SZABADSÁGOT STADLER JÓZSI BÁCSINAK!!! - CIKK ÉS SZAVAZÁS

Trollfoci

A legfrissebb hírek szerint a magyar futball legszínesebb, egyben legvitatottabb személyiségét, az akasztói csodatevő juhászt, Stadler Józsi bácsit újabb 5 esztendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság.

Csekélyke 420 millió forint adótartozással vádolják (na de ki számolja már?), miközben az argentin kerti törpe sokkal nagyobb összeget nem fizetett be. Mondjuk őt a börtön helyett Párizsban tették análba...

A futballt szeretők körében kedvelt öreg úgy járkál már ki és be a börtönbe, mint az ellenfél támadói a diósgyőri védelmen. Józsi bácsi rengeteget tett a magyar futballért, a saját magáról elnevezett csapathoz sorba álltak a játékosok, turisták hada rohamozott meccsnapon a Bács-Kiskun megyei futball fellegvárába. A mai napig rengeteg legenda terjed az akasztói kaszin... khmmm stadion mindennapjairól.

Egyébként a stadion, mely lassan az enyészeté lesz, évek óta keresi gazdáját potom 220 millió forintos eladási áron. Ha követőink között akad valaki, akinek rendelkezésre áll ekkora összeg, igazán megvehetné!

LV. admin utózöngéje: Óóó, micsoda párost alkothattak volna ők ketten Repülős Gizivel! Mindenki az unokájuk szeretne lenni!

Negatív vagy pozitív személyiség számodra Stadler Józsi bácsi?

Szavazok

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/35384/pics/14885452092902918_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?