POFÁN VÁGOTT VŐLEGÉNY, AZAZ ILYEN EGY LÁNYKÉRÉS A MEGYEIBEN!

Trollfoci

Lánykérésre volt hivatalos a TrollFoci, méghozzá egy mennyei megyei mérkőzésre, az Üllő-Pánd derbire. Két hónapon keresztül zajlott a szervezés, hogy Koncz Bence barátunk, a TrollFoci All Stars csapatának gólpassz királya meg tudja kérni barátnője kezét.

A korai gyülekezőn pisszentek a sörök, gurultak le a pálinkák és természetesen folyamatosan ment Bence zrikálása, hogy ha párja nemet mondana a nem mindennapi lánykérésen, na az lenne az igazi nagy sztori. Molinó, görögtüzek, füstbombák, zenekar, szurkolók, minden adott volt ahhoz, hogy felejthetetlen legyen ez a nap.

Több szempontból az is lett végül, hisz a csapatok kivonulásakor egy túlfűtött, magát az atyaúristennek gondoló, a büfében jó pár pohárkával magába öntő mindenes gondnok teljesen felesleges fontoskodása tömegjelenethez vezetett, ahol elcsattant pár pofon, sőt még a barátai segítségére siető vőlegény is benyelt egy-két parasztlengőt. Mondhatni tényleg vérét adta a menyasszonyért...

Utólag visszagondolva már teljesen viccesnek és abszurdnak tűnik a helyzet, de mindenki azzal nyugtázta a történteket, hogy ilyen egy IGAZI mennyei megyei lánykérés!

Bence barátunk időtlen idők óta gólt szerzett a mérkőzésen, így ajánljuk neki, hogy minden hétre szervezzen egy ilyen eseményt, akkor biztosan gólkirály lesz, plusz nyithat egy szerájt is...

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/31486/pics/14782445871332063_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?