ÖTEZER KILENCSZÁZÉRT SZ*PHATSZ TE IS!!!

Trollfoci

2014-ben átadták a Fradi új stadionját. Nagy csinadrattával, repülőkkel, amelyek a tervezettnél hússzor magasabban szálltak el a stadion felett és a sokáig begyakorolt figurát, hogy nemzeti színű füstöt húznak ki maguk után, nos azt Ferencvárosban nem látták, de Soroksár felett kurva jól nézett ki. A Groupiban nincs semmi különös egy stadionhoz képest: van körben lelátó, középen fű. Van kivetítő, amin az eredményt írják ki, és eljött a nyitómeccsre a biszi-baszi Cselzi gálameccset gurigázni. Még az ismert játékosaik közül is hoztak néhányat, meg kaptunk egy tolmácsot Murinnyó mellé, akin hónapokig röhögtünk. Parádés megnyitó!

Aztán néző meg mégse lett több, sőt.

Szerintünk ezt a konklúziót vonhatták le az MTK-nál is. Legalábbis erre enged következtetni az, hogy ők inkább a ma divatos gerilla-marketinget választották, bár az igaz, hogy kicsit sajátos értelmezésben. Igaz, erről vajmi keveset tehetnek, annál inkább mi, a TrollFoci, hisz 3 napig csak az MTK-tól és a kivetítős pornótól volt hangos a honi sajtó, sőt! Vezető hírek voltak a legnagyobb hírműsorokban. Szívesen Dajcs Tomi bácsi!

Ma  átadják az MTK új stadionját, amelynek építésén és az esemény szervezésén jól látható, hogy tanultak az FTC hibáiból. Lelátó helyett ugyanis katlanhangulat lesz benne, a kivetítőn pedig nem az eredményt mutatják, hanem Michelle Wild pornó oscar-díjas alakítását. 

De, ami még ennél is nagyobb szopás/szopatás, hogy nem bíbelődtek azzal, hogy olyan napon legyen a banzáj, amelyiken mondjuk nem játszik éppen tétmeccset a meghívott ellenfél, ugyan! Hát minek, mikor így is itt lesz a Sporting... a C-csapattal.

Mindenesetre a célt elérték: telt ház lesz (5900-ért fejenként) és mindenki erről beszél. Egyelőre.
Hogy szurkolni hányan fognak, mondjuk 1 hónap múlva, azt meg majd meglátjuk.

Tipikus kis magyaros stadionavató: hangos előkészületek, méregdrága belépő, és egy közepesen világhírű csapatnak az ifije fut ki a gyepre...

A kilátogató néző sz*pott most egyet 5900-ért és nem Michelle Wild...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/30946/pics/14763417099260855_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?