TROLLFOCI, TIBI ATYA, FÜHRERIN ÉS A FINNEK ESETE

Trollfoci

"Hatásvadász cím! TrollFoci bassza meg! A barátaidból élsz, te féreg!" - mondaná nekem a történet főszereplője, akinek a becsületes nevét természetesen nem fogom leírni, a történet szempontjából teljesen lényegtelen.Nevezzük mondjuk Kukának...

Tegnap este elértük a 300.000 kedvelést, amit nagyon köszönünk nektek, aztán ettől felbuzdulva úgy döntöttünk Kukával és a barátnőjével, hogy elnézünk egy közös ismerősünk pöpec helyére MAX 1 sörre. Mondanom sem kell, hogy ez nem jött össze, mert csak úgy maguktól csapolódtak a korsók és egymás után érkeztek a finom meggypálinkák, pluszba még belefutottunk a Tibi atyás srácokba is, akik búcsúztatták a kis "Führerin" pultos lányukat, ILLUMINATI CONFIRMED, avagy összefújja a szél a milliárdos "vicces oldalam van a internetten" tulajdonosokat.

Barátom már igencsak kezdett elhajolni a sok finom nedűtől, amikor érdekes beszélgetés ütötte meg a fülünket. A szomszéd asztalnál valami érthetetlen nyelven karattyoltak és Kukám az életét tette fel arra, hogy ő bizony kideríti, hogy kik ezek , honnan jöttek, ja és természetesen a legfontosabb, hogy MI A FASZT AKARNAK? A hihetetlen mélységű és nyelvi varázslatosságokkal teli dialógust változtatás nélkül közlöm:

- Hááájgájsz!!! Verárjúfróm?

- Hello! From Finnland.

- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ DZSUDZSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK BALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁZS!!! Annak a köcsög kapusotoknak még a Szalai is rúgott gólt bazdmeeeeeg! Ezzel a tudattal kell élnie élete hátralevő részében!

- Sorry, what?

- Áj széj, ví fákd jú in fúúútbáááll!!!

- Really? And in ice hockey?

Itt meg kell állítanom picit a sztorit, mert észrevettem Kuka arcán, hogy nem igazán erre a válaszra számított. Mondjuk én sem. Feljöttek emlékeimben a régi finn futballhősök, Litmanen, Kalevala, Jolopukki. Azt gondoltam, hogy a srác velük fog érvelni, de erre csakúgy bekérdez egy ice hockey-val? Kuka agyán nem futottak, nem cikáztak ilyen gondolatok. Tiszteletteljesen megvárta,míg az összes finn ráfigyel és csattanós, mindent kielégítő választ adott arra, hogy életünkben nem fogjuk soha elverni a finneket jégkorongban:

- Akkor a KURVA ANYÁD!!!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/26736/pics/14613079764412114_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?