III. TrollFoci Mennyei Torna Mosonmagyaróvár

Trollfoci

Akinek még nem tűnt volna fel, annak most már lassan világossá válhat, hogy Mosonmagyaróvár, ez a nyugat-magyarországi kisváros megkülönböztetett figyelmet kap már évek óta a TrollFoci oldalán, és nem véletlenül...

A SZE MÉK Hallgatói Önkormányzatának szervezésében, immáron a harmadik alkalommal került a kispályás labdarúgó torna megrendezésre. Idén rekordidő alatt telt be a 20 hely, hisz egy nap sem kellett hozzá és már nem tudtuk több csapat jelentkezését elfogadni. A helyi TrollFoci olvasók mellett, Győrből, Sopronból és Dunaszerdahelyről érkezett a legtöbb csapat.

A tornát a Móvár Cheerladers műsora nyitotta.

A pénteki nap folyamán 4 csoport küzdelmei zajlottak. Már az elejétől látni lehetett, hogy melyek azok a csapatok, akik komolyan veszik a tornát és kik azok, akik egy jó buli és egy kis foci miatt jöttek el, mert patakokban folyt a sör, a bor és a pálinka.

Az első estét egy hatalmas buli zárta a Gazdász Klubban, ahol rengetegen gyűltek össze és DJ Dagobert húzta a talpalávalót. Talán ennek is köszönhetően fáradtan és álmosan, de legfőképpen lassan is indult be a második nap, az utolsó csoportküzdelem után máris jöhettek a középdöntők, amelyekre a MOGAAC Sportcsarnok lelátói szépen meg is teltek.

A második nap összefoglalója:

Közben Sándor ön jelölt TrollFoci adminná vált és hurrikánként csapott le minden szembejövő emberre kérdéseivel:

A III. Mennyei Kispályás Labdarúgó torna helyezettjei:

I. Úthenger Győr

II. Firgek


III. ejakuLAZIO


A torna legjobb kapusa, Vígh Zsolt a győztes Úthenger Győr csapatából került ki. A gólkirályi címet Karika Attila szerezte meg, míg a legjobb játékos díjat, ahogy három éve folyamatosan, most is Bedő Patrik gyűjtötte be, míg a legszimpatikusabb csapat kategória győzelme a helyi 49 nevű formációé lett.Köszönjük a szervezők, Tarró Judit, Varga Máté és Greiner Dávid Szilveszter munkáját, minden csapatnak a részvételt és a sok nézőnek, aki kilátogatott a rendezvényre.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/25065/pics/14555247618503953_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?