Blogolj!

ÓRIÁSI TROLLT FOGOTT A BORS

Trollfoci

Sztárpárok jönnek, sztárpárok mennek, ami biztos, hogy minden rezdülésükről informál minket a bulvármédia. Nem történt ez másként az ex-TNT-s csávó (a kopasz) és a VIVÁ-s műsorvezető csaj esetében sem.

Oké, szétmentek, eladtak velük pár lapszámot és kész – gondolhatnánk. De itt még nincs vége, ugyanis itt lépett be a képbe a foci. Méghozzá Szalai Ádám személyében. Ugyanis, hogy, hogy nem, a bulváros kollégák megtudták, hogy miután Iszak Esztinél szabaddá vált a pálya, mondhatni be lehetett piszkálni, pöckölni, tuszkolni, ezt nem más tette meg, mint az osztrákok réme.

Mivel a pletykát nem erősítették meg a felek maguktól, show must go onalapon, a Borsnál önerőből próbálták meg előre mozdítani a dolgokat. Fogták magukat, és írtak egy levelet az ország egyetlen Szalai Ádámjának, hogy ugyan mondja mán meg, hogy mostan akkó kezelgeti eztet az Eszti leányt, vagy se! Legalábbis úgy néz ki, hogy azt gondolhatták, Ádámunk az egyetlen ilyen nevű férfi kis hazánkban, vagy, ha nem akkor, nem tudjuk, hogy miért sikerült az első szembejövő szalaiádámos e-mailcímre elküldeni a kérdéseket. Mert, hogy bizony ezt csinálták. Aki meg megkapta, a velünk élő pár ezer Szalai Ádám egyike, válaszolt is. Őszintén, ahogy kell.

"Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok min­dentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkoz­ni."

Azt is megérdeklődték, vajon közrejátszott-e Ádámunka TNT-s Ákossal való szakításban.

"Ákossal nem volt soha nézeteltérésünk, de úgy gondolom, hogy egyrészt mindannyian felnőtt emberek vagyunk, és amennyiben szükséges, meg tudjuk beszélni a dolgokat – akár a szemé­lyes témákat is –, másrészről a szakítás, véleményen szerint csak a párkapcsolatban lévő két emberre tartozik, senki más­­ra."

A Borsnak tehát balszerencséje, nekünk viszont óriási szerencsénk, hogy, mint látható, pont egy bitang nagy trollal sikerült összekeverniük a válogatott 11-esét.

Köszönjük Ádám!
Azt is mondhatnánk: SZALAI!... EGY IDE!

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/29675/pics/14720132469558795_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?