SZ*RJUNK A FERÖERI EREDMÉNYRE!!!

Trollfoci

Feröer nagyon szép ország. Most dobjanak rám követ, de Feröer tényleg nagyon szép, de csak úgy fél órán keresztül. Aztán megunja az ember, legalábbis én meguntam.. Gyönyörű tájak, hegyek, öblök, random birkák, bálnás kulcstartók, aztán ennyi. Amíg autóztunk a stadion fele, szinte mindenhol ugyanaz a látvány tárult a szemünk elé, alig vártuk, hogy beérjünk a fővárosba, hogy kicsit vegyülhessünk a helyiekkel.

Nem tudjuk, hogy kizárólag miattunk nem nyitottak ki a vendéglátóipari egységek, de pár kivételtől mindenhol azt mondták, hogy zárva vannak, vagy éppen le van minden helyük foglalva. Fura, de barátságos népség. A stadionnál fotózgatva pályamunkásokba botlottunk, akik széles mosollyal, folyékonyan káromkodtak magyarul. Kérdésünkre, az egyik elmondta, hogy az édesanyja Budapestre járt egyetemre, így a kedves mamától való a szitokáradat.

Már akkor azon beszélgettünk a többiekkel, hogy mit csinálhat az ember egész nap ezeken a szigeteken? Mivel lehet itt elütni az időt. Lehet, hogy ez egy ottani lakosnak teljesen természetes, mert nyilván az, de nem tudtuk magunkat a helyükbe képzelni.

A meccs után a feröeri és a magyar szurkolók kis csoportokban beszélgettek. Mi is beszédbe elegyedtünk egy kis hölggyel, aki láthatóan nagyon boldog volt. Kérdésünkre elmondta, hogy ez egy nagyon jó eredmény számukra, bíznak, folyamatosan bíznak, de a szívük mélyén tudják, hogy nem ők a legesélyesebbek, hogy ebből a csoportból kijussanak a vb-re. De nem zavarja, ő így is boldog. Egy gyönyörű szép, fiatal, tipikus északi, szőke hajú, kék szemű leányzó volt. Egy halfeldolgozóban melózik minden nap, a cégük a válogatott szponzora és az egyik kollégája is a nemzeti tizenegyükben rúgja a bőrt. Ezért jött ki a meccsre, elmondhatatlanul boldog és reméli, hogy nem haragszunk rá emiatt.

Ja, és "Szarjunk a feröeri meccsre! Itt még jó pár válogatott megüti majd a bokáját!"

Sok szerencsét kívánt a továbbiakban, de sajnos mennie kellett, mert reggel kezd a halfeldolgozóban. Szerinte a kollégája szabadnapot kap a mérkőzés miatt, bár ebben abszolút nem biztos...

(a kép illusztráció)

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/30075/pics/14732327417508128_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?