Blogolj!

Exkluzív képek az adminokról, melyeket még soha nem láttál!

Trollfoci

Kezdjük is rögtön Sanyi adminnal, aki nyíltan felvállalja másságát, azaz, hogy antialkoholista. A képen is valami sok ezer E betűs, édesítőszeres kotyvalékot fogyaszt, mert vigyáz az alakjára. A kép anno egy adidas reklámfilm forgatásán készült róla. Sanyika szenvedélyes büdös bogár gyűjtő, amelyeket a hónaljára felkötözve tárol.


G. admin, azaz Gabi továbbra is nagyon laza, pedig harmonikus párkapcsolatban él kedves kis feleségével. Amint látható, a házasság nem tette papuccsá, továbbra is ő hordja a nadrágot. De ő is mossa és ő is vasalja...


Kálmi, azaz K. ügynök. A fotóból kiderül, hogy mennyi egy TrollFoci admin napi keresete, egyszóval ennyivel húzunk le titeket tudat alatt, amit észre sem vesztek. A Miss TrollFoci 2015 megszervezéséért és megbundázásáért, plusz a győztes Annától kapott pénzből csak azért vesz minden nap 3 kiló szarvasgombát, hogy kibaszhassa a kukába, mert szar az íze.


H. admin nagy horgász. A kép csalóka, ugyanis Lacika elég egyedi fajtáját választotta eme nagyszerű és idegnyugtató sport gyakorlására. Ő a nemi szervére kötözi a damilt, úgy lógatja be. Múltkor egy 110 kilós harcsa orgazmus közeli állapotig rángatta.


Levi admin, aki titokban holland szurkoló és Arjen Robbenre folytat napokig tartó önkielégítést. Beteg és perverz partijaiba néha a macskái is beszállnak. Az állatvédelmi felügyelet első számú célpontja.


Ferike, a csapat legújabb tagja, aki egyszerűen egy büdös nagy, ótvaros szolnoki paraszt.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/24108/pics/14533656709202626_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?