti Sportnak.

Mindenkinek megvan a véleménye a "Huszti ügyről", így nekünk is, de távol álljon tőlünk, hogy állást foglaljunk, mert akkor elszabadulnának a kommentek között az indulatok, mondjuk így is elfognak, hisz elég megosztó személyiség lett a kiváló labdarúgóból, aki most Kínából igazolt vissza Németországba.

Két opciót tárunk elétek, amelyekre szavazhattok belátásotok szerint, vagy további hozzászólásaitokat a témával kapcsolatban a TrollFoci oldalán helyezhetitek el komment formájában.

A válasz: Teljesen megértem Huszti Szabolcs döntését! Egy ilyen közegben én sem jönnék vissza a magyar válogatottba. Az MLSZ változtasson a politikáján, legyen újra élmény magyar futballmérkőzésekre járni, adják meg a kellő tiszteletet a játékosoknak, a szurkolóknak, garantálják a teljes változást a gyökerektől kezdve a profi futballig.

B. válasz: Nem! Nem értem meg Huszti Szabolcs döntését! Egy magyar játékosnak kutyakötelessége lenne magára húznia a címeres mezt, ha hívják és még meg is kéne köszönnie! Nem a szövetségért, a kapitányért, hanem Magyarországért és a szurkolókért kell játszania. Egy Huszti kaliberű játékosra nagy szüksége van a nemzeti csapatnak.

A "Huszti ügy"

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/23618/pics/14519086382365524_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?