Blogolj!

HOGY MI LESZ 13 ÉV MÚLVA? MOST KIDERÜL!

Trollfoci

2029-ben...

Már csak 2 év van hátra Lionel Messi letöltendő börtönbüntetéséből. Az egykori argentin klasszis még 2017-ben került a rácsok mögé, miután a Diego Maradonával közösen indított Kokó-Kóla nevű cégük közel 50 millió eurós jövedelmével nem tudott elszámolni.
Messi egy interjúban elmondta, leginkább az ánusza épsége miatt örül a büntetés lejárásának. Egyébként nem sokkal a „beköltözés” után Messi a személyzeti kijáraton szökést kísérelt meg, ám nem érte fel a kijárati ajtó kilincsét, és mire talált egy hokedlit, a börtönőrök lekapcsolták. 

Franciaország csapata nyerte az U21-es labdarúgó Európa-bajnokságot. A gallok a döntőben Németország válogatottját múlták felül 3-1 arányban.  A franciák már a 8. percben vezetést szereztek Anulu góljával, a 35. percben pedig a Mohamed felrúgásáért ítélt büntetőt Ongo-Mongo értékesítette.
A Nationalelf Karabatoglu révén ugyan még szépíteni tudott, de a franciák harmadszor is betaláltak, ezúttal Abdullah volt a gólszerző. A germánok győzelmi esélyei végül Musztafa kiállításával szálltak el, így be kellett érniük a második hellyel.

Szinte biztos, hogy Románia elvesztette esélyeit a 2038-as foci-világbajnokság megrendezésére.  A FIFA képviselője a helyszínen szeretett volna meggyőződni a bukaresti stadion állapotáról, ám ez kis híján kudarcba fulladt.
A képviselő egy Bukaresthez közeli benzinkúton éppen tankolási költségeit szerette volna rendezni, ám mire visszaért, autójának már hűlt helye volt. A román fővárosba csak 3 órával később sikerült beérni, miután felszállt egy vonatra, amely felől a felsővezetékeket is kilopták a helyiek.
A románok egyébiránt 1998-ban szerepeltek utoljára világbajnokságon. A mostani (2030-as) vb-selejtezőn legutóbb San Marino ellen játszottak, és kaptak ki, miután
1-0-s San Marino-i vezetést követően a csapatuk 90%-a átállt a miniállam oldalára, így 0 ponttal és 0-29-es gólkülönbséggel zárták a selejtező sorozatot, csoportjuk utolsó helyén.

„NEM, NEM, NEM!!! OJJOJJOJ” – fakadt ki Bernt Hulsker, a norvég tv riportere, miután a 2030-as VB pótselejtezőjének sorsolásán Norvégia Magyarországot kapta ellenfeléül. A sorsolást követően azonnali hatállyal lemondta a válogatottságot a veterán norvég Even Hovland, miután elterjedt a pletyka, miszerint a magyar szövetségi kapitány,
Dárdai Pál a válogatottságtól korábban visszavonuló Böde Dánielt reaktiválja a pótselejtezők idejére.

Madocsán immár 10. alkalommal rendezték meg a Zsíros kenyér Fesztivált. Az esemény VIP vendége Böde Dani volt, aki a zsíros kenyér készítő verseny zsűrizésében is aktív szerepet vállalt. A település polgármestere a Főtéren felavatta Madocsa legújabb nevezetességét: a Hovlandot éppen földhöz b*szó Böde Danit ábrázoló szobrot.

Igazi rangadóra van kilátás X megye III. osztályában:
az Egervári Sándor vezette Előrelépés SC fogadja Pintér Attila együttesét, az Érdemeim FC-t. Egervári nyilatkozatában kiemelte, hogy taktikáját egy szoftverprogram segítségével állította össze, igaz, némi időre szüksége volt a 8.1-es verzió kiismeréséhez.
Pintér Attila szerint csapata meccsről-meccsre jobban alkalmazza a lövőhelyzeteket, de a tolódási problémák továbbra is fennállnak. A frissen igazolt Rudolf Gergely egyelőre nem találja góllövő cipőjét, így elképzelhető, hogy Pintér csak a kieső helyen álló Jugóhetesi (edző: Csank János), és Zsetonfalva (edző: Bognár György) ellen szerepelteti a kezdő 11-ben.

Mándoki Gergő

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?