BERND STORCK FIGYELMÉBE AJÁNLANÁNK!!!

Trollfoci

Hetek óta tartja jó formáját a marosvásárhelyi származású Fülöp István, egy eddig ismeretlen magyar játékos a román első osztályban. Idén nyolc találkozón, hétszer talált be ellenfelei kapujába a Botosani középpályása és a legutóbbi mérkőzésén is eredményes volt Gheorghe Hagi Konstancája ellen, igaz egygólos vereséget szenvedtek, de ekkor "Fülöp Isti", ahogy arrafelé mindenki nevezi már nem volt a pályán.

Maros megyében született. Pályafutását a Marosvásárhelyi Sportiskolában kezdte, onnan igazolt a Nyárádszereda csapatába. Három évig szerepelt ott, aztán a Szászrégeni Lendület-ben kapott egy olyan lendületet, hogy a román első osztályban találta magát. Nem is hívták oda, csak meghallotta, hogy játékosokat keresnek, odament, rúgott pár gólt, majd szerződést kötöttek vele. Azóta is ott van, már 4 éve. Az ő góljainak köszönheti az észak-moldovai csapat, hogy tavaly az élvonalban maradt és azt is, hogy az idei bajnokságban a harmadik pozíciót foglalják el.

Állítólag már Christoph Daum, a román válogatott trénerének is felkeltette a figyelmét Fülöp kiváló formája, éppen ezért ajánljuk Storck mester figyelmébe Fülöp Istit, hogy minél előbb csapjon le rá, mielőtt a játékost elhalásszák Mordorba...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/30304/pics/14740985625555508_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?