KIJEV NEM ÁZSIA, DE SZÁMÍT EZ? - cikk és szavazás

Trollfoci

Február közepét taposva megállapíthatjuk, hogy az idei, szezonközi transzferidőszak gyakorlatilag arról szólt, melyik légiósunk tud távolabbi országba igazolni.

Nikolics Ámerikát készül meghódítani és, ahogy a fogadtatását elnéztük, a klubon nem is fog múlni, hogy király váljon belőle. Guzmics Kínába igazolt, épp úgy, ahogy Huszti Szabolcs is (aki már visszatérőnek számít ott). Aztán ott van még Feczesin, aki angol(os) nyilatkozatával varázsolt el minket, melynek elmondásához meg sem állt Dél-Koreáig.

Válogatottjaink közül az üdítő kivételt Kádár Tamás jelentette, akit az utolsó pillanatban, azaz tegnap mutatott be a Dinamo Kijev. Az "üdítő kivétel" jelző persze nem a többieket minősíti, hiszen simán lehet, hogy jól igazoltak a távol-keletre távozók és Nikó is, inkább szól a rendszeresen nemzetközi porondon is vitézkedő ukrán csapatnak.

Ha Kádár olyan teljesítményre lesz képes, mint a válogatottban, akkor oszlopos tagja lehet keleti szomszédunk kirakatcsapatának. Legalábbis szerintünk. És szerintetek? 
SZAVAZZATOK!

Jól igazolt Kádár Tamás?

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/33829/pics/14868062702624960_800x600.png
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?