NYERÉSZKEDŐ UTAZÁSI IRODÁK TÁMADJÁK AZ ULTRÁKAT

Trollfoci

A 444.hu internetes oldalon jelent meg egy írás, arról, hogy a szurkolók maguk között oldják meg a franciaországi EB-re az utazást. Ez teljesen megszokott dolog, hiszen évek óta a magyar fanatikusok,az  http://indulazutazas.com/, M.Tóth Marianna által szervezett túrákat részesítik előnyben. Ez teljesen természetes, mert évről-évre szinte ugyanazok az emberek, baráti társaságok töltik meg a buszokat, akik semmiféleképpen nem választanának utazási irodát, több okból sem:

- irreálisan magas árak

- irreálisan magasan kínált EB jegyek

- nyilvánvaló, hogy csakis a lehúzásra mennek

- egy utazási iroda által szervezett út, köszönőviszonyban sincs az eddig megszokott túrák hangulatával

- egy utazási iroda által szervezett utat nem csak az a közeg választja, amely sok-sok éve követi a magyar válogatottat jóban-rosszban

Ezernyi okot fel lehetne még sorolni, hogy miért nem indulnánk meg egy irodával, de minden minden bizonnyal, csak az EB láz miatt kilométereket faló 48 éves Bözsi néni és Pista bácsi, már attól agyhúgykövet kapna, amikor a busz még el sem indulna, de már ciccennének a sörök, járna körbe a pálinka, ne adj Isten még dalolászásra is vetemednének a szurkolók... Ha hozzávesszük még, hogy néha azért magasba emelkedik a benzinkút mellett egy-két füstbomba, minden bizonnyal az első pihenőnél Bözsi néni és Pista bácsi gyalog futna hazáig...

Hogy miért támadják a hölgyet? Teljesen egyszerű a válasz: pénz, pénz, pénz! Semmi más! Tudtuk, hogy ez lesz, amikor kijutottunk 44 év után az Európa Bajnokságra, hogy boldog-boldogtalan neki akar indulni Franciaországnak. Ezt nagyon jól tudták az utazási irodák is, akik most minden fillérüket féltik. Érdekes módon eddig nem volt semmi baj ezekkel az utakkal, mert például a román túrák idején ezek, a most hangos irodák úgy elbújtak, hogy még a telefont is rábaszták az emberre, ha érdeklődött náluk a román-magyar meccs kapcsán. "Mi nem foglalkozunk futballal!"- hangzott el a válasz a kérdésre. Nem láttunk szervezett utat Kisinyovba, Szófiába, Tallinba, Helsinkibe, Athénba, stb, sehova... Na de most nagy barátaink lettek, hisz nagyon jól tudják, hogy a nyári program adott a futball szerelmeseinek és jó nagy haszon reményében most minden kiutazni vágyót le lehet húzni.

Tisztelt utazási irodák! A magyar futballszurkolók nem az Önök emberei! Higgyék el, hogy nem az Önök túlárazott, szotyizó, popcorn zabálós, "ülj nyugodtan a helyeden Marseille-ig" útjait fogják választani. Megkérjük Önöket, hogy tisztességes eszközökkel vonzzák be magukhoz az utazni vágyókat, hisz rengeteg ember készül az EB-re. Nem hinnénk, hogy ennek a pár száz embernek a hiánya döntené romba az Önök cégét.

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/25550/pics/14569292616219704_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?