Blogolj!

ILYEN EGYSZERŰEN MÉG NEM TUDTÁL MECCSET NÉZNI

Trollfoci

Nagyon sokszor kérdeztétek tőlünk, hogy egy-egy meccset hol tudtok megnézni, melyik sportcsatorna közvetíti. Eleinte próbáltunk mindegyik érdeklődésre választ adni, de aztán megszaporodtak az ilyen jellegű érdeklődések, mi meg férfiasan bevalljuk, hogy átsiklottunk felettük, mert szinte már lehetetlen volt mindegyikre válaszolni. 

Ha az ember nem tudja, hogy mikor adja az M4 sportcsatorna az általában nézőcsúcsot hozó Mezőkövesd-Gyirmót meccset, akkor  szépen megnyitja a google keresőt és pár lépésben végül is megtudja, de ugye fogy az a drága mobilnet. :)

Itt jön képbe a MECCSBOX alkalmazás, ami INGYENES! Ráadásul nagyon jó! A sportcsatornák rengeteg  futballmérkőzést közvetítenek, BL, EL, nemzeti bajnokságok, válogatott meccsek, barátságos meccsek, ezt átlátni nem egyszerű. Az alkalmazásban  csak foci van, könnyen átlátható, hogy melyik csatornán, mi megy élőben. Emellett be lehet állítani a kedvenc csapat találkozóit és egyszerűen követhető, hogy ők mikor játszanak, és azt közvetítik-e egyáltalán.

A nemzeti válogatott mérkőzéseit itthon az M4 közvetíti, de ha például kíváncsi vagy, hogy a románok, hogyan rúgják megint ki a stadionból 1:1-es állásnál a büntetőt, vagy éppen Cristiano Ronaldot, hogyan fűzi be bőrbe oda-vissza egy andorrai kecskepásztor, továbbá Nikolicsék BL mérkőzéseiről sem maradnál le, akkor neked ajánljuk a MECCSBOX alkalmazást.

Emellett pedig  jó hír, hogy országos, több, mint 120 kocsmából/pubból álló sportbár kocsmakereső is van az applikációban, ahol lehet nézni a meccseket, ha nem fogod a digit és a haverokkal többen megsasolnátok a pohár fenekét.

Android APP:
http://bit.ly/1VDbYxI
iOS APP:
http://apple.co/20YNs9D

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/30033/pics/14730717697306113_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?