EGY FUTBALLSZURKOLÓ NAPLÓJÁBÓL / 1. RÉSZ

Trollfoci

Kurva másnaposan ébredtem, mert Cucuékkal tegnap megittunk 6 liter kevertet, nem is emlékszem, hogy jutottam haza... Álljunk csak meg! Még be sem mutatkoztam: Béci vagyok, a hentes. Amióta az eszemet tudom izzig-vérig Mázakerettye szurkoló. 35 éves lettem idén és még mindig fateréknél lakom. Életvitelemből adódóan így a legkényelmesebb, nincs gondom semmire, rezsit nem fizetek, enni mindig kapok, ha meg inni akarok, akkor tele van a pince a fater teniszlabdából, bicikliláncból, gumiabroncsokból összegereblyézett és kifőzött pálinkájával. Ha meg akadékoskodik az öreg, akkor elveszem a légzőkészülékét, ettől valahogy mindig megenyhül...

Korán keltem, mert ma nagy nap van! Hétközi kupaforduló a szar szemét szar újalmásiak ellen, akiket szívemből gyűlölök. Reggelire gyorsan megittam egy nagy pohár vért, tarkón vágtam a muttert, hogy dobjon meg már egy tízezressel, me' nem úgy van az, hogy szégyenszemre egy fillér nélkül indulok el itthonról.

Útközben arra lettem figyelmes, hogy hangos kiabálások verik fel az utca csendjét. gyorsan oda is siettem és darabokra szétkúrtam egy óvodai kiscsoportot, mert a kerítésen keresztül mutogattak. "- Ne pózerkodjál, a kurva anyádat! Pakolj fel, geci!" Beugrottam közéjük és szanaszét szedtem az arcszerkezetüket. "-Csicska gecik, most legyetek kemények! Az előbb még nagy volt a pofátok!" Aztán gyorsan el kellett hagyni a terepet, mert megérkezett az óvónéni. Még fél órán keresztül bujkáltam az egy közeli bokorban, mire fellocsolták a földről a kis mutogatós faszkalapokat.

A Sport büfé felől már áradt a cefreszag és a hangos óbégatás, amit Rezső, a körzeti megbízott próbált féken tartani. "- Mit keménykedsz Rezső geciiiii?! Dobd le magadról a kevlárt, az elemlámpát meg a pacalpörköltet, akkor legyél kemény! Nyomjuk le fairbe, geci! Egyvéegybe csicska féreg! Csak a plecsniddel vagy kemény?" Jól megmondtuk a rend éber őrének, aki teljesen megenyhült, amikor Tetkós Gézu - aki gyerekkora óta már tele van turbo rágós matricákkal - elé rakott egy hosszúlépcsőt, meg egy deci kerítésszaggatót. Töltött cigi füstje és a közeli tehéntelepi trágyaszag fenomenális keveréke árasztja el a kocsmát, mindenki toppon van.

Újalmás idegenben, imádom!

(folyt. köv.)

https://trollfoci.blogstar.hu/./pages/trollfoci/contents/blog/35599/pics/14888737657331546_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?